Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα λαπτοπ 2010 που εχει

I5 430m

6gm ram

Ati 5650m

win 7 64bit

Ram 4 είχε και βρήκα μια 4αρα και την έβαλα. Με ενδιαφέρει για κανένα παιχνίδι που θα παίζω μια φορά στο τόσο μιας και έχω σταθερό αλλά καμιά φορά στο τόσο μαζευόμαστε για gaming. Κανένα RPG/strategy παίζω Κυρίως σε αυτές τις περιπτώσεις lanopaixnida. Να πάω για Win 7 32bit η 64bit η Win 10 32bit η 64bit. Σε τι λέτε θα πάει καλύτερα; Σκληρό ίσως του βάλω κανέναν ssd αλλά αργότερα. τον είχα βάλει έναν hdd 7200rpm

Επεξ/σία από therion13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, therion13 είπε

Έχω ένα λαπτοπ 2010 που εχει

I5 430m

6gm ram

Ati 5650m

win 7 64bit

Ram 4 είχε και βρήκα μια 4αρα και την έβαλα. Με ενδιαφέρει για κανένα παιχνίδι που θα παίζω μια φορά στο τόσο μιας και έχω σταθερό αλλά καμιά φορά στο τόσο μαζευόμαστε για gaming. Κανένα RPG/strategy παίζω Κυρίως σε αυτές τις περιπτώσεις lanopaixnida. Να πάω για Win 7 32bit η 64bit η Win 10 32bit η 64bit. Σε τι λέτε θα πάει καλύτερα; Σκληρό ίσως του βάλω κανέναν ssd αλλά αργότερα. τον είχα βάλει έναν hdd 7200rpm

Καλησπέρα, ξεκάθαρα 7αρια, η κάρτα γραφικών σου δεν έχει (αν έχει) πέρα από legacy drivers.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, ξεκάθαρα 7αρια, η κάρτα γραφικών σου δεν έχει (αν έχει) πέρα από legacy drivers.

Ναι έχει σταματήσει  στον 15.7.1 και απο beta στον 16.2.1 αλλά και win 7 kai win 10 ο ίδιος driver είναι. απο driver κάρτα γραφικών δεν έχω θέμα μιας και είναι και λίγο παλιά τα games και ότι άλλο να παίζω είναι απο τότε και πριν

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, therion13 είπε

Ναι έχει σταματήσει  στον 15.7.1 και απο beta στον 16.2.1 αλλά και win 7 kai win 10 ο ίδιος driver είναι. απο driver κάρτα γραφικών δεν έχω θέμα μιας και είναι και λίγο παλιά τα games και ότι άλλο να παίζω είναι απο τότε και πριν

Και πάλι, για παλιά games, period correct είναι τα 7.

Στο λέω που αναγκαστικά έχω 10 λόγω Ryzen, και ότι πιο τρελό, εδώ θα το δεις. Copy Paste 1/10 να μην λειτουργεί με cntr+c/v και να αλλάζουν τα WASD με τα βελάκια χωρίς να πατάω τίποτα, δυο εξωτερικοί δίσκοι bricked λόγω Win10, και έχει και άλλα...

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, therion13 είπε

Άρα το αφήνω ως έχει και κανένα format όταν πάρω ssd. 

Κ διάλεξε 64bit για να βλέπει και τα 6gb ram.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και πάλι, για παλιά games, period correct είναι τα 7.

Στο λέω που αναγκαστικά έχω 10 λόγω Ryzen, και ότι πιο τρελό, εδώ θα το δεις. Copy Paste 1/10 να μην λειτουργεί με cntr+c/v και να αλλάζουν τα WASD με τα βελάκια χωρίς να πατάω τίποτα, δυο εξωτερικοί δίσκοι bricked λόγω Win10, και έχει και άλλα...

Τι εννοείς με το τονισμένο κείμενο; Τι ακριβώς έκαναν τα 10;

Δημοσ.

Ναι, δεν ξερω ποσο σοφο ειναι να κρινει καποιος ολοκληρο το λειτουργικο με βαση τα προσωπικα προβληματα που αντιμετωπιζει. Αν και περιττο να αναφερθει, προφανως τα παραπανω issues που εχει ο Sheogorath δεν ειναι συχνο φαινομενο..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sistah είπε

Ναι, δεν ξερω ποσο σοφο ειναι να κρινει καποιος ολοκληρο το λειτουργικο με βαση τα προσωπικα προβληματα που αντιμετωπιζει. Αν και περιττο να αναφερθει, προφανως τα παραπανω issues που εχει ο Sheogorath δεν ειναι συχνο φαινομενο..

Δεν είναι συχνό φαινόμενο, αλλά φίλοι μου είχαν και σοβαρότερα προβλήματα, με παράθυρα warning που αν τα έκλεισες κολλούσε το σύμπαν, κτλ κτλ.

Εμενα μάλλον brickαραν την πλακέτα. Ούτε σε λινουξ δεν τους βλέπουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Δεν είναι συχνό φαινόμενο, αλλά φίλοι μου είχαν και σοβαρότερα προβλήματα, με παράθυρα warning που αν τα έκλεισες κολλούσε το σύμπαν, κτλ κτλ.

Εμενα μάλλον brickαραν την πλακέτα. Ούτε σε λινουξ δεν τους βλέπουν.

Μα τι σχέση έχει το λειτουργικό με αυτό; Μήπως απλά έδινε περισσότερη τάση η θύρα usb και τους έκαψε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RTW4ever είπε

Μα τι σχέση έχει το λειτουργικό με αυτό; Μήπως απλά έδινε περισσότερη τάση η θύρα usb και τους έκαψε;

Μετρημένα, 5 βολτ, και σε τροφοδοτικό corsair HX850, δεν είναι τυχαία. Λογικά κάτι με το table θα χαλασε στους δίσκους.

Γενικά έχω ακούσει τόσα τρισκαταρατα, που εγώ είμαι τυχερός.

Καποιον καιρό, πατούσα shut down, και έκανε ρεσταρτ και με πετούσε στο log in screen. 

Γενικα τα windows 10 είναι κάπως ετσι:

If rand>0.9

Something(rand)=fuckedup

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Μετρημένα, 5 βολτ, και σε τροφοδοτικό corsair HX850, δεν είναι τυχαία. Λογικά κάτι με το table θα χαλασε στους δίσκους.

Καποιον καιρό, πατούσα shut down, και έκανε ρεσταρτ και με πετούσε στο log in screen. 

If rand>0.9

Something(rand)=fuckedup

Δες την LTSC

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

If rand>0.9

Something(rand)=fuckedup

Ούτε παραγγελία να το είχες! :

"... ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις -κυρίως στην περίπτωση των εξωτερικών σκληρών δίσκων- ακόμα και την μηχανική βλάβη"!!!!

χα χα χα!!

Δημοσ.

Win 10 που έχω στο σταθερό μου ειμαι υπέρ ευχαριστημένος. Ειναι λίγο λαθος να κατηγορούμε το λογισμικό για hardware προβλήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...