panoutsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος? έχω πάρει κάτι φαν που είναι πολύ καλά και δεν θέλω να το χωνέψω πως δεν κάνουν για την msi b450 tomahawk Έχουν 3pin φισακια Και η μητρική για 4!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, panoutsi είπε Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος? έχω πάρει κάτι φαν που είναι πολύ καλά και δεν θέλω να το χωνέψω πως δεν κάνουν για την msi b450 tomahawk Έχουν 3pin φισακια Και η μητρική για 4! Δώσε link γιατί ούτε με το μυνημα σου βγάζουμε άκρη αλλά ούτε με τον τίτλο, τι ανεμηστηρακια πήρες? 2
panoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 τα 3pin ανεμηστηρακια συνδεονται μια χαρα σε 4pin pwm connectors που εχουν τωρα πια ολες οι μητρικες, απλα αφηνουν ενα pin ελευθερο.. Τα καλωδια ειναι ιδια, το 4pin ειναι το pwm που ειναι υπευθυνο για τη μεταφορα του σηματος για τη ρυθμιση στροφων των pwm ανεμηστηρων. To προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζουν ολες οι μητρικες τις ρυθμιση στροφων μεσω voltage regulator που χρειαζονται τα 3pin fans. Καποιες αναγνωριζουν αυτοματα το τυπο του ανεμηστηρα, καποιες εχουν ρυθμιση απο το bios, σε καποιες μπορεις να παιξεις με το speedfan και σε καποιες δε μπορεις να κανεις τιποτα. 2
panoutsi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Δώσε link γιατί ούτε με το μυνημα σου βγάζουμε άκρη αλλά ούτε με τον τίτλο, τι ανεμηστηρακια πήρες? 1 ώρα πριν, panoc είπε τα 3pin ανεμηστηρακια συνδεονται μια χαρα σε 4pin pwm connectors που εχουν τωρα πια ολες οι μητρικες, απλα αφηνουν ενα pin ελευθερο.. Τα καλωδια ειναι ιδια, το 4pin ειναι το pwm που ειναι υπευθυνο για τη μεταφορα του σηματος για τη ρυθμιση στροφων των pwm ανεμηστηρων. To προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζουν ολες οι μητρικες τις ρυθμιση στροφων μεσω voltage regulator που χρειαζονται τα 3pin fans. Καποιες αναγνωριζουν αυτοματα το τυπο του ανεμηστηρα, καποιες εχουν ρυθμιση απο το bios, σε καποιες μπορεις να παιξεις με το speedfan και σε καποιες δε μπορεις να κανεις τιποτα. εχετε δικιο καλημερα! λοιπον πηρα αυτα τα fans Cougar vortex hpb 120 kit Η μητρική μου ειναι η msi b450 tomahawk Το πρόβλημα δεν ειναι στα pmw connects αλλα στα rgb για να συντονιζει τα φωτα η μητρικη απο to msi mystic light Τα fans απ οτι διαβασα και ειδα εχουν φισ argb 3pin 5v ενω η μητρικη εχει 4pin 12v Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από panoutsi
mpokwsths Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Η πιο ακριβή MSI B450 Carbon υποστηρίζει ARGB 3-pin. Δυστυχώς δε γίνεται μετατροπή. Τελείως ασύμβατα μεταξύ τους τα 4-pin RGB με τα 3-pin ARGB. Δεν είναι μόνο ο μετάσχηματισμός τάσης, είναι και το addressable κομμάτι με τα διαφορετικά χρώματα για το κάθε LED ταυτόχρονα. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/4/2019 στις 10:14 ΠΜ, mpokwsths είπε Η πιο ακριβή MSI B450 Carbon υποστηρίζει ARGB 3-pin. Δυστυχώς δε γίνεται μετατροπή. Τελείως ασύμβατα μεταξύ τους τα 4-pin RGB με τα 3-pin ARGB. Δεν είναι μόνο ο μετάσχηματισμός τάσης, είναι και το addressable κομμάτι με τα διαφορετικά χρώματα για το κάθε LED ταυτόχρονα. Ωχ την πατησα και εγω πηρα τρια ARGB και η μητρικη μου εχει το απλο με τα 4 pin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα