Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι SSD ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ : θελω 2 κατω απο 100 ευρω

Kingston A400 >>>>>>>>>>>>το ενα 120GB και το αλλο στα 240GB

Silicon Power Slim S55  >>>> το ενα 120GB και το αλλο στα 240GB

Ή καποιο αλλο που θα με προτεινατε.

Δημοσ.

Δηλαδη αναμεσα σε αυτους που εγραψα να διαλεξω το Western Digital WD Green ειναι κατι καλυτερο και πιο αξιοπιστο? εστω και αυτα τα λιγα λεφτα που τα θελω?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Turbo-2134 είπε

Δηλαδη αναμεσα σε αυτους που εγραψα να διαλεξω το Western Digital WD Green ειναι κατι καλυτερο και πιο αξιοπιστο? εστω και αυτα τα λιγα λεφτα που τα θελω?

Εδώ να πας 

Screenshot_Skroutz_20190407-221252.png

Δημοσ.

Πάρε κι άλλες γνώμες. Με λιγότερα από 100€ συνολικά παίρνεις πολύ καλύτερους ssd. Πχ. Samsung 860 evo 250gb στα 53€ και Kingston uv500 120GB στα 25€.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρια απο τον Green! Πολυ κακος SSD, πραγματικα και δεν το περιμενα....

Προτιμησε κατι σε Patriot, οπου εχω κανει αντιστοιχο review
Εκτος και αν εχεις λεφτα για Samsung οπου ειναι πραγματικα μονοδρομος.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα για να μην ανοίγω νέο θέμα σε ένα λαπτοπ  g710 i3 ενας burst 240 θα ήταν ότι πρέπει σαν φθηνός αξιόπιστος?

Επεξ/σία από Panoslam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Panoslam είπε

Άρα για να μην ανοίγω νέο θέμα σε ένα λαπτοπ  g710 i3 ενας burst 240 θα ήταν ότι πρέπει σαν φθηνός αξιόπιστος?

μην μπλέξεις με Dram-less  SSD σαν τους πάτριοτ.

δώσε λιγο παραπάνω και πάρε κανέναν ποιοτικότερο. Απο επιδόσεις ναι μεν ειναι οκ αλλα γενικότερα ο controller που έχουν (Phison s11) με μια γρηγορη αναζητηση θα δεις οτι σκάει ευκολα!

Εκτός και αν δεν σε απασχολεί καθόλου.

Χτες μάλιστα περασα σε φορητό φίλου τον 500αρη burst και μπορώ να πω οτι απο επιδόσεις ήταν πολύ καλύτερος απο αυτόν που περίμενα. Προσωπικά όμως με αυτά που έχω διαβάσει δεν θα πηγαινα σε τέτοιους για σοβαρή δουλειά.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 7/4/2019 στις 9:52 ΜΜ, Turbo-2134 είπε

Τι SSD ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ : θελω 2 κατω απο 100 ευρω

Kingston A400 >>>>>>>>>>>>το ενα 120GB και το αλλο στα 240GB

Silicon Power Slim S55  >>>> το ενα 120GB και το αλλο στα 240GB

Ή καποιο αλλο που θα με προτεινατε.

Μάλλον θα εννοείς 4  μέχρι 100 ευρώ ή 2 μέχρι 50 ευρώ... Γιατί αν εννοείς 2 μέχρι 100€ προφανώς μπορείς να πάρεις καλύτερους και με μεγαλύτερη χωρητικότητα

Επεξ/σία από thor777
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thor777 είπε

Μάλλον θα εννοείς 4  μέχρι 100 ευρώ ή 2 μέχρι 50 ευρώ... Γιατί αν εννοείς 2 μέχρι 100€ προφανώς μπορείς να πάρεις καλύτερους και με μεγαλύτερη χωρητικότητα

2 μεχρει 100ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

μην μπλέξεις με Dram-less  SSD σαν τους πάτριοτ.

δώσε λιγο παραπάνω και πάρε κανέναν ποιοτικότερο. Απο επιδόσεις ναι μεν ειναι οκ αλλα γενικότερα ο controller που έχουν (Phison s11) με μια γρηγορη αναζητηση θα δεις οτι σκάει ευκολα!

Εκτός και αν δεν σε απασχολεί καθόλου.

Χτες μάλιστα περασα σε φορητό φίλου τον 500αρη burst και μπορώ να πω οτι απο επιδόσεις ήταν πολύ καλύτερος απο αυτόν που περίμενα. Προσωπικά όμως με αυτά που έχω διαβάσει δεν θα πηγαινα σε τέτοιους για σοβαρή δουλειά.

Είναι σίγουρα Dram-less?

Όσο αφορα τους intenso , Pny, kingston a400, adata?

Επεξ/σία από Panoslam
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Panoslam είπε

Είναι σίγουρα Dram-less?

Όσο αφορα τους intenso , Pny, kingston a400, adata?

ο Patriot 100%

αν θες δώσε 45€ και πάρε εναν WD SSD BLUE που είναι καλός.

Γενικότερα οι φτηνοί συνήθως είναι dramless.

Πρόβλημα ΔΕΝ θα έχεις ούτε θα το καταλάβεις πουθενά, απλά τον "πινακα" δεδομένων τον αποθηκεύουν στα τσιπάκια που οσο να πεις ειναι πιο αργά απο την cache που βάζουν για αυτον τον σκοπό.

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ο phison controller που βάζουν σε τέτοιους που αν το ψάξεις θα δεις πολλές αναφορές οτι πέθανε ξαφνικά κλπ. Αν δεν σε νοιάζει να χάσεις αρχεία και θες απλά ssd χτύπα τον ναι. Προσωπικά θα τον έπαιρνα  για να έχω τα παιχνίδια μου μέσα και αν ψοφήσει, ψόφησε δεν θα σκάσω κιόλας.

αλλίως βλέπεις κλασσικά (samsung evo, crucial mx500) για τους άλλους που αναφέρεις δεν εχω προσωπική άποψη ούτε έχω ψάξει περισσότερες πληροφορίες. Αν δεν κάνω λάθος ο kingston A400 είναι Dram-less και αυτός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...