Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mordred είπε

Κρατάω ήδη την ανάσα μου...

Είναι νωρίς ακόμα, θα πάθεις ασφυξία 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theofi είπε

ειπα θα κρατηθω... αλλα ανθρωπος ειμαι! ποιο κινητο των 150€ χτυπαει ανετα ναυαρχιδες? παω να το παρω τωρα!!!

Καλα εκανες φιλτατε συμφορουμιτη.

γκουγκλαρε λιγο και θα βρεις πολλα μοντελα 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Τα pixel 2 και 3 τρωνε lags και εχουν snapdragon 835 και 845 και μου λες οτι με τον 670 που ειναι 2 κατηγοριες κατω, δεν θα κολλανε μεσα σε 1 μηνα? Ωραιος.

Πήγα τις προάλλες mediamarkt και κοιτούσα κινητά, πιάνω τα pixel 3/3xl και είχανε κάτι lag όταν κατέβαζες την status bar, όταν εμφάνιζες το συρτάρι εφαρμογών και όταν έβγαινες από εφαρμογή στον launcher

Ρωτάω τον υπάλληλο αν είναι νορμάλ αυτό και μου είπε το κάνει λίγο στην αρχή διότι το έχουμε σε λειτουργία καταστήματος και συνεχώς στο ρεύμα

Εγώ πάντως σαν αγοραστής δεν θα το επέλεγα με αυτό που είδα.. επίσης το mate 20pro έκανε lags και τα υπόλοιπα Huawei

Τα Samsung,sony,lg,vivo,iphone.. γενικά τα υπόλοιπα νερό

Επί του θέματος..

Γιατί κάθετε και βάζει καινούργιες γραμμές παραγωγής;

Ρίξε 2 κατοστάρικα τα υπάρχον και καθάρισες..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Superuser είπε

Πήγα τις προάλλες mediamarkt και κοιτούσα κινητά, πιάνω τα pixel 3/3xl και είχανε κάτι lag όταν κατέβαζες την status bar, όταν εμφάνιζες το συρτάρι εφαρμογών και όταν έβγαινες από εφαρμογή στον launcher

Ρωτάω τον υπάλληλο αν είναι νορμάλ αυτό και μου είπε το κάνει λίγο στην αρχή διότι το έχουμε σε λειτουργία καταστήματος και συνεχώς στο ρεύμα

Εγώ πάντως σαν αγοραστής δεν θα το επέλεγα με αυτό που είδα.. επίσης το mate 20pro έκανε lags και τα υπόλοιπα Huawei

Τα Samsung,sony,lg,vivo,iphone.. γενικά τα υπόλοιπα νερό

Επί του θέματος..

Γιατί κάθετε και βάζει καινούργιες γραμμές παραγωγής;

Ρίξε 2 κατοστάρικα τα υπάρχον και καθάρισες..

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το Pixel, ίσως έχει νόημα να δεις τι firmware έχει το demo κινητό που είχαν εκεί. Πολλές φορές βγαίνουν με προ-παραγωγής firmware (εδώ το κάνουν σε κινητά που πωλούνται σε καταναλωτές με big fixes κτλ). 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bibikleio είπε

Μάλλον δεν είχες ποτέ Pixel για να λες ότι λαγκάρουν 

Disclaimer: ούτε εγώ έχω.

Το παράπονο που ακούω δεν είναι ότι είναι βαριά τύπου "παλιό samsung που έχει πανω του της παναγιάς τα μάτια". Είναι ότι "του κουτιού" είναι σφαίρα αλλά με τον καιρό οι επιδόσεις του γίνονται απρόβλεπτες και ασταθείς, ακόμα και μετά από reset. Αυτό τόσο από random τύπους στο reddit όσο και από "μεγάλες μούρες" τύπου MBKHD και Artem από androidpolice. Επίσης από τις ίδιες πηγές διαβάζω γκρίνιες για πολλαπλά RMA και QA lottery.

Οπότε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι προφανώς δε μιλάμε για bloat ή για ανεπαρκή specs (near-stock αφού) αλλά για bugs και ελλιπές QA. Αν το δούμε αισιόδοξα, φτηνότερη συσκευή -> μεγαλύτερη βάση χρηστών -> πιο πολύ reporting/telemetry -> καλύτερο software.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Καληνύχτα γουγουλ,poco μόνο.Και κάθε χρόνο αλλαγή συσκευής.

Και πριν το καλοκαίρι πέρασμα με wurth τα πλαστικά να μην ξασπρίσουν απ'τον ήλιο ε;

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Disclaimer: ούτε εγώ έχω.

Το παράπονο που ακούω δεν είναι ότι είναι βαριά τύπου "παλιό samsung που έχει πανω του της παναγιάς τα μάτια". Είναι ότι "του κουτιού" είναι σφαίρα αλλά με τον καιρό οι επιδόσεις του γίνονται απρόβλεπτες και ασταθείς, ακόμα και μετά από reset. Αυτό τόσο από random τύπους στο reddit όσο και από "μεγάλες μούρες" τύπου MBKHD και Artem από androidpolice. Επίσης από τις ίδιες πηγές διαβάζω γκρίνιες για πολλαπλά RMA και QA lottery.

Οπότε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι προφανώς δε μιλάμε για bloat ή για ανεπαρκή specs (near-stock αφού) αλλά για bugs και ελλιπές QA. Αν το δούμε αισιόδοξα, φτηνότερη συσκευή -> μεγαλύτερη βάση χρηστών -> πιο πολύ reporting/telemetry -> καλύτερο software.

Φίλε μου είχα και έχω όλη την σειρά Pixel και το μοναδικό που δεν έχω δει είναι lag.

Το 2 το δουλεύει η γυναίκα μου για 1 1/2 χρόνο τώρα και είναι άψογο.

Είναι προτιμότερο να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα από προσωπική χρήση, και όχι από αυτό που διαβάζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που έχω Pixel 2 XL εδώ και ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) έχει λίγο lag. Μερικές φορές, μάλιστα, μπορεί να φάει γερό κόλλημα για 1-2 δευτερόλεπτα. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το κρατάω γιατί κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό σε μπαταρία και φυσικά απίστευτη κάμερα. Αλλά σε σύγκριση με το OnePlus 6T είναι πολύ λιγότερο smooth.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, stafaf είπε

Και πριν το καλοκαίρι πέρασμα με wurth τα πλαστικά να μην ξασπρίσουν απ'τον ήλιο ε;

Θηκη δε βάζεις εσύ α;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Θηκη δε βάζεις εσύ α;

Τί να προφυλάξεις, το πλαστικό;

Να έχεις κάνα γυαλί να πεις οκ.  

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, stafaf είπε

Δεν απάντησες α.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stafaf είπε

Να πάρεις, δηλαδή, γυαλί για να πιανεις καουτσούκ....

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Δεν απάντησες α.

Σιγά μη σε απαντήσω α. 

34 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Να πάρεις, δηλαδή, γυαλί για να πιανεις καουτσούκ....

Όχι να το ακουμπάς εδώ και εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...