katarasg Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους σας!!εχω τον τελευταιο καιρο προβλημα με ads ....πχ στο newsit.gr βλεπω πανατ διαφημισεις δεν μπορω να εντοποισω απο που μπορω να το απενεργοποιησω επισης σήμερα μου ανοιξε ασχτα ενα παραθυρο που ελεγε ""Συγχαρητηρια κερδισατε ενα iphone κτλ¨εχω το kaspersky alla δεν εντοπιζει κατι....καμια άποψη?Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δοκίμασε με το malware bytez μήπως είναι κανένα adware/malware που ξεκινάει με το startup του machιne σου. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις τα Ublock Origin με όλα τα built ins activated & ένα popup blocker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, katarasg είπε Καλημέρα σε όλους σας!!εχω τον τελευταιο καιρο προβλημα με ads ....πχ στο newsit.gr βλεπω πανατ διαφημισεις δεν μπορω να εντοποισω απο που μπορω να το απενεργοποιησω επισης σήμερα μου ανοιξε ασχτα ενα παραθυρο που ελεγε ""Συγχαρητηρια κερδισατε ενα iphone κτλ¨εχω το kaspersky alla δεν εντοπιζει κατι....καμια άποψη?Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! Μια χαρά εντοπίζει και μπλοκάρει η συνδρομητική έκδοση! Κάνε έναν καθαρισμό στο φυλλομετρητή σου και ξαναδοκιμασε στην ίδια σελίδα. . * τι έκδοση Kaspersky έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα