Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας δινω την φωτογραφια μεσα στις επομενες μερες θα δωσω και αλλες λεπτομεριες και πως μπορει να γινει παντως με εξαιρεση τις msi (μεχρι i7 9700k) ολες οι αλλες τρεχουν και i9 9900k ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΙΤΡΙΚΗ ΣΑΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Αυτο το θεμα ειναι καθαρα για οσους εχουν z170-270 και θελουν να τρεξουν επεξεργαστες 8ης 9ης γενιας 

Πηγή

f16t3413p64516n2_gksECTyL.png

Επεξ/σία από weros
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στους 9900Κ δουλεύει το hyperthreading?

Μέχρι και πριν μερικούς μήνες που το παρακολουθούσα δεν το είχαν φτιάξει.

Assrock Z170 oc formula πρέπει να είναι το καλύτερο m/b για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

απαξ και φτιαξεις το mod Bios, πως το περνας? πολυ μπερδεμενο μου φανηκε αυτο το σταδιο που πρεπει να το κανεις με rasberry Pi ή/ και να φτιαξεις bios τσιπακι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Στους 9900Κ δουλεύει το hyperthreading?

Μέχρι και πριν μερικούς μήνες που το παρακολουθούσα δεν το είχαν φτιάξει.

Assrock Z170 oc formula πρέπει να είναι το καλύτερο m/b για αυτή τη δουλειά.

Ναι λειτουργει πλεον  

41 λεπτά πριν, ALFR3D είπε

απαξ και φτιαξεις το mod Bios, πως το περνας? πολυ μπερδεμενο μου φανηκε αυτο το σταδιο που πρεπει να το κανεις με rasberry Pi ή/ και να φτιαξεις bios τσιπακι 

ποια μιτρικη εχεις ??? σε βοηθισω παντως σε asus z170 δουλευει o i9 9900k............αυτο με το pi ειναι σε περιπτωση που κολησει η μιτρικη που αν εχεις διπλο bios απλως δεν σε νοιαζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, weros είπε

Ναι λειτουργει πλεον  

ποια μιτρικη εχεις ??? σε βοηθισω παντως σε asus z170 δουλευει o i9 9900k............αυτο με το pi ειναι σε περιπτωση που κολησει η μιτρικη που αν εχεις διπλο bios απλως δεν σε νοιαζει 

εχω ROG STRIX Z270H GAMING , εφτιαξα ενα BIOS, με βαση τη τελευταια εκδοση της μητρικης, με ενα προγραμμα automatic all in one καπως ετσι που εκανε αυτοματα μετατροπη βαζοντας τα microcodes για τους coffee αλλα κολλησα στο πως περναμε το modified Bios και το παρατησα το εγχειρημα. 

Σ'ευχαριστω παντος, ενδιαφερον θεμα ανοιξες.

Επεξ/σία από ALFR3D
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μες την βδομαδα θα δωσω bios και τροπους πως περνιεται στην μιτρικη λιγη υπομονη γιατι τωρα το κανω εγω σε ζ170 προ

Επεξ/σία από weros
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είναι κάπως παλιό το θέμα, αλλά έχει ενδιαφέρον. Ψάχνομαι να χρησιμοποιήσω 8700Κ ή 9900Κ στη Ζ170 ΜΒ που έχω. Τι έγινε με τη προσπάθειά σου με την Asus Z170 pro; Κυκλοφορεί αναβάθμιση των προγραμμάτων από win-raid ενώ υπάρχει και το CoffeTime (νομίζω από Ρωσία) που δείχνει πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Έχω την z170 deluxe της ASUS. Έχει bios flashback για να δεχτεί το πειραγμένο bios χωρίς προγραμματιστή. Έχω βρει video στα κορεάτικα, που ο τύπος βάζει έναν 8700Κ στη deluxe χωρίς πρόβλημα. Με προβληματίζουν λίγο οι θερμοκρασίες των VRM (για 9900Κ), αλλά η deluxe έχει καλά VRM. Να ρωτήσω ποιον επεξεργαστή έβαλες στην pro; Έχεις ελέγξει θερμοκρασίες VRM? Τι χρησιμοποίησες για τη μόνωση των 2 pin της cpu; Χρησιμοποίησες μολύβι για τα δύο pin που πρέπει να ενωθούν ηλεκτρικά; Παντού διαβάζω πως οι defult τάσεις θέλουν αλλαγή, αν όλα πάνε καλά. Το δουλεύεις το σύστημα; Ξέρω, πολλές ερωτήσεις, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μοιραστείς τις εμπειρίες σου στο θέμα αυτό. Όσο περνά ο καιρός, πιστεύω πως όσοι έχουν Z170 ή Z270 μητρική, θα περάσουν μία φορά από αυτό το post.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς έχω δώσει την πλακέτα και τον επεξεργαστή άλλα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό μπορώ και να τον μεταφράσω οποίος θέλει.

Συγνώμη που δεν απάντησα καιρό τώρα 

Δημοσ.
47 minutes ago, weros said:

Δυστυχώς έχω δώσει την πλακέτα και τον επεξεργαστή άλλα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό τον οδηγό μπορώ και να τον μεταφράσω οποίος θέλει.

Συγνώμη που δεν απάντησα καιρό τώρα 

Καλησπερα,

ειδα το βιντεο, το bios flasher - chip programmer, ειναι υποχρεοτικο? η γινετε και μεσω bios να κανεις την αναβαθμιση?

οταν κανεις flash με το moded bios, μπορεις μετα να βαλεις στο ιδιο bios skylake επεξεργαστη ή πρεπει παλι να κανεις flash σε original bios?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Megatontnt είπε

Καλησπερα,

ειδα το βιντεο, το bios flasher - chip programmer, ειναι υποχρεοτικο? η γινετε και μεσω bios να κανεις την αναβαθμιση?

οταν κανεις flash με το moded bios, μπορεις μετα να βαλεις στο ιδιο bios skylake επεξεργαστη ή πρεπει παλι να κανεις flash σε original bios?

Εγω προσωπικα το εκανα μεσω του programmer αλλα μετα δεν επερνε skylake ή kabylake επερνε και τον i7 8700k και τον i9 9900k (αυτους ειχα μονο να δοκιμασω 

Στις 4/12/2020 στις 9:17 ΜΜ, evakitsian είπε

Έχω την z170 deluxe της ASUS. Έχει bios flashback για να δεχτεί το πειραγμένο bios χωρίς προγραμματιστή. Έχω βρει video στα κορεάτικα, που ο τύπος βάζει έναν 8700Κ στη deluxe χωρίς πρόβλημα. Με προβληματίζουν λίγο οι θερμοκρασίες των VRM (για 9900Κ), αλλά η deluxe έχει καλά VRM. Να ρωτήσω ποιον επεξεργαστή έβαλες στην pro; Έχεις ελέγξει θερμοκρασίες VRM? Τι χρησιμοποίησες για τη μόνωση των 2 pin της cpu; Χρησιμοποίησες μολύβι για τα δύο pin που πρέπει να ενωθούν ηλεκτρικά; Παντού διαβάζω πως οι defult τάσεις θέλουν αλλαγή, αν όλα πάνε καλά. Το δουλεύεις το σύστημα; Ξέρω, πολλές ερωτήσεις, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μοιραστείς τις εμπειρίες σου στο θέμα αυτό. Όσο περνά ο καιρός, πιστεύω πως όσοι έχουν Z170 ή Z270 μητρική, θα περάσουν μία φορά από αυτό το post.

Συγνωμη αλλα τωρα το ειδα το post θα μιλησω με το παιδι που του την εδωσα και θα προσπαθησω να δωσω τις καλυτερες απαντησεις 

Επεξ/σία από weros
Δημοσ.
1 hour ago, weros said:

Εγω προσωπικα το εκανα μεσω του programmer αλλα μετα δεν επερνε skylake ή kabylake επερνε και τον i7 8700k και τον i9 9900k (αυτους ειχα μονο να δοκιμασω 

Συγνωμη αλλα τωρα το ειδα το post θα μιλησω με το παιδι που του την εδωσα και θα προσπαθησω να δωσω τις καλυτερες απαντησεις 

ευχαριστω για τις πληροφοριες! παραγγειλα ενα programmer. οταν βρω εναν 9700-9900 σε καλη τιμη θα το δοκιμασω.

Ποσο ανεβασμενες θα ειναι οι θερμοκρασιες σε mobo z170 asus viii hero? αυτη τη στιγμη με τον [email protected] τα vrm φτανουν περιπου 50-52 βαθμους

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Megatontnt είπε

ευχαριστω για τις πληροφοριες! παραγγειλα ενα programmer. οταν βρω εναν 9700-9900 σε καλη τιμη θα το δοκιμασω.

Ποσο ανεβασμενες θα ειναι οι θερμοκρασιες σε mobo z170 asus viii hero? αυτη τη στιγμη με τον [email protected] τα vrm φτανουν περιπου 50-52 βαθμους

Κοιτά ποσά Watt καίει ο 6700κ και ανέφερε εδώ, πάντως αν έτρεξε εδώ στην Ζ170 - Α πολύ άνετα θα τρέξει στην Hero (του έστειλα μόλις απαντήσει στέλνω πίσω)

Στις 2/12/2020 στις 4:05 ΜΜ, evakitsian είπε

Είναι κάπως παλιό το θέμα, αλλά έχει ενδιαφέρον. Ψάχνομαι να χρησιμοποιήσω 8700Κ ή 9900Κ στη Ζ170 ΜΒ που έχω. Τι έγινε με τη προσπάθειά σου με την Asus Z170 pro; Κυκλοφορεί αναβάθμιση των προγραμμάτων από win-raid ενώ υπάρχει και το CoffeTime (νομίζω από Ρωσία) που δείχνει πολύ καλύτερο.

δες το Βίντεο και όχι δεν έχω την pro (ειχα) ήταν η Ζ170 - Α 

ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΟΛΟ Η ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΩ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...