Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Google ετοιμάζει δύο νέα mid-range smartphones για την οικογένεια προϊόντων Pixel, και πρόσφατα νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια τις επιβεβαιώνουν.

Πρόσφατα, ένας χρήστης του Reddit, ανακάλυψε δύο νέα προφίλ συσκευών με τις κωδικές ονομασίες «Bonito» και «Sargo» στην Google Play Console, δηλαδή στο λογισμικό που επιτρέπει στους Android app developers να διαχειρίζονται τις εφαρμογές που υποβάλλουν στο mobile marketplace της Google.

Δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι κωδικές ονομασίες «Bonito» και «Sargo» αφορούν στις δύο νέες mid-range συσκευές Pixel 3 της Google. Οι δύο συσκευές μάλιστα έχουν καταχωρηθεί ως «midyear experiences», κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Google πρόκειται να τους παρουσιάσει σχετικά σύντομα, ενδεχομένως στο συνέδριο Google I/O στις αρχές Μαΐου. Είναι πολύ πιθανό οι Google επίσης να αποφάσισε να προχωρήσει σε εξαμηνιαίο κύκλο παρουσίασης των νέων της φορητών συσκευών από τον ετήσιο που είχε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, και οι δύο νέες συσκευές που φημολογείται ότι θα έχουν τις ονομασίες Pixel 3a και Pixel 3a XL θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά θα διαφέρουν στον τομέα της οθόνης –και επομένως στις διαστάσεις. To «Bonito» θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2160 x 1080 pixels (400ppi) και το «Sargo» θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2220 x 1080 pixels (440ppi) και θα τρέχουν Android 9.0 Pie. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας OLED και κύρια κάμερα 12 Megapixels και θα βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon 670 SoC. Η μπαταρία τουλάχιστον στην μία περίπτωση θα έχει χωρητικότητα 3000mAh. Όσον αφορά στο Pixel 4, αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα pixel 2 και 3 τρωνε lags και εχουν snapdragon 835 και 845 και μου λες οτι με τον 670 που ειναι 2 κατηγοριες κατω, δεν θα κολλανε μεσα σε 1 μηνα? Ωραιος.

Δημοσ.

Κινηταρα!

Σιγουρα χειροτερο απο κινεζοκινητα του 150€ρικου που χτυπανε ανετα ναυαρχιδες.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, voltmod είπε

Είναι πολύ πιθανό οι Google επίσης να αποφάσισε να προχωρήσει σε εξαμηνιαίο κύκλο παρουσίασης των νέων της φορητών συσκευών από τον ετήσιο που είχε μέχρι σήμερα.

Κάτι που έκανε η Sony με μεγάλη επιτυχία και είδαμε που κατέληξε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχω δει ούτε έναν να κουβαλάει τέτοιο κινητό; Μπας και είναι hoax σαν τους Αυστραλούς που λένε; 😂

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτι που έκανε η Sony με μεγάλη επιτυχία και είδαμε που κατέληξε...

Μονο που η google δε ζει απο την πωληση κινητων οπως η sony!

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

πολύ χαιρομαι που δεν πουλάνε ουτε στους συγγενεις τους τα pixel. Καλα να παθει που σταματησε τα nexus και μου το παίζει "πρίμιουμ κι έτσ". Nexus 5 2019 βγαλε και άσε τα premium για την απλ που ψάχνει να δει γιατι δεν πουλαει και φτιάχνει κανάλια και περίπτερα.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Τα pixel 2 και 3 τρωνε lags και εχουν snapdragon 835 και 845 και μου λες οτι με τον 670 που ειναι 2 κατηγοριες κατω, δεν θα κολλανε μεσα σε 1 μηνα? Ωραιος.

εχω pixel 2 xl και δεν κολλαω για πες απο που εβγαλες το πορισμα σου??

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Αστειεύεσαι έτσι; Αν η sony ζούσε από την πώληση κινητών θα έχει βαρέσει κανόνι καιρό τώρα. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, geomrk είπε

εχω pixel 2 xl και δεν κολλαω για πες απο που εβγαλες το πορισμα σου??

Μ'αρεσει που ρωτας απο που εβγαλα εγω το πορισμα οτι τα pixel 2 κολλανε, meanwhile εχεις μονο τον εαυτο σου σαν παραδειγμα για το οτι δεν κολλανε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αστειεύεσαι έτσι; Αν η sony ζούσε από την πώληση κινητών θα έχει βαρέσει κανόνι καιρό τώρα. 

Μιλαω για τη σονυ mobile... αυτη που τρεχουν να συγχωνευσουν τωρα για να μη βαρεσει κανονι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ούτε η Sony ζει από τα κινητά, το συγκεκριμένο τμήμα της Sony ''μπαίνει'' μέσα. Η sony ζει από τις κονσόλες (ps4), τις φωτογραφικές μηχανές της, την πώληση αισθητήρων σε όλους τους κατασκευαστές κινητών και φωτογραφικών μηχανών, την Sony Music, τα studio παραγωγής ταινιών, τηλεοράσεις κλπ....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Ούτε η Sony ζει από τα κινητά, το συγκεκριμένο τμήμα της Sony ''μπαίνει'' μέσα. Η sony ζει από τις κονσόλες (ps4), τις φωτογραφικές μηχανές της, την πώληση αισθητήρων σε όλους τους κατασκευαστές κινητών και φωτογραφικών μηχανών, την Sony Music, τα studio παραγωγής ταινιών, τηλεοράσεις κλπ....

Η σονυ ειναι κατασκευαστρια και ζει και απο τα κινητα, η google δεν ειναι κατασκευαστρια και τα pixel της αποτελουν reference devices.

Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε τη διαφορά, δεν πειραζει. Μην το κουραζουμε αλλο.

Να στο πω διαφορετικα; Αν η σονυ δεν πουλησει ικανοποιητικο αριθμο κινητων αμεσως παρουασιαζει ζημια, ενω η google αντιστοιχα δε θα εχει καμια ζημια.

Επεξ/σία από tommy^
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Μ'αρεσει που ρωτας απο που εβγαλα εγω το πορισμα οτι τα pixel 2 κολλανε, meanwhile εχεις μονο τον εαυτο σου σαν παραδειγμα για το οτι δεν κολλανε.

Κάθησες να δεις καθόλου το βίντεο που παράθεσες;

Λέει ότι κολλάει, το βάζει δίπλα δίπλα με ένα κινητό με ανώτερο επεξεργαστή και το μόνο που φαίνεται είναι ότι το κινητό με τον ανώτερο επεξεργαστή είναι γρηγορότερο. Λογικό μου φαίνεται. Δεν είδα lag.

Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο του βίντεο φαίνεται το lag; Να ξέρεις ότι ο 670 έχει παρόμοια επεξεργαστική ισχύ με τον SD 835. Δεν πιστεύω ότι θα κολλάει. Τα animations μπορείς να τα κάνεις συντομότερα μέσα από το μενού για προγραμματιστές που υπάρχει σε κάθε Android.

Υπόψιν έχω Pocophone και δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω τα Pixel. Δε μου αρέσουν και δε θα αγόραζα κανένα από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Απλά δε κατάλαβα το επιχείρημα σου.

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...