Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να προσθέσω στο σύστημα της υπογραφής κάρτα γραφικών η οθόνη είναι 2k και cpu clockarismeno στα 4 "σταθερά" 

το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω 60ρια στο pubg δεν θέλω ultra κτλπ normal πράματα 

budget δεν υπάρχει ότι ποιο φθηνό για να κάνει τα παραπάνω

σκέφτομαι για 1070 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, RellikEht είπε

Θέλω να προσθέσω στο σύστημα της υπογραφής κάρτα γραφικών η οθόνη είναι 2k και cpu clockarismeno στα 4 "σταθερά" 

το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω 60ρια στο pubg δεν θέλω ultra κτλπ normal πράματα 

budget δεν υπάρχει ότι ποιο φθηνό για να κάνει τα παραπάνω

σκέφτομαι για 1070 

Καλησπέρα, μια 1660ti θα σε καλύψει άνετα πιστεύω.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, μια 1660ti θα σε καλύψει άνετα πιστεύω.

3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Η την 1660ti οπως λεει ο Sheogorath απο πανω η αν σηκωνει η τσεπη σου πας σε RTX 2060

έχετε να προτείνετε τπτ και από τις 2 γιατί έχει ένα κάρο επιλογές και έχω χρονια να ασχοληθώ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, RellikEht είπε

έχετε να προτείνετε τπτ και από τις 2 γιατί έχει ένα κάρο επιλογές και έχω χρονια να ασχοληθώ.

https://www.skroutz.gr/s/17487040/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-Windforce-OC-GV-N166TWF2OC-6GD.html
https://www.skroutz.gr/s/17207120/Zotac-GeForce-RTX-2060-6GB-ZT-T20600F-10M.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα min fps θα έχεις πρόβλημα (συχνά fps drops)

οσοι είσαστε gamers κακώς παραμυθιαζεστε και αγοραζετε cpu με ενσωματωμένες gpu γιατί μετα ανακάλυπτετε ότι εκτός από ανεπαρκή gpu έχετε και παλτό cpu.

Κατα τα άλλα ψηφίζω τουλάχιστον 1660ΤΙ και στο μελλον αλλαγή cpu σε 2600Χ

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

οσοι είσαστε gamers κακώς παραμυθιαζεστε και αγοραζετε cpu με ενσωματωμένες gpu γιατί μετα ανακάλυπτετε ότι εκτός από ανεπαρκή gpu έχετε και παλτό cpu.

Dota και cs  δεν μ λες και gamer :P απλά έκατσε το pubg

(για dota kai cs στα 2κ πετάει ο επεξεργαστής)

Δημοσ.

ότι παίζουν παιχνίδια τόσο παλιά δεν το λες και επιτυχία , όλα τα παλτά τα παίζουν αυτά τα παλιά. Και ένας σημερινός celeron των 35ευρώ τα παίζει

Δημοσ.

Αν μπορείς να δώσεις τα +60€ για την RTX δεν θα το μετανοιώσεις. Τα αξίζει και με το παραπάνω, ειδικά εφόσον είσαι σε 1440p.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Δεν είναι παλτό ο 2200G, σαν haswell i5 είναι. Άσε που είναι σε ένα ccx και δεν είναι 2+2 με μεγάλο latency.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

ότι παίζουν παιχνίδια τόσο παλιά δεν το λες και επιτυχία , όλα τα παλτά τα παίζουν αυτά τα παλιά. Και ένας σημερινός celeron των 35ευρώ τα παίζει

Ναι είναι επιτυχία, όχι ούτε καν.

Ναι οκ 2060 αλλά πια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, jgeorgiou said:

Εσύ δεν ήσουνα που έλεγες ότι ο r3 2400 δεν παίζει lol? Τι μεταστροφή ήταν αυτή? 

Στα 73 ευρώ που έχει ο 2200 τι θα αγόραζε χωρίς ενσωματωμένη που δεν θα είναι παλτό δηλαδή? 2 core pentium g η fx 4300? Περιμένω απάντηση... 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τους AMD σειράς G , συμβαίνει ότι παλιότερα με τις APU AXXX , εξυπνάκηδες έλεγαν σε αδαείς

Α στάδιο κοροϊδίας) τι αγόρασε το - θα παίζεις παιχνίδια και παίρνει και κλοκαρισμα

Β στάδιο κοροϊδίας) ΑΑΑ , αυτό που θες να παίξεις είναι βάρυ , αγόρασε έξτρα vga

Γ στάδιο κοροϊδίας) Για τα fps drops λόγω αδύναμης cpu μην γκρινιάζεις για τόσα λεφτά που ξόδεψες ήταν κελεπούρι

Να μάθετε να είστε ειλικρινείς , μην προτείνετε APUS για gaming. Δεν έχει σημασία το φθηνότερο όταν δεν κάνεις την δουλειά σου.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, jgeorgiou said:

με τους AMD σειράς G , συμβαίνει ότι παλιότερα με τις APU AXXX , εξυπνάκηδες έλεγαν σε αδαείς

Α στάδιο κοροϊδίας) τι αγόρασε το - θα παίζεις παιχνίδια και παίρνει και κλοκαρισμα

Β στάδιο κοροϊδίας) ΑΑΑ , αυτό που θες να παίξεις είναι βάρυ , αγόρασε έξτρα vga

Γ στάδιο κοροϊδίας) Για τα fps drops λόγω αδύναμης cpu μην γκρινιάζεις για τόσα λεφτά που ξόδεψες ήταν κελεπούρι

Να μάθετε να είστε ειλικρινείς , μην προτείνετε APUS για gaming. Δεν έχει σημασία το φθηνότερο όταν δεν κάνεις την δουλειά σου.

Ωραια βρες μη APU στα 73€ να κανει καλυτερη δουλεια. Σε ρωτησα και πριν, απαντησα δεν πηρα. Θα παρω τωρα η παλι τα καλαντα θα λες? Αηδια εχει καταντησει αυτο που κανεις

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...