akatikitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας, Εχω κάποια περίεργα κολλήματα στο pc... Πχ οταν τον ανοιγω αργεί πάρα πολύ κολλάει δλδ όταν γράφω τον κωδικό τα γράμματα τα βγάζει καθυστερημένα... Μόλις τον κάνω επανακινηση φτιάχνει πάλι έχει κάπου κάπου κολληματακια αλλά όχι σαν πριν... Τι συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Scan τον δίσκο με hddtune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, akatikitos είπε Καλησπέρα σας, Εχω κάποια περίεργα κολλήματα στο pc... Πχ οταν τον ανοιγω αργεί πάρα πολύ κολλάει δλδ όταν γράφω τον κωδικό τα γράμματα τα βγάζει καθυστερημένα... Μόλις τον κάνω επανακινηση φτιάχνει πάλι έχει κάπου κάπου κολληματακια αλλά όχι σαν πριν... Τι συμβαίνει? Που θες να ξερουμε τι συμβαινει αν δεν μας πεις 2 πραγματα παραπανω για το συστημα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatikitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Balantakos είπε Που θες να ξερουμε τι συμβαινει αν δεν μας πεις 2 πραγματα παραπανω για το συστημα σου... msi p55 cd 53,msi geforce 9500gt,4gb 1333hz ram,lg dm2350D display,samsung evo 250gb ssd,intel core i3 540 3.06ghz cpu....Και εχω ενα HDD 1TB σαν δευτερο...εχω κανει ελεγχο τους σκληρους και ειναι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, akatikitos είπε msi p55 cd 53,msi geforce 9500gt,4gb 1333hz ram,lg dm2350D display,samsung evo 250gb ssd,intel core i3 540 3.06ghz cpu....Και εχω ενα HDD 1TB σαν δευτερο...εχω κανει ελεγχο τους σκληρους και ειναι κομπλε 1) Τσεκαρε Θερμοκρασιες. 2) Τσεκαρε αμα εχει firmware update ο ssd. 3) Κανε update to Bios της μητρικης. 4) Κανε και ενα φορματ, αμα δεν φτιαξει με τα παραπανω. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatikitos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 3:19 ΜΜ, Balantakos είπε 1) Τσεκαρε Θερμοκρασιες. 2) Τσεκαρε αμα εχει firmware update ο ssd. 3) Κανε update to Bios της μητρικης. 4) Κανε και ενα φορματ, αμα δεν φτιαξει με τα παραπανω. cpu 47 βαθμους,ο ssd 29,η μητρικη 33,η καρτα γραφικων 35...το εχω κανει φορματ αλλα τπτ...και διαθετει το τελευταιο bios η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, akatikitos είπε cpu 47 βαθμους,ο ssd 29,η μητρικη 33,η καρτα γραφικων 35...το εχω κανει φορματ αλλα τπτ...και διαθετει το τελευταιο bios η μητρικη Samsung ssd magician μηπως θελει αναβαθμιση το firmware του ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, akatikitos είπε cpu 47 βαθμους,ο ssd 29,η μητρικη 33,η καρτα γραφικων 35...το εχω κανει φορματ αλλα τπτ...και διαθετει το τελευταιο bios η μητρικη Tο pc είναι παλιό. Αμα το format δεν κάνει κάτι. Ούτε κάποια settings δεν δίνουν κάποιο boost. Δεν θα γινει κατι. Εγώ απλά πιστεύω πως λογικό είναι να ψιλό σερνετε γιατί είναι παλιό και πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέρθει. Ισος καμια αναβάθμιση σε ryzen σε κάνα 2-3 μήνες που θα βγάλουν και νέα μοντέλα και τα ήδη υπάρχοντα που είναι φθηνά θα γίνουν ακόμα πιο φθηνά είναι η καλύτερη λύση. Oλα τα parts είναι πολύ παλιά πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να σερνεται έτσι.Να μου πεις ότι κάνω κωδικοποιηση βιντεο και οταν ανοιξω τον ff αργει...ΟΚ.Θα προτεινα τα εξής συμπληρωματικά με τα παραπανω. 1) Δες εαν οι πυκνωτές στην μητρική είνια εντάξει (δεν εχουν φουσκωσει ή σκάσει) 2) Αφαίρεσε τον δευτερο σκληρο και όποια άλλη συσκευη USB εχεις συνδεδεμένη πχ.εξωτερικο σκληρο,wifi στικ κλπ. 3) Εχεις κάνει τις αναβαθμισεις στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα