hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Nαι το καταλαβαίνω αν και δεν ήξερα πως είναι για την εξοικονόμηση του νερού (αλήθεια πως προκύπτει αυτό;), αλλά έστω κ χαλικάκια δεν θα έπρεπε να έχω δεί; https://www.skroutz.gr/c/2460/Filtra-Neroy-Kentrikis-Parochis.html
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, zoranb είπε Nαι το καταλαβαίνω, αλλά έστω κ χαλικάκια δεν θα έπρεπε να έχω δεί; Τι να σου πω, δεν ξέρω ούτε πόσα micron είναι τα χαλικάκια στο νερό στην περιοχή σου, ούτε πόσα micron είναι οι τρύπες στη σίτα που χρησιμοποιείς. Πάντως αν είναι τόσο ψιλά σαν άμμος όχι, δεν τα κρατάει καμία σίτα. 41 λεπτά πριν, zoranb είπε (αλήθεια πως προκύπτει αυτό;) Η σίτα περιορίζει την παροχή νερού από το ρουξούνι, επίσης κάνει το νερό να πετάγεται με περισσότερη πίεση, έτσι προκύπτει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Joshua21 1
dimis63 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Τι να σου πω, δεν ξέρω ούτε πόσα micron είναι τα χαλικάκια στο νερό στην περιοχή σου, ούτε πόσα micron είναι οι τρύπες στη σίτα που χρησιμοποιείς. Πάντως αν είναι τόσο ψιλά σαν άμμος όχι, δεν τα κρατάει καμία σίτα. Η σίτα περιορίζει την παροχή νερού από το ρουξούνι, επίσης κάνει το νερό να πετάγεται με περισσότερη πίεση, έτσι προκύπτει. Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ[ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΑΤΑ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ.ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από dimis63
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1. Yπάρχει επισημασμένο νήμα για μαστορέματα κτλ. 2. Τίτλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις