chriselm Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπερα, Βρηκα τον η/υ μου να εχει κανει αδικαιολογητο restart, ανοιξα το event viewer και βρηκα αυτο το error. 😥 Ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος τωρα να κανω backup? Ειναι σιγουρο οτι τον χανω? Ειναι δευτερος σκληρος 1ΤΒ, 9χρονος seagate, που εχω ολα τα αρχεια μου. Επισης εχω mb με το z87, μπορω να βαλω m.2 ή μονο ssd? Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 θα βοηθουσε πολυ αν εβαζες το hard disk sentinel, γραφει αναλυτικα να προβληματα του καθε δισκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriselm Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 ok... Στα καλα καθουμενα γινεται ετσι? Τα event logs πανε πισω 9 μερες μονο. Υπαρχει "πιο ασφαλης" τροπος για backup τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ο δίσκος ειναι για ανακύκλωση ή εγγύηση αν υπάρχει. έχει τελειώσει ολη η καβατζα με τα sectors που είχε ο δίσκος και για να εβγαλε 2817 bad sectors έχει πρόβλημα στην κεφαλή ή στις πλάκες. οτι εχεις μεσα κανε backup οσο προλαβαίνεις εγω θα εκανα backup με καποιο προγραμμα σε μορφη image του δισκου αντι τις κλασικής μεθόδου αντιγραφής -επικόλλησης. εχε υποψη πως με τοσα bad sectors είναι πιθανό κάποια αρχεία σου να εγειναν ηδη corrupt- κατεστραμμένα ή μισά Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από christos12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriselm Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ok σε ευχαριστω. Κοιταω τον crucial mx500 1TB, με 5 χρονια εγγυηση. Καμια αλλη προταση, αξιοπιστη κυριως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ssd για αποθηκευση γιατι? Παρε εναν hdd ,δεν υπαρχει λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ προσωπικά οποιος με ρωτήσει για αξιοπιστία δεδομένων απαντάω western digital Black με το ανάλογο κόστος φυσικά,ssd μην πάρεις για αποθήκευση δεδομένων ιδικά αν δεν έχεις διπλό backup, οτιδήποτε και να συμβεί απο ssd δεν μπορείς να σώσεις και να ανακτήσεις τίποτα σε αντίθεση με τους hdd. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από christos12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Kαλα και ο black ο δικος μου μια χαρα bad sectors εβγαλε.Οι blue κρατανε ακομα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chriselm είπε Κοιταω τον crucial mx500 1TB, με 5 χρονια εγγυηση. Καμια αλλη προταση, αξιοπιστη κυριως? Aν σου φτανει το 1tb και οικονομικα εισαι οκ, μην κοιτας καν hdd. Oλες οι γνωστες μάρκες αξιοπιστες ειναι. Τους ιδιους controllers και μνημες χρησιμοποιουν και πιο πολυ θεμα τυχης ειναι αν θα σου κατσει κακο κομμάτι. O mx500 ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε sata. Τα z87 μου φαινεται δεν ειχαν m.2 θυρα, χωρια που θα πρεπει να κανεις πατεντες αν θες να bootαρεις τα windows απο εκει. Αν τον θες μονο για αποθηκη, και εχεις κενη pcie θυρα, οι crucial p1 , intel 660p ειναι απο τις πιο value for money nvme επιλογες μαζι με εναν pcie to m.2 adapter link O 80αρης postville βλέπω ακομα κρατάει ε? Και γω τον εχω σε καποιο οικογενιακο pc με μερικους bad sectors και 80+ health Αν εχεις σημαντικα αρχεια, προσπαθησε να παρεις πρώτα αυτά και μετα ξεκινα το backup του δισκου το οποιο πιθανον να μην τελειωσει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriselm Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Χαχα ναι ο intel τιμιος, καλη αγορα για την εποχη του. Λοιπον αισιο τελος, για την ιστορια. Πηρα τον crucial (φτηνο σκρουτζομαγαζο, αλλα σφραγισμενη retail συσκευασια). Στην αρχη πηγαινα για οτι προτεινε ο EddieObscurant Τελικα ο crucial ερχεται με ειδικο Arcanis for Crucial, και πηρα το ρισκο για full clone, χωρις initialize στον ssd. Μετα απο 2 ωρες ευτυχως τελειωσε με επιτυχια, αλλα και με 3150 bad sectors αντι των 2817 που ειχε αρχικα ο seagate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα