Προς το περιεχόμενο

Windows 7 vs 10 για gaming σε παλιό PC

therion13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και από μένα win 10 home ή pro και πάντα 64bit λόγο μνήμης. Έχω c2d 2.8 με 4gb ram και πρόσφατα έβαλα μια παλιά ati 3870 που την έστησαν τα 10άρια αυτόματα με drivers της amd (και όχι με της microsoft σε συμβατότητα). Δοκίμασα μερικά παιχνίδια και παίζει μια χαρά και σε gaming mode δεν πετάει και ειδοποιήσεις.

Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω και έχω και 10άρια και στο laptop (dell με i5 και 4gb ram) από την 1η μέρα που βγήκαν τα οποία τα πήρε με αναβάθμιση από τα 8.1 που είχε το λάπτοπ με την αγορά και δουλεύει μια χαρά (αν και μάλλον πρέπει να κάνω κάποια στιγμή ένα καθαρό φορμάτ μετά από 5 χρόνια).

Γενικά έχω ακούσει κάποιους με προβλήματα στα 10άρια αν και πολλοί απλά είναι αρνητικοί και δεν τους αρέσουν, οπότε και βλέπουν μόνο προβλήματα. Λογικό είναι, γούστα είναι αυτά. Επίσης, η κάρτα γραφικών σου όπως είπες έχει κανονικά drivers για 10άρια και δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν θα πάρεις ssd βάλε τα 10άρι, αφού θα κάνεις φορμάτ έτσι κι αλλιώς και δες πως θα πάει. Είμαι σίγουρος ότι δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός κι αν για κάποιον λόγο δεν θα μπορεί να στηθεί κάποια συσκευή λόγο ασυμβατότητας, αλλά για λάπτοπ με i5 δεν το νομίζω καθώς δεν είναι και τόσο παλιό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Τι 7 λετε ρε παιδια?......... λολ.

Φιλε βαλε xp, xaxaxaxaxaxaxaxaxa.

Μπααα! 98se καλύτερα. Σούπερ ελαφρύ.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα 10 είναι πολύ καλυτερα τον 7. Πολύ πιο γρήγορα,πολύ πιο ελαφριά,έχουν πολύ περισσότερη παραμετροποίηση. Και γενικός τα 7 δεν πιάνουν μια σε τιποτα μπροστα στα 10. Στο μονο που αξίζουν τα 7 οτι έχουν πολλά themes για όλους. Σε αντίθεση με τα 10 που όλα τα themes είναι payed. Ειδικά για τα παλιά pc εκεί είναι που θα δεις μια πολύ καλή διαφορα σε ταχύτητα και σε support. Ο φανμποισμος είναι κακός. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει thread για τους fanboys να μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους και να μην λένε ότι νάνε. Είναι σαν να λέμε πως το LG G3 του 2013 είναι καλύτερο από το Note 9 του 2018. E όχι.

Επεξ/σία από asdfaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...