Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω MacBook Pro 15 late 2013 και έχει κανα χρόνο που ολοένα και περισσότερο αντιμετωπίζω ενα θέμα με την φόρτιση του υπολογιστή.

Ως γνωστόν το βύσμα είναι μαγνητικό (magsafe 2) και έχει πάνω ενα LED που είτε είναι σβηστό, πορτοκαλί = φορτίζει , πράσινο = φορτισμένο.

Το πρόβλημα είναι οτι συνδέω το βύσμα στο mac και τις περισσότερες φορές δεν ανάβει το led. Πρέπει να το κουνήσω λίγο πάνω - κάτω για να "πιάσει". Άλλες φορές (πιο σπάνια) μπορεί να το πιάσει και με την μια το πράσινο και άλλες φορές ενώ είναι οκ, το "χάνει" και ξεφορτίζει σιγά σιγά.

Φταίει ο φορτιστής , οπότε να πάω να αγοράσω εναν και να τελειώνω ή .......?

Δημοσ.

Το έκανα με καινούρια μαλακή οδοντόβουρτσα ... αλλά τίποτα τα ίδια

Δημοσ.

ενδεχομένως να έχει αρχίσει να χαλάσει το βίσμα στο οποίο κουμπώνεις τον φορτιστή. Είναι απ'τα κλασσικά σημεία ελέγχου. Δοκίμασε αν μπορείς να βρεις έναν άλλο φορτιστή, να δεις αν σου κάνει τα ίδια θέματα άρα να αποκλείσεις ένα απ'τα δύο ενδεχόμενα- ή θα φταίει ο φορτιστής ή θα φταίει ο υποδοχέας.

Δημοσ.

sorry για τυχον highjack αλλα με τον ιδιο φορτιστη σε air 2018 παρατηρω οτι ζεσταινεται υπερβολικα το βυσμα-ειδικα οταν δουλευω και φορτίζω ταυτόχρονα...η εγγυηση μου τελειωνει οσονουπω, καμια ιδεα;; ειναι λογικο;

στο ερωτημα του ts στο παρελθον σε προηγουμενο mac μου το καθαρισα με οινοπνευμα και ηταν οκ (προφανως εκτος ρευματος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...