*Kopanos* Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, M@dB0x είπε Γνωριζω συγκεκριμενο τυπο που εδω και 5 χρονια δε μπορει να βαλει ιντερνετ λογω του οτι χρωσταγε. Συνήθως ζητάνε εγγύηση 300-500€ και κάνουν νέες συνδέσεις. Μιλάω πάντα για χρέος σαν του TS, αν χρωστάει κάποιος 1-2k δεν του δίνουν με καμιά παναγία.
nikosp90 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα ιδιο προβλημα και απο εμενα. Έφυγα απο την Vodafone διοτι μετα απο επανειλημμένες φορες που ειχα ενημερώσει το τεχνικο τους τμημα για κακή σύνδεση στο ίντερνετ, μου απάντησαν οτι δεν μπορει να επιλυθει το προβλημα και ότι αν σπασω το συμβολαιο δεν θα επιβαρυνθω τελη διακοπής(συμβόλαιο ορισμενου χρονου). Ετσι και εγω πηγα μεσω φορητοτητας στον Οτε. Οχι μονο με χρέωσαν τελη διακοπής αλλα και για τους υπόλοιπους 5 μηνες με χρεωναν λογαριασμους λες και δεν έφυγα καν απο την εταιρεία τους. Μάταια σε καθε λογαριασμό που έπαιρνα και τους τηλεφωνούσα τους εξηγούσα οτι εχω αποχώρησεει απο την Vodafone εδω και 5 μηνες και πληρώνω κανονικά τον οτε και εχω και τους λογαριασμούς. Πλέον εχω κανει αμφισβητηση τωμ λογαριασμών και αναμένω. Θα κινηθω μεσω τους συνήγορου του καταναλωτή. Ούτως η αλλως εχω αποδείξεις οτι πληρωνω κανονικα αλλον παροχο( τους μηνες που με χρεώνει και η Vodafone) καθως και ζητησα τον οτε να μου χορηγησει σχετικη βεβαίωση για το χρονικό σημείο που ξεκίνησε η συνεργασία μας. Θεωρω θα δικαιωθώ και δεν θα το τραβήξουν στα ακρα.
geo9419 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Τα ποσά ειναι ασημαντα για να κινηθούν νομικά διοτι τα δικαστικά εξοδα ειναι πολλαπλάσια. Για αυτό και γελούν οι δικηγόροι. Ακομα και εξώδικο να σας στειλουν που κοστιζει 50 ευρώ το σκεφτονται. Μετά από πέντε χρονια παραγράφονται και δεν χρωστας τίποτα εαν δεν κινηθούν νομικά με διαταγή πληρωμής εντος πενταετίας. Εχω εργαστει σε εταιρια με χιλιάδες λογαριασμούς και από ενα ποσό και κάτω τα αφηνανε να παραγραφούν διοτι δεν αξιζε να κινηθούν νομικά. Ταυτοχρονα όμως θα πρεπει οταν σας ερχονται τετοια εγγραφα να κανετε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή δεν κοστίζει τίποτα και αυτοί μετά εχουν υποχρεωση να διερευνήσουν το θέμα. 1
iazriel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Να ενημερώσω εδώ πως φυσικά δεν έγινε τίποτα, ήταν ψαρωτικό το όλο τηλεφώνημα. Οπότε δεν ασχολούμαστε πλέον με το θέμα.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Στις 29/7/2019 στις 12:51 ΠΜ, geo9419 είπε Τα ποσά ειναι ασημαντα για να κινηθούν νομικά διοτι τα δικαστικά εξοδα ειναι πολλαπλάσια. Για αυτό και γελούν οι δικηγόροι. Ακομα και εξώδικο να σας στειλουν που κοστιζει 50 ευρώ το σκεφτονται. Μετά από πέντε χρονια παραγράφονται και δεν χρωστας τίποτα εαν δεν κινηθούν νομικά με διαταγή πληρωμής εντος πενταετίας. Εχω εργαστει σε εταιρια με χιλιάδες λογαριασμούς και από ενα ποσό και κάτω τα αφηνανε να παραγραφούν διοτι δεν αξιζε να κινηθούν νομικά. Ταυτοχρονα όμως θα πρεπει οταν σας ερχονται τετοια εγγραφα να κανετε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή δεν κοστίζει τίποτα και αυτοί μετά εχουν υποχρεωση να διερευνήσουν το θέμα. Επειδή και εγώ έχω δουλέψει έτσι ναι έτσι είναι ΑΛΛΆ, πάντα πέφτει λοταρία για κάποιους να την φάνε. Έχω δει λιταριες με τύπους που χρωστούσαν τρία χιλιάρικα αλλά έχω δει και τύπους με 150 ευρώ. Αυτά που λένε ότι και καλά δεν συμφέρει είναι χαζά γιατί έτσι και αλλιώς αυτός που χρωστάει θα τα πληρώσει όλα και τα 150 εύκολα γίνονται 1500 με τα δικαστικά έξοδα. Δεν είναι τόσο άσπρο μαύρο όσο νομίζεις. Ο λόγος που δεν τους παίρνουν όλους στο κυνήγι είναι καθαρά ο χρόνος που θα χρειαστεί το δικαστήριο για την κάθε υπόθεση. Μια χαρά όμως μπορείς να τη φας.
geo9419 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Επειδή και εγώ έχω δουλέψει έτσι ναι έτσι είναι ΑΛΛΆ, πάντα πέφτει λοταρία για κάποιους να την φάνε. Έχω δει λιταριες με τύπους που χρωστούσαν τρία χιλιάρικα αλλά έχω δει και τύπους με 150 ευρώ. Αυτά που λένε ότι και καλά δεν συμφέρει είναι χαζά γιατί έτσι και αλλιώς αυτός που χρωστάει θα τα πληρώσει όλα και τα 150 εύκολα γίνονται 1500 με τα δικαστικά έξοδα. Δεν είναι τόσο άσπρο μαύρο όσο νομίζεις. Ο λόγος που δεν τους παίρνουν όλους στο κυνήγι είναι καθαρά ο χρόνος που θα χρειαστεί το δικαστήριο για την κάθε υπόθεση. Μια χαρά όμως μπορείς να τη φας. Ειναι υψηλό το ρίσκο για την εταιρία εαν το ποσό ειναι ασήμαντο διοτι θα μπει σε δικαστικά εξοδα θα τα χρεωσει μεν στον πελάτη αλλά δεν γνωριζει εαν ο πελάτης εχει περουσιακά στοιχεία για να τα κατάσχει. Θα πρεπει να κάνει ελεγχο σε υποθηκοφυλάκια για ακίνητα σε υπουργείο συγκοινωνιών για αυτοκίνητα, τραπεζες για μετρητά κτλ. Παρα πολλές ενεργειες για τοσο μικρό όφελος. Παρτε για παράδειγμα τον εαυτό σας εαν σας χρωσταει κάποιος 100 ευρώ θα τον κυνηγήσετε δικαστικά? Μολις πάτε σε δικηγόρο θα σας ζητησει 500-600 ευρώ για να ξεκινήσει την υπόθεση.
jkoukos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Η διαφορά είναι ότι εσύ κι εγώ θα κινηθούμε ατομικά, ενώ οι εταιρείες μαζικά αφού έχουν τα νομικά τμήματα για όλες τις σχετικές εργασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα