PPlus Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Περιμενω εδω και κανα μηνα να δωσω γραπτες εξετασεις για διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου στο υπουργειο μεταφορας στον πειραια αλλα μου λενε στην σχολη οτι ειναι κλειστα. Παρολαυτα ακουσα απο εναν φιλο οτι ανοιξαν πριν μια βδομαδα αλλα δεν με ειδοποιησαν απτην σχολη. Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξουν ;
PPlus Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ρε παιδια να κανουμε και μεις την δουλεια μας ομως
Θάνος Καρ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το 2020 ξανά, υπομονή Eίσαι σίγουρος; Εγώ άκουσα για 2021 με προοπτική για 2022... 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με τα διπλώματα οδήγησης δημιουργήθηκε από τότε που είπαν ότι θα είναι μόνο ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο. Τότε προέκυψε το πρόβλημα της ασφάλισης,, δεν υπάρχουν τέτοια ασφαλιστικά προϊόντα που να τον καλύπτουν. Οπότε περιμένουμε τις ασφαλιστικές να φτιάξουν ασφαλιστικό προϊόν και να το πουλήσουν στις σχολές οδηγών, αυτες να ανανεώσουν τα κοστολόγια τουε κλπ κλπ Τωρα έρχεται Πάσχα, μετά εκλογές, μετα κολοκαιρι, μετά εκλογές και καλα Χριστούγεννα. Υπομονή εδω ειναι ελλαδα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από NikosKallithea 1
turbat0s Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε μετά εκλογές, μετα κολοκαιρι, μετά εκλογές Ωπ, ωπ τί παίζει? Θα το πάει τελικά μέχρι τέλους ε? 😀
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ελα τυχερός είσαι, ταχύτατοι εκεί στο υπουργείο. https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4745967/pote-xekinoyn-oi-exetaseis-ton-ypopsifion-odigon 1
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 11:28 ΜΜ, Θάνος Καρ είπε Eίσαι σίγουρος; Εγώ άκουσα για 2021 με προοπτική για 2022... Πες το 23 να σε μέσα τρολολ
Θάνος Καρ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Πες το 23 να σε μέσα τρολολ Λέω το 23.Χατήρια δε χαλάω.
panoskatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Στις 9/4/2019 στις 12:03 ΜΜ, NikosKallithea είπε Το πρόβλημα με τα διπλώματα οδήγησης δημιουργήθηκε από τότε που είπαν ότι θα είναι μόνο ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο. Γιατί το έκαναν αυτό και ποίος τον εξετάζει?
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Κάπου διάβασα ότι θα ενσωματώσουν σύστημα από κάμερες στα αυτοκίνητα που θα δίνουν εξετάσεις. Για να αποφεύγονται τα λαδώματα και οι ανάξιοι μελλοντικοί οδηγοί να μην μπορούν λαδωνοντας να αποκτήσουν δίπλωμα.
jimmy213 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Εγώ περιμένω απ' τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη του 2018 για πρακτικές. Καλά είσαι εσύ με τον 1 μήνα 😋
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Γιατί το έκαναν αυτό και ποίος τον εξετάζει? Δεν ενημερώνεσαι καθόλου βλέπω. . Υποτίθεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο θα υπάρχουν μόνο κάμερες και οι εξεταστές θα βλέπουν τον οδηγό σε οθόνες, όλα αυτά για να αποτραπεί το λάδωμα. . Βέβαια μέχρι να στηθεί όλο αυτό το πανηγύρι, συν την λίστα ενός χρόνου ανθρώπων που περιμένουν για να δώσουν, Θα παει ετσι και αλλιώς μακριά η βαλίτσα.
panoskatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν ενημερώνεσαι καθόλου βλέπω. . Υποτίθεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο θα υπάρχουν μόνο κάμερες και οι εξεταστές θα βλέπουν τον οδηγό σε οθόνες, όλα αυτά για να αποτραπεί το λάδωμα. . Βέβαια μέχρι να στηθεί όλο αυτό το πανηγύρι, συν την λίστα ενός χρόνου ανθρώπων που περιμένουν για να δώσουν, Θα παει ετσι και αλλιώς μακριά η βαλίτσα. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Τι να ενημερώνομαι, έχω βγάλει το δίπλωμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό βρήκαν για να αποτρέψουν το λάδωμα?
DsQ25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια! σορρυ που χωνομαι εδω αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω να φιαχνω θεμα. Εγω περιμενα 3 μηνες να δωσω για μηχανη και εδωσα τελικα τον φεβρουαριο του 19 και απο τοτε περιμενω ακομα το διπλωμα, πανε 7 μηνες περιπου και οποτε περνω στην σχολη μ λενε τις ιδιες μλκιες οτι υπολειτουργει το υπουργειο μεταφορων κλπ κλπ... ξερει κανεις τι γινεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα