brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Καλημερα. Εχω το εξης απλο προβλημα : Εχω μια αιθουσα διδασκαλιας στην οποια ειμαι υπευθυνος και θελω με "καποιο" τροπο ή με καποιο εργαλειο να "κλειδωσω" αυτον που καθεται απο συγκεκριμενες εργασιες. Πχ θελω να κλειδωσω control panel, να μην τροποποιειται η γραμμη εργασιας, να μην μπορουν να σβηστουν συγκεκριμενοι φακελοι εκπαιδευσης κλπ. Αυτο το θελω διοτι κατα τις ωρες που τα μαθηματα ειναι με "πιτσιρικια" πολλα απο αυτα πειραζουν και κυριολεκτικα ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ το συστημα με αποτελεσμα σε καθε ερχομενη εξεταση στους υπολογιστες ειτε να κολλανε ειτε να χρειαζεται απο την αρχη να ξαναφερνω ghost το image που πηρα (2GB) οποτε φανταστειτε ποσο χρονοβορο ειναι για 10 μηχανακια. Εχω δει κατι τετοιο σε net καφε και θα ηθελα αν γνωριζετε καποιο παραπλησιο προγραμμα για να μπορεσω να το αντιμετωπισω. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και τον ελευθερο χρονο σας στο ερωτημα μου.
gog Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 dokimase ena programa me tin onomasia deep freeze emena me exei sosei tha to breis stin selida http://www.deepfreezeusa.com ftiaxneis ena sistima teleia to ''kleidoneis'' egkathistontas to deep freeze kai apo ekei kai meta oti allages kai an kanei kapoios me to pou ginei restart to mixanhma sbinontai ta panta h morfi klidomatos me software se simferei poio poli apo hardware kleidoma (pc guardian karta) pou exoun ta perisotera net cafe giati pianei mono apo tin mnhmh tou ypologisth kai oxi apo epeksergasth skliro ktl ase pou tha prepei na tin parageileis kai meso internet eno to deep freeze apla katebase to trial pou einai full gia tis protes 60 meres kai pes mas tin gnomi sou emena pantos me esose
porcospino Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 hmmm brakos diktyo den eiste?? logika oloi mpainoun me kapoia accounts etsi?? nomizo pos otan orizeis users tous dineis auta ta dikaiomata pou les px gia control panel.. ki emeis stin taksi me ta pitsirikia etsi to exoume
brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δεν θελω να μπλεχτω με accounts και προσβαση και τετοια μην τυχον εχω προβλημα κατα τη διαρκεια των εξετασεων με αποστολη-ληψη δεδομενων μεσω δικτυου απο server (εξετασεις του στυλ ECDL και MOUSE) οποτε θελω κατι stand-alone στο μηχανημα ωστε οταν ειναι οι εξετασεις να παιζει full-προσβαση ενω οταν ειναι τα πιτσιρικια full-κλειδωμα! Thanx για το Deep Freeze θα το δοκιμασω να δω.
StavrosD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Αν έχεις Windows XP βάλε password στον administrator και ενεργοποίησε το guest account, το οποίο θα το βάλεις χωρίς κωδικό για τα πιτσιρίκια. Το έκανα εγώ στο πανεπιστήμιο σε ένα υπολογιστικό με 16 PC. Από την μέρα που το έκανα έτσι, δεν έχω δεί ούτε pop-up ούτε τίποτα άλλο εκεί. Ο guest account μπορεί να γράψει δεδομένα μόνο στο my documents και στο desktop. Δεν μπορεί να γράψει ούτε στο temp, οπότε δεν μπορεί να εγαταστήσει απολύτως τίποτα. Όταν είναι οι εξετάσεις μπορείς να μπάίνεις ως administrator και όλα είναι ΟΚ.
brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Οκ για να γινω πιο κατανοητος : Εκπαιδευση σε Windows XP, Office-2000 GR, Turbo Pascal 7.0, Visual Basic 6.0, DreamWeaver, κλπ κλπ Ο guest θα παιξει ή θα φαμε καμμια φολα ? Πχ να παιζει η VB γιατι αλλιως ρομπα στην εκπαιδευση Οπως επισης και κανα save να κανουμε σε Tpascal στο dos. Τελος παντων το ψαχνω...Βραδυ θα σχολασω.. :twisted:
martyras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 gia checkare kai edw: http://www.eficium.com/surfshop/
nikos_online Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 dokimase to NetOp Remote Control.kukloforeis se diou ekdoseis -school-&-pro- einai poly kalo.xrisimopoihtai se diktia,mporeis na blepeis ti kanei o kathe upologisths kai na ton kleidoneis http://www.netop.co.nz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.