VICKYCHR Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι σχετικά νεα στο άτμισμα και σκέφτομαι να προχωρήσω σε νεο Mod ,και σκέφτομαι το luxe της vaporesso.. Προς το παρόν έχω ένα αρκετά παλιό της nobacco MAS30 και ατμοποιητή cupa..ο ατμοποιητής μου φαίνεται καλός. Πιστεύετε θα είμαι οκ ? Θα με καλύψει? Ευχαριστώ πολύ
giorgos4ever Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δυνατό εργαλείο, δεν νομίζω να μην σε καλύψει. BTW ρίξε και μια ματιά στο shogun της ijoy και στο wolverine της nikola αν σε ενδιαφέρουν. 1
VICKYCHR Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πήγα και το είδα απο κοντά...πανέμορφο αλλα μόλις έβαλα τις μπαταρίες για να το δω στο χέρι μου ήταν σαν να σήκωνα 2κιλο βαράκι !!! Τελικά πήρα το armour pro ...μέχρι στιγμής μου φαίνεται εξαιρετικό! επόμενη αγορά θα είναι ένας δεύτερος ατμοποιητής...σκέφτομαι για το "σετακι" του το cascade . Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
akpe Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Θα πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο θέμα που έχουμε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Σχετικά με τον ατμοποιητή, αυτό εξαρτάται από το άτμισμα σου. Ο Cupa που έχεις είναι ουσιαστικά ο Cubis rebranded από τη Nobacco. Αν προτιμάς τσιγαρίσια τζούρα, προσωπικά θα πρότεινα Zenith. Αν προτιμάς τελείως αεράτη, κοίτα προς Aspire Revvo. Αλλά περίμενε και άλλες προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις