argyrelos21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια..θελω να κανω ενα καινουργιο build και να αφησω επιτελους τον 1156 και τους intel.. μπορει να μου πει καποιος μια καλη μητρικη και εναν καλο επεξεργστη ryzen να παρω?εχω δει τον ryzen 5 2600 αλλα δεν ξερω..θελω μητρικη και επεξεργαστη κοντα στα 200 αντε 240 ευρω..ευχαριστω Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από argyrelos21
kostas_anes Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δεν κανεις υπομονη κανα 2μηνο ακομα που θα ερθουν οι Ryzen 3? Κριμα να παρεις 2ης γενιας επεξεργαστη ενω θα βγουνε οι 3ης τωρα σε λιγο. 1
mechpanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εγώ θα πάω κόντρα σε όλους και όλα και θα πω πάρε την msi tomahawk και τον 1700 εδω και τώρα και όοοοταν βγουν οι 3... και πέσει η τιμή τους αναβαθμίζεις... Βέβαια εξαρτάται και τι χρήση το θες, αν είσαι gamer ίσως ακόμα είναι καλύτερα σε Intel. 1
eurocenter Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, kostas_anes είπε Δεν κανεις υπομονη κανα 2μηνο ακομα που θα ερθουν οι Ryzen 3? Κριμα να παρεις 2ης γενιας επεξεργαστη ενω θα βγουνε οι 3ης τωρα σε λιγο. Δηλαδή σε δύο μήνες θα μπορούμε να αγοράσουμε μητρική και ryzen 3 με 240 ευρώ?
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αναλόγως τις απαιτήσεις,ναι.. Κι αν το πάμε κι αλλιώς, οταν βγουν οι νεοι ryzen, οι τωρινοι θα γίνουν φανταστικές ευκαιρίες στις αγγελίες.. Αμα το καλοσκεφτείς, ολοι καινούργιοι θα είναι με ούτε 1 χρόνο χρήσης..🙂 1
mechpanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αναλόγως τις απαιτήσεις,ναι.. Κι αν το πάμε κι αλλιώς, οταν βγουν οι νεοι ryzen, οι τωρινοι θα γίνουν φανταστικές ευκαιρίες στις αγγελίες.. Αμα το καλοσκεφτείς, ολοι καινούργιοι θα είναι με ούτε 1 χρόνο χρήσης..🙂 Ήδη οι τωρινοί είναι φανταστικές ευκαιρίες την στιγμή που μιλάμε παίρνεις αξιοπρεπή motherboard και ryzen 1700 με 200€, όταν εγώ είχα πάρει μόνο τον 1700, στα 300... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Ήδη οι τωρινοί είναι φανταστικές ευκαιρίες την στιγμή που μιλάμε παίρνεις αξιοπρεπή motherboard και ryzen 1700 με 200€, όταν εγώ είχα πάρει μόνο τον 1700, στα 300... Ναι αλλά σκέψου οτι μολις βγούν οι ryzen 2, ο 2700-2600 κτλ πόσο θα δίνεται και ειδικά στις αγγελίες? Και επαναλαμβάνω οτι είναι όλα τσιπάκια κατακαίνουργια..🙂 2
mechpanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ναι αλλά σκέψου οτι μολις βγούν οι ryzen 2, ο 2700-2600 κτλ πόσο θα δίνεται και ειδικά στις αγγελίες? Και επαναλαμβάνω οτι είναι όλα τσιπάκια κατακαίνουργια..🙂 Μακάρι...να τσιμπήσω κι εγώ έναν 2700!
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, mechpanos είπε Μακάρι...να τσιμπήσω κι εγώ έναν 2700! Ετσι θα γίνει να είσαι σίγουρος... 🙂
STORM1978 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 12:21 ΠΜ, argyrelos21 είπε Καλησπερα παιδια..θελω να κανω ενα καινουργιο build και να αφησω επιτελους τον 1156 και τους intel.. μπορει να μου πει καποιος μια καλη μητρικη και εναν καλο επεξεργστη ryzen να παρω?εχω δει τον ryzen 5 2600 αλλα δεν ξερω..θελω μητρικη και επεξεργαστη κοντα στα 200 αντε 240 ευρω..ευχαριστω Ότι λέει ο από κάτω! 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ναι αλλά σκέψου οτι μολις βγούν οι ryzen 2, ο 2700-2600 κτλ πόσο θα δίνεται και ειδικά στις αγγελίες? Και επαναλαμβάνω οτι είναι όλα τσιπάκια κατακαίνουργια..🙂 1
argyrelos21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 παιδια σας ευχαριστω ολους που μου στειλατε..θα δω τι θα κανω.. καλο βραδυ
james01gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 εγώ πήρα εδώ και έναν περίπου μήνα τον 2600 γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο καθώς ο δικός μου τα είχε φτύσει. γιατί πιστεύει κάποιος πως θα πουλήσω τον 2600 που δεν μου έχει κολλήσει οπουδήποτε έως τώρα για να πάρω την σειρά 3; οι τιμές για τους 2ΧΧΧ πιστεύω πως είναι χαμηλές. εάν πιστεύει κάποιος πως θα πάρει τον 2600 με 100 ευρώ, εγώ δεν πιστεύω πως θα γίνει αυτό. δεν πιστεύω πως θα υπάρχουν παιδιά που θα πουλήσουν καινούργιο επεξεργαστή για να πάρουν έναν άλλον ο οποίος δεν θα τους δώσει απολύτως τίποτα παραπάνω σε ταχύτητα. εκτός και εάν μπει το μικρόβιο του καταναλωτισμού έτσι ώστε και καλά να πάρεις το τελευταίο μοντέλο. αλλά δε νομίζω κανένας να σκοτώσει κάτι το οποίο έχει αγοράσει, είναι ακόμη σε εγγύηση και η αναβάθμιση δεν θα του προσφέρει κάτι άλλο... επίσης δεν ξέρουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί, τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί εάν δεν κάνω λάθος
mechpanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, james01gr είπε εγώ πήρα εδώ και έναν περίπου μήνα τον 2600 γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο καθώς ο δικός μου τα είχε φτύσει. γιατί πιστεύει κάποιος πως θα πουλήσω τον 2600 που δεν μου έχει κολλήσει οπουδήποτε έως τώρα για να πάρω την σειρά 3; οι τιμές για τους 2ΧΧΧ πιστεύω πως είναι χαμηλές. εάν πιστεύει κάποιος πως θα πάρει τον 2600 με 100 ευρώ, εγώ δεν πιστεύω πως θα γίνει αυτό. δεν πιστεύω πως θα υπάρχουν παιδιά που θα πουλήσουν καινούργιο επεξεργαστή για να πάρουν έναν άλλον ο οποίος δεν θα τους δώσει απολύτως τίποτα παραπάνω σε ταχύτητα. εκτός και εάν μπει το μικρόβιο του καταναλωτισμού έτσι ώστε και καλά να πάρεις το τελευταίο μοντέλο. αλλά δε νομίζω κανένας να σκοτώσει κάτι το οποίο έχει αγοράσει, είναι ακόμη σε εγγύηση και η αναβάθμιση δεν θα του προσφέρει κάτι άλλο... επίσης δεν ξέρουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί, τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί εάν δεν κάνω λάθος Μην το λες...είναι πολλά τα θύματα!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, james01gr είπε εγώ πήρα εδώ και έναν περίπου μήνα τον 2600 γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο καθώς ο δικός μου τα είχε φτύσει. γιατί πιστεύει κάποιος πως θα πουλήσω τον 2600 που δεν μου έχει κολλήσει οπουδήποτε έως τώρα για να πάρω την σειρά 3; οι τιμές για τους 2ΧΧΧ πιστεύω πως είναι χαμηλές. εάν πιστεύει κάποιος πως θα πάρει τον 2600 με 100 ευρώ, εγώ δεν πιστεύω πως θα γίνει αυτό. δεν πιστεύω πως θα υπάρχουν παιδιά που θα πουλήσουν καινούργιο επεξεργαστή για να πάρουν έναν άλλον ο οποίος δεν θα τους δώσει απολύτως τίποτα παραπάνω σε ταχύτητα. εκτός και εάν μπει το μικρόβιο του καταναλωτισμού έτσι ώστε και καλά να πάρεις το τελευταίο μοντέλο. αλλά δε νομίζω κανένας να σκοτώσει κάτι το οποίο έχει αγοράσει, είναι ακόμη σε εγγύηση και η αναβάθμιση δεν θα του προσφέρει κάτι άλλο... επίσης δεν ξέρουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί, τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί εάν δεν κάνω λάθος Ετσι γίνεται πάντα φίλε μου γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει στο τρυπάκι είτε απο χόμπι είτε επειδή θέλει πάντα να έχει το πιο καινούργιο/καλύτερο ή για την δουλειά του κτλ.. Εσυ λογικά είσαι "αυτός" που θα κρατήσει το pc του μέχρι να μην "πηγαίνει" άλλο πλέον, δηλαδή απο 5ετία και πάνω.. Ετσι είναι οι περισσότεροι, απλα υπάρχουν πλέον και πολλοί άλλοι οι οποίοι το βλέπουν όπως σου είπα και πιο πρίν.. Επίσης πλέον επειδή υπάρχουν πολλές δουλειές και μεροκάματα μέσω υπολογιστη(δυνατού υπολογιστή) ο άλλος δεν το πολυσκέφτεται εφόσον και απόσβεση θα κάνει αλλά και μεγαλύτερα κέρδη θα έχει απο κάτι που του δίνει πιο γρήγορα το αποτέλεσμα κτλ κτλ κτλ... Αρα να΄σαι σίγουρος οτι αμα σκάσουν τα ryzen 2 τσιπάκια όπως λένε και με κλόκια απο 4.7 και πάνω, τότε θα δείς αγγελίες 2700 και 2600 που ούτε καν θα το πιστεύεις..🙂 1
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Ετσι γίνεται πάντα φίλε μου γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει στο τρυπάκι είτε απο χόμπι είτε επειδή θέλει πάντα να έχει το πιο καινούργιο/καλύτερο ή για την δουλειά του κτλ.. Εσυ λογικά είσαι "αυτός" που θα κρατήσει το pc του μέχρι να μην "πηγαίνει" άλλο πλέον, δηλαδή απο 5ετία και πάνω.. Ετσι είναι οι περισσότεροι, απλα υπάρχουν πλέον και πολλοί άλλοι οι οποίοι το βλέπουν όπως σου είπα και πιο πρίν.. Επίσης πλέον επειδή υπάρχουν πολλές δουλειές και μεροκάματα μέσω υπολογιστη(δυνατού υπολογιστή) ο άλλος δεν το πολυσκέφτεται εφόσον και απόσβεση θα κάνει αλλά και μεγαλύτερα κέρδη θα έχει απο κάτι που του δίνει πιο γρήγορα το αποτέλεσμα κτλ κτλ κτλ... Αρα να΄σαι σίγουρος οτι αμα σκάσουν τα ryzen 2 τσιπάκια όπως λένε και με κλόκια απο 4.7 και πάνω, τότε θα δείς αγγελίες 2700 και 2600 που ούτε καν θα το πιστεύεις..🙂 Και αν αληθεύουν τα κλόκια, με ξαναβλέπω για αλλαγή.... ποιος θέλει 2700Χ? 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα