Lefteris235 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έχω προβολείς εδώ και είκοσι χρόνια. Πολύ ωραία η αίσθηση για βραδινή προβολή, αν συνδυαστεί και με καλό πολυκάναλο ηχοσύστημα. Ωστόσο, τα τελευταία 2 χρόνια που έχω πάρει την 55ρα, όλο και πιο σπάνια τον χρησιμοποιώ. Οπότε ή αλήθεια είναι ότι έχει γίνει λιγότερο σημαντικός από παλαιότερα... Φενεται αυτό και από τις εταιρείες, που δεν αλλάζουν μοντέλα κάθε χρόνο, όπως έκαναν παλαιότερα, αλλά αρκετά σπανιότερα τώρα...
axi100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι έκανα το εντελώς αντίθετο, έχω τηλεόραση 49 ίντσες αλλά μετά την αγορά του συγκεκριμένου Epson και την προβολή σε 125 ίντσες (απευθείας σε τοίχο), ο προβολέας παίζει πάνω από 4 ώρες κάθε βράδυ (και τα κανάλια τηλεόρασης). Είτε πρόκειται για ταινία, είτε για σειρά, είτε για αγώνα, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ μικρή πλέον. Υπόψιν ότι η λάμπα κρατάει πολλές χιλιάδες ώρες και το επίσημο ανταλλακτικό κάνει 100 € στην Ευρώπη (55 € στην Αμερική), οπότε δεν τίθεται καν θέμα κόστους. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από axi100 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις