Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! 

Θα μπορούσατε να μου πείτε μια τιμή για ένα iPhone 6 16gb του 2014 με επισκευασμενη οθόνη και αλλαγμένη μπαταρία (η οποία όμως  δεν κρατάει πολύ) με σχετικά αρκετές γρατσουνιές ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-ios είπε

Καλησπέρα!! 

Θα μπορούσατε να μου πείτε μια τιμή για ένα iPhone 6 16gb του 2014 με επισκευασμενη οθόνη και αλλαγμένη μπαταρία (η οποία όμως  δεν κρατάει πολύ) με σχετικά αρκετές γρατσουνιές ;

100 ευρώ.

Δημοσ.
Στις 8/4/2019 στις 3:36 ΜΜ, Alex-ios είπε

Καλησπέρα!! 

40€

Δημοσ.
Στις 8/4/2019 στις 4:48 ΜΜ, natural_sgf είπε

100 ευρώ.

100 ευρω ε; πιστευω ειναι λογικο ποσο αν σκεφτει κανεις οτι ειναι κινητο του ΄14

5 ώρες πριν, basilis5 είπε

40€

40 ευρω;; σαν πολυ λιγα δεν ειναι;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex-ios είπε

100 ευρω ε; πιστευω ειναι λογικο ποσο αν σκεφτει κανεις οτι ειναι κινητο του ΄14

40 ευρω;; σαν πολυ λιγα δεν ειναι;;

Θα φυγει σαν ζεστο ψωμακι

Δημοσ.

Θα ελεγα οτι 40 ευρω ειναι πολυ λιγα αν λαβουμε υποψην οτι στις αγγελιες θα βρεις ακομα και 4-4s να φευγουν τοσο.

Τα 100 ευρω ειναι πιο κοντα στην τιμη που πρεπει να βαλεις, βεβαια το θεμα ειναι αυτο το "αρκετες γρατσουνιες" ποσο σημαντικες ειναι.

Αλλα και να μη φυγει 100 ευρω, τι εχεις να χασεις ; Ξεκινα εσυ με 100 ευρω κι αν δε φευγει, κατεβαζε την τιμη σιγα σιγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...