Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.co.uk/Epson-EH-TW5650-Full-Lumens-Projector-White/dp/B075ZWQKJR/ref=sr_1_fkmrnull_1?keywords=epson+5650&qid=1554726178&s=gateway&sr=8-1-fkmrnull

Για όποιον ενδιαφέρεται από τους καλύτερους home cinema προβολείς κάτω από 1000 ευρώ στις 480 λίρες από Αmazon. 

Επόμενη τιμή skroutz 850 αν και συνήθως παίζει στα 800 χωρίς μεταφορικά, με χαμηλότερη τιμή να έχει παίξει στα 730

https://www.skroutz.gr/s/12906364/Epson-EH-TW5650.html?keyphrase=epson+5650

Κι εδώ αναλυτικό ελληνικό review.

Εγώ πλήρωσα σε λίρες και μου ήρθε 601 ευρώ με μεταφορικά για Αθήνα. Πάει στα 624 αν πληρώσεις με ευρώ. 

Επεξ/σία από Tormentor_
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tormentor_ είπε

Ο προβολέας είναι 1080p αλλά έχει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από ψευτο-4k του χιλιάρικου. 

Ενδιαφερουσα αποψη, αφου συνηθως ακουω το αντιθετο.

Toν εχεις δει διπλα διπλα με καποιον απο τους pixel shifting 4Κ προβολεις απο 800-1000ευρω; Με ποιον;

Δημοσ.

Εγώ πάντως στις φωτογραφίες του προβολέα από το amazon βλέπω lens shift και μάλιστα με πολλαπλά sliders.

Άρα λογικά έχει και H και V lens shift.

Έχω τον Epson TW3200 και είναι πραγματικά εξαιρετικός σε εικόνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ενδιαφερουσα αποψη, αφου συνηθως ακουω το αντιθετο.

Toν εχεις δει διπλα διπλα με καποιον απο τους pixel shifting 4Κ προβολεις απο 800-1000ευρω; Με ποιον;

Αφαίρεσα το σημείο γιατί έμοιαζε παραπλανητικό. Στα δικά μου μάτια σε σύγκριση με έναν πολύ καλό εισαγωγικό 4Κ προβολέα Viewsonic PX727, η εμπειρία θέασης με τον epson ήταν καλύτερη, πράγμα που μπορεί να οφείλεται στο καλύτερο μαύρο.

Επεξ/σία από Tormentor_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lefteris235 είπε

Εγώ πάντως στις φωτογραφίες του προβολέα από το amazon βλέπω lens shift και μάλιστα με πολλαπλά sliders.

Άρα λογικά έχει και H και V lens shift.

Έχω τον Epson TW3200 και είναι πραγματικά εξαιρετικός σε εικόνα

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να το σιγουρέψω...

Έχει βρει κανείς ρητή αναφορά σε horizontal lens shift;

Από τη σελίδα του Amazon...

Simple set-up

We think that setting up a projector should be simple. As such, our projectors are easy to place just about anywhere. The compact and lightweight EH-TW5650 is easy to move, plus the vertical lens shift, 1.6x zoom and keystone correction ensure it’s fuss free to position the picture.

Επεξ/σία από aissaris
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aissaris είπε

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να το σιγουρέψω...

Έχει βρει κανείς ρητή αναφορά σε horizontal lens shift;

Από τη σελίδα του Amazon...

Simple set-up

We think that setting up a projector should be simple. As such, our projectors are easy to place just about anywhere. The compact and lightweight EH-TW5650 is easy to move, plus the vertical lens shift, 1.6x zoom and keystone correction ensure it’s fuss free to position the picture.

Απότι βλέπω, μάλλον μόνο vertical έχει τελικά.

Περίεργο. Πάντως δεν είναι απαγορευτικό, απλά θα δυσκολέψει λίγο το setup σου.

Έχει βάσεις οροφής που έχουν αυτές horizontal / vertical shift (μια τέτοια έχω εγώ)

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fylatos είπε

Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν στέλνει Ελλάδα;

Σε επιβεβαιωνω, δεν στελνει αυτη την ωρα.

Δημοσ.

Τελειωσε απο οτι βλεπω τωρα, ευτυχως τον προλαβα οταν εστελναν το μεσημερι και τον τσιμπησα μιας και ημουν σε διαδικασια αλλαγης προτζεκτορα (ο κινεζικος που ειχα παρει δεν με καλυψε) οποτε εντυπωσεις οταν με το καλο ερθει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προσωπικα θα προτιμουσα μια φτηνη μεγαλη τηλεοραση 4k 60+ απο προβολεα 1080p

Και εγώ προτιμώ τα αχλάδια από τα τα μήλα.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Και εγώ προτιμώ τα αχλάδια από τα τα μήλα.. 

Μπραβο, να σου δωσουμε βραβειο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μπραβο, να σου δωσουμε βραβειο.

Αντί να καταλάβεις και να σταματήσεις, συνεχίζεις... 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει σύγκριση της εμπειρίας του πανιού με οποιαδήποτε τηλεόραση. Και δε μιλάω για wvga, αλλά για ένα στοιχειωδώς σοβαρό προβόλι. Είναι εντελώς άλλη εμπειρία, δε σε νοιάζει η απόλυτη γεωμετρία εικόνας, απολαμβάνεις απλά το περιεχόμενο.

Το δικό στις 106" (λόγω περιορισμού χώρου, αλλιώς άνοιγα άνετα και 120 και 130) είναι απολαυστικότατο. Και παίζεις και το παιχνιδάκι σου εντελώς άνετα. Απλά λόγω λάμπας δεν είναι για να το έχεις ανοιχτό 10 ώρες τη μέρα... (Όχι ότι και οι λάμπες είναι πλέον απαγορευτικές)

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...