Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liberostelios είπε

Εγώ που έχω Pixel 2 XL εδώ και ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) έχει λίγο lag. Μερικές φορές, μάλιστα, μπορεί να φάει γερό κόλλημα για 1-2 δευτερόλεπτα. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το κρατάω γιατί κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό σε μπαταρία και φυσικά απίστευτη κάμερα. Αλλά σε σύγκριση με το OnePlus 6T είναι πολύ λιγότερο smooth.

Το κρατάς γιατί έδωκε ς μια περιουσία α.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Πάντως πάρ' το αλλιώς στο καταπληκτικό σου κινητό γιατί μάλλον βρίσκεις τοίχο και αντί να πατάς ερωτηματικό πατάς "α"

Εκτός αν δεν έφτασε στην Κίνα το autocorrect.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Σιγά μη σε απαντήσω α. 

Όχι να το ακουμπάς εδώ και εκεί. 

Αν δε μπορείς να το χαρείς πιο το νόημα να το πληρώσεις; Για να λες ότι το κινητό είναι γυάλινο; Πραγματικά από τις πιο αποτυχημένες επιλογές υλικού κινητών σε όλη την ιστορία των κινητών. Πέρα από το να γυαλίζει στο μάτι, τίποτα πρακτικό δεν έχει να προσφέρει για το χρήστη που δε μπορούσε να επιτευχθεί με άλλα υλικά.

Το πλαστικό. το μέταλλο και το γυαλί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και δεν είναι κάποιο ανώτερο ή κατώτερο στα κινητά. Το μέταλλο πχ έχει καλή μηχανική αντοχή, αλλά γλυστράει και δεν επιτρέπει ασύρματη φόρτιση. Το γυαλί είναι εύθραυστο, γρατσουνίζεται και βρομίζει εύκολα, αλλά επιτρέπει ασύρματη φόρτιση και φαίνεται πιο εντυπωσιακό στο μάτι. Το πλαστικό έχει πολύ καλή μηχανική αντοχή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματη φόρτιση, είναι φθηνότερο στην επισκευή σε περίπτωση βλάβης, έχει πολύ καλό grip και δε γρατσουνίζεται τόσο εύκολα όσο το γυαλί, αλλά μοιάζει φθηνό.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. Σημασία έχει τί μετράει πιο πολύ για τον καθένα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johncorfas είπε

Αν δε μπορείς να το χαρείς πιο το νόημα να το πληρώσεις; Για να λες ότι το κινητό είναι γυάλινο; 

Ναι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, johncorfas είπε

Αν δε μπορείς να το χαρείς πιο το νόημα να το πληρώσεις; Για να λες ότι το κινητό είναι γυάλινο; Πραγματικά από τις πιο αποτυχημένες επιλογές υλικού κινητών σε όλη την ιστορία των κινητών. Πέρα από το να γυαλίζει στο μάτι, τίποτα πρακτικό δεν έχει να προσφέρει για το χρήστη που δε μπορούσε να επιτευχθεί με άλλα υλικά.

Το πλαστικό. το μέταλλο και το γυαλί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και δεν είναι κάποιο ανώτερο ή κατώτερο στα κινητά. Το μέταλλο πχ έχει καλή μηχανική αντοχή, αλλά γλυστράει και δεν επιτρέπει ασύρματη φόρτιση. Το γυαλί είναι εύθραυστο, γρατσουνίζεται και βρομίζει εύκολα, αλλά επιτρέπει ασύρματη φόρτιση και φαίνεται πιο εντυπωσιακό στο μάτι. Το πλαστικό έχει πολύ καλή μηχανική αντοχή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματη φόρτιση, είναι φθηνότερο στην επισκευή σε περίπτωση βλάβης, έχει πολύ καλό grip και δε γρατσουνίζεται τόσο εύκολα όσο το γυαλί, αλλά μοιάζει φθηνό.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. Σημασία έχει τί μετράει πιο πολύ για τον καθένα.

Το κλασικό κορόιδο που τη πάτησε γιατί δεν είχε λεφτά να πάρει αιφον.πλεξιγλας να έβαζαν θα νόμιζε ότι Είναι γυαλί.παμπαρακτ α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Ναι. 

Οκ. Μαγκιά σου.

1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Το κλασικό κορόιδο που τη πάτησε γιατί δεν είχε λεφτά να πάρει αιφον.πλεξιγλας να έβαζαν θα νόμιζε ότι Είναι γυαλί.παμπαρακτ α.

Ο καθένας με τα λεφτά του κανει ό,τι θέλει. Έγραψε παραπανω οτι αγοράζει γυάλινο για να λέει οτι έχει γυάλινο κινητό. Γούστο του.

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Ο κλασσικός τραμπάκουλας/φυσιογνωμιστής/πουχαλαςταλ7σουρε του insomnia. 

Χαραμίζεσαι, να σε πάρουν στην αστυνομία ως profiler, μιας και, διαβάζεις βουλωμένο γράμμα, α. 

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Οκ. Μαγκιά σου.

Ο καθένας με τα λεφτά του κανει ό,τι θέλει. Έγραψε παραπανω οτι αγοράζει γυάλινο για να λέει οτι έχει γυάλινο κινητό. Γούστο του.

Υπάρχουν και άλλα γυάλινα αλλά ήθελε να το παίξει κλουνει τον φτωχών και έφταναν μόνο για πιξελ από χέρι.Ούτε 100 δόσεις δε τον έκαναν για αιφον.

Υ.γ είσαι όντως ο γνωστός τζον;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Υπάρχουν και άλλα γυάλινα αλλά ήθελε να το παίξει κλουνει τον φτωχών και έφταναν μόνο για πιξελ από χέρι.Ούτε 100 δόσεις δε τον έκαναν για αιφον.

Υ.γ είσαι όντως ο γνωστός τζον;

Δεν είμαι ο γνωστός John...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, bibikleio είπε

Φίλε μου είχα και έχω όλη την σειρά Pixel και το μοναδικό που δεν έχω δει είναι lag.

Το 2 το δουλεύει η γυναίκα μου για 1 1/2 χρόνο τώρα και είναι άψογο.

Είναι προτιμότερο να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα από προσωπική χρήση, και όχι από αυτό που διαβάζεις.

Δεν έχω €830* για να βγάλω προσωπικά συμπεράσματα. Αναγκαστικά μαζεύω και φιλτράρω απόψεις άλλων. Προφανώς σε αυτές προσμετράω και τη δική σου.

*Ή έστω τη χασούρα αν το πάρω σήμερα και το σκοτώσω αύριο αν τα συμπεράσματα είναι αρνητικά.

Επεξ/σία από iddqdiddqd
Δημοσ.
Στις 8/4/2019 στις 11:45 ΜΜ, vrwmiaris είπε

Δεν έχω τέτοια θέματα. Άλλωστε το πήρα σε πολύ καλή προσφορά και σίγουρα μπορώ να το πουλήσω σε μια αρκετά καλή τιμή για να πάρω κάτι άλλο. Όμως ο λόγος που έδωσα τόσα λεφτά ήταν η κάμερα και εφόσον όντως είναι κορυφαία, δε με πειράζει το ότι δεν είναι αψεγάδιαστο σε άλλα θέματα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Δεν έχω €830* για να βγάλω προσωπικά συμπεράσματα. Αναγκαστικά μαζεύω και φιλτράρω απόψεις άλλων. Προφανώς σε αυτές προσμετράω και τη δική σου.

*Ή έστω τη χασούρα αν το πάρω σήμερα και το σκοτώσω αύριο αν τα συμπεράσματα είναι αρνητικά.

Μαζεύεις και φιλτράρεις απόψεις άλλων, αλλά το συμπέρασμα σου το έβγαλες.

Τα pixel λαγκάρουν.

Από την στιγμή που δεν έχεις εμπειρία χρήσης, είμαι προτιμότερο να μη τοποθετήσε σε συγκεκριμένα θέματα γιατί μπορεί να εκτεθείς ή να δώσεις λάθος πληροφορίες για κάποιον που θέλει να πάρει την συσκευή.

Φιλικά και καλοπροαίρετα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bibikleio είπε

Μαζεύεις και φιλτράρεις απόψεις άλλων, αλλά το συμπέρασμα σου το έβγαλες.

Τα pixel λαγκάρουν.

Από την στιγμή που δεν έχεις εμπειρία χρήσης, είμαι προτιμότερο να μη τοποθετήσε σε συγκεκριμένα θέματα γιατί μπορεί να εκτεθείς ή να δώσεις λάθος πληροφορίες για κάποιον που θέλει να πάρει την συσκευή.

Φιλικά και καλοπροαίρετα.

Φιλικά επίσης, θα το ρισκάρω να εκτεθώ.

Όπως πχ εσύ που θεωρείς ότι με δείγμα 1+1 συσκευή για διαφορετικά μοντέλα θεωρείς ότι έχεις αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Φιλικά επίσης, θα το ρισκάρω να εκτεθώ.

Όπως πχ εσύ που θεωρείς ότι με δείγμα 1+1 συσκευή για διαφορετικά μοντέλα θεωρείς ότι έχεις αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Καλημέρα.

Έχω την εμπειρία χρήσης φίλε μου και μπορώ να σου πω οτιδήποτε θέλεις για την συσκευή.

Και όχι από αυτό που διάβασα ή παρακολούθησα από τον οποιοδήποτε blogger.

Όσο αφορά το αντιπροσωπευτικό δείγμα που αναφέρεις, εννοείται πως όχι,  δεν σημαίνει πως επειδή η δικές συσκευές είναι απροβληματιστες θα είναι όλες.

Εδώ όμως μπαίνει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ, η ασχετοσυνη έξω είναι μεγάλη, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν και μετά λένε ότι λαγκαρει η συσκευή, γιατί την ρουτάρουν  ή κατεβάζουν μια εφαρμογή που τους δημιουργεί πρόβλημα στο software.

Σε γενικές γραμμές η ομαλότητα που έχει η συσκευή δεν την έχω δει σε άλλα με το πέρας του χρόνου και όχι στους πρώτους μήνες μόνο, και εάν έχουν περάσει συσκευές από τα χέρια μου.

Αυτά, ελπίζω να μη σε κούρασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...