Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να βάλω Internet και σταθερό στο χωριό κάνοντας νέα σύνδεση. Αυτή τη στιγμή πληρώνω κοντά στα 20€ το μήνα (είναι στο όνομα του παππού), χωρίς κανένα απολύτως έξτρα. 

Το πρόβλημα είναι ότι στην περιοχή υπάρχει μόνο ο ΟΤΕ και η Nova με την τελευταία να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα σύμφωνα με κάποιους γνωστούς μου που είχαν/έχουν συμβόλαιο. Επίσης τα πακέτα για εξοχικό δεν είναι ούτε βολικά αλλά ούτε συμφέρουν επομένως δεν τα υπολογίζω.

Για αυτό το λόγο, θέλω να μάθω αν γίνεται να πάρω κάπως προσφορά από τις παραπάνω εταιρείες, καθώς αγορά σύνδεσης απευθείας από το site ή το κατάστημα είναι αρκετά ακριβή. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στο οποίο μπορώ να καλέσω για να μου κάνουν κάποια προσφορά; Ιδίως από τον ΟΤΕ; 

Τέλος, δεν ξέρω αν βοηθάει, η περιοχή υποστηρίζει και συνδέσεις VDSL.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Βρίσκεται στην περιοχή της Ελευθερουπολης στη Καβάλα. Το χωριό λέγετε Μεσορόπη. 

Έχω δύο συγγενείς που έχουν ΟΤΕ αλλά τους πήραν τηλέφωνο και τους έκαναν προσφορά επομένως η τιμή είναι αρκετά χαμηλότερη από αυτές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα. 

Τι εννοείς να επικοινωνήσω με τον τεχνικό μου; 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, divo είπε

αυτες ειναι προσφορες σε συγκεκριμενα τηλεφωνα και βγαινουν μονο σε καμπανιες, για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Αν οι δικοι σου λεγανε οχι εκεινη τη στιγμη μετα θα επαιρναν οτι τιμη υπηρχε τοτε.

Θα σε συμβουλευα παντως αν δεν το βιαζεσαι να περιμενεις μεχρι τελος του μηνα.... εχε το νουσου μονο στο site και στο καταστημα. 

Εννοω τον τεχνικο του οτε που ερχεται στο χωριο.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν βρίσκεται στο χωριό. Άρα οι πιθανές προσφορές για το τηλέφωνο εκεί δεν πηγαίνουν μιας και είναι κλειστό. Για αυτό θέλω όσο είμαι από Θεσσαλονίκη να βρω μια προσφορά. 

Εάν πάω σε κάποιο κατάστημα υπάρχει πιθανότητα να με βοηθήσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...