GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Εχω γνωστούς που εχουν παραλάβει το δίπλωμα μεσα σε αυτο το διάστημα. Ειμαι λαρισα βεβαια, και δεν ξερω αν παιζει κάποιο ρόλο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από GeorgeHellas
Stogianz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά εγώ πάντως που έδωσα πριν 2 βδομάδες έδωσα κανονικά με εξεταστή μέσα (σε επαρχία), έδωσα δηλαδή με το παλιό σύστημα οπότε δε χρειάστηκε να πληρώσω και μεικτή ασφάλεια (οπως αν ήμουν μόνος μου μέσα). Μια εβδομάδα πριν απο εμένα έδωσαν χωρίς εξεταστή στο αυτοκίνητο.... Ελλάς το μεγαλείο σου 😁
georgep212 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα σε ολους..Εγω εχω ενα αλλο θεμα...εχω τελειωσει με το διπλωμα απο τον οκτωμβρη και επειδη βρεθηκε ενας στην κυπρο με ιδιο ονομα και επωνοματεπωνυμο, ημερομηνια και πατρωνυμο περιμενω 2 μηνες για να κανουν μια διασταυρωση στοιχειων ..Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση εφοσον το θεμα δεν εχει δημιουργηθει απο μενα? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, georgep212 είπε καλησπερα σε ολους..Εγω εχω ενα αλλο θεμα...εχω τελειωσει με το διπλωμα απο τον οκτωμβρη και επειδη βρεθηκε ενας στην κυπρο με ιδιο ονομα και επωνοματεπωνυμο, ημερομηνια και πατρωνυμο περιμενω 2 μηνες για να κανουν μια διασταυρωση στοιχειων ..Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση εφοσον το θεμα δεν εχει δημιουργηθει απο μενα? Στην υπηρεσία ρώτησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα