Προς το περιεχόμενο

Scirocco!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα! Θέλω να μάθω αν όντως ισχύει για το σιροκο αυτό με το κόκκινο καντράν ή όχι πολύ μου λένε ότι πρέπει να είναι το λευκό για να μην έχει πολλά θέματα και άλλοι μου λένε δεν έχει σχέση! Επίσης ενδιαφέρομαι για αγορά! Προτιμώ με δώσεις αλλά αν η τιμή είναι σχετικά χαμηλή μπορώ και μπαμ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλο ειναι πριν αγορασεις το αμαξι (και οποιοδηποτε αμαξι) να κανεις μια ερευνα σε Ελληνικα και ξενα φορουμς για να δεις που πονανε και τι βλαβες βγαζουν συνηθως. Απ οτι εχω καταλαβει δεν εχεις κανει καν κατι τετοιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, DimitriSsss_ είπε

Παιδιά καλημέρα! Θέλω να μάθω αν όντως ισχύει για το σιροκο αυτό με το κόκκινο καντράν ή όχι πολύ μου λένε ότι πρέπει να είναι το λευκό για να μην έχει πολλά θέματα και άλλοι μου λένε δεν έχει σχέση! Επίσης ενδιαφέρομαι για αγορά! Προτιμώ με δώσεις αλλά αν η τιμή είναι σχετικά χαμηλή μπορώ και μπαμ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/forum/182-scirocco/

Εκεί θα βρεις τα παντα για το Scirocco.Και τα θετικα και τα αρνητικα.

Εδώ μέσα είσαι παντελώς λάθος,επειδή είναι ενα εντελώς άσχετο forum για μοντέλα αυτοκινήτων με απόψεις οτι νάναι.

2 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Αν ειναι δυνατον, ποσα προβληματα εχει βγαλει αυτο το αμαξι (αν και μ αρεσει εμφανισιακα). Το αποκορυφωμα ειναι κατι τυποι που λενε MONO VAG 😀😀😄

Η σελίδα αναφέρεται για οτι VW έχει κυκλοφορήσει, όχι για το Scirocco μονο.

Και φυσικά σε κάθε μάρκα θα βρεις προβλήματα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Αν ειναι δυνατον, ποσα προβληματα εχει βγαλει αυτο το αμαξι (αν και μ αρεσει εμφανισιακα). Το αποκορυφωμα ειναι κατι τυποι που λενε MONO VAG 😀😀😄

Τα του vag έχουν πολλά μειονεκτήματα αλλά έχουν και πολλά προτερήματα, έχουν πολύ καλό πάτημα στο δρόμο, είναι πολύ καλά στις στροφές, πολλούς ίππους και το εσωτερικό τους είναι άπαιχτο. 

Τα προβλήματα τους είναι στον κινητήρα

Πέραν αυτών το σιρόκο που λές έχει αποσυρθεί από την αγορά, δηλαδή η εταιρεία δεν το κατασκευάζει πλέον, δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη αγορά.

Πάρε ένα Golf, αλλά όχι αυτό με τον κομπρέσορα, δηλαδή μοντέλο μετά το 09-10 μονο με το τούρμπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, jmmys είπε

Εκεί θα βρεις τα παντα για το Scirocco.Και τα θετικα και τα αρνητικα.

Εδώ μέσα είσαι παντελώς λάθος,επειδή είναι ενα εντελώς άσχετο forum για μοντέλα αυτοκινήτων με απόψεις οτι νάναι.

Η σελίδα αναφέρεται για οτι VW έχει κυκλοφορήσει, όχι για το Scirocco μονο.

Και φυσικά σε κάθε μάρκα θα βρεις προβλήματα.

Επεξ/σία από ziaba

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...