Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα τρία στις φωτογραφίες είναι καμιά 8ετία και παρουσιάζουν προβλήματα. Δεν κλείνουν το νερό στο 100%, δηλαδή παρά το ότι βρίσκονται στο κλειστό τους, στάζουν!
Γίνεται ελάχιστη χρήση, ειδικά τα Β & C δεν έχουν κλείσει ποτέ, είναι μονίμως ανοικτά. Είναι φυσιολογικό να παρουσιάζουν πρόβλημα ή μήπως δεν έχει γίνει επιλογή ποιοτικών ανταλλακτικών ή μήπως έχουν μαζέψει άλατα, τα οποία δεν τα αφήνουν να σφραγίσουν ερμητικά;

671722767_-.jpg.1726d97360f2d57b24754290b7fe633a.jpg

Δημοσ.

οι σφαιρες που εχουν μεσα,εχουν ψωριασει και δεν σφραγιζουν πλεον.αλλαγη,δεν διορθωνονται...........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα άλατα είναι ένας μεγάλος παράγοντας...

απλά άλλαξε της, μην μπεις καθολου στον κόπο να τις φτιάξεις

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Δημοσ.

Ναι βρε παιδιά αλλά σκέφτομαι δεν υπάρχουν ποιοτικά τέτοια υδραυλικά που να μην χαλάνε ποτέ; Κουράστηκα πιά με τα 2ης ποιότητας, είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα διπλά η κ τριπλά εάν είναι να μην έχω πονοκεφάλους κλπ.!

Δημοσ.

δλδ αν εβγαλαν προβλημα στην 8ετια ειναι πονοκεφαλος?ψαξε για ανοξειδωτα,που θα τα πληρωσεις κανονικα....οτι πληρωνεις παιρνεις.....

• Like 1
Δημοσ.

Το Β είναι στην κεντρική παροχή όλου του σπιτιού και όταν δεν σφραγίζει ε είναι μέγας πονοκέφαλος όταν πρέπει να αλλάξεις κάτι υδραυλικό!
Ανοξείδωτα; Αυτά δεν πιάνουν άλατα;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι βρε παιδιά αλλά σκέφτομαι δεν υπάρχουν ποιοτικά τέτοια υδραυλικά που να μην χαλάνε ποτέ; Κουράστηκα πιά με τα 2ης ποιότητας, είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα διπλά η κ τριπλά εάν είναι να μην έχω πονοκεφάλους κλπ.!

τα υλικά είναι κάποιας ποιότητας -  κατασκευής οκ Όμως εσεις τι κανατε για αυτό Το πιο απλό που θα έπρεπε να έχετε κάνει είναι μετά το ρολόι να υπάρχει φίλτρο - σήτα ωστε να συγκρατεί τα σκουπίδια που έρχονται από το δίκτυο της ύδρευσης αφ ενος εφετερου  με τα αλατα τι να κανει ο διακοπτης ? Εκτος και βάλετε μονάδα αφαλάτωσης 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Στην Αθήνα χρειάζεται τέτοιο φίλτρο;

Γιατί, στην Αθήνα το νερό δεν έχει σκουπίδια/άλατα?

Πάντως βρύσες και βάνες με εφ όρου ζωής εγγύηση δεν έχω πετύχει πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλατα ναι, σκουπίδια δεν έχω πετύχει ποτέ!
Και άλλο είναι το φίλτρο για τα άλατα και άλλο για τα σκουπίδια!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

η διαροη δεν ειναι απο αλατα αλλα απο το ψωριασμα της σφαιρα και της φωλιας της.τα αλατα μπορουν να κανουν τον διακοπτη να μην γυρναει,λογω μη χρησης.......ενα απλο φιλτρο νηματος,καλο ειναι να μπαινει στην γραμμη.χωρις το φιλτρο αυτο,αλλαζα το ακριβο για ποσιμο στο 3μηνο,με το φιλτρο αυτο των 3-4 ευρω,αλλαζω το αλλο των 30 στον χρονο.........προσοχη,μονο το απλο το νηματινο στην γραμμη,οχι καποιο που αφαιρει χλωριο και αλατα........

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Είναι επειδή δεν έχεις φίλτρο.

Δεν θα έβλεπα κάτι στου ρουξουνιού τις σίτες που τις καθαρίζω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν θα έβλεπα κάτι στου ρουξουνιού τις σίτες που τις καθαρίζω;

Ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σίτας δεν είναι το φιλτράρισμα του νερού, είναι η εξοικονόμηση νερού. Οι τρύπες της σίτας είναι πολύ χοντρές, μόνο χαλικάκια μπορούν να κρατήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σίτας δεν είναι το φιλτράρισμα του νερού, είναι η εξοικονόμηση νερού. Οι τρύπες της σίτας είναι πολύ χοντρές, μόνο χαλικάκια μπορούν να κρατήσουν.

Nαι το καταλαβαίνω αν και δεν ήξερα πως είναι για την εξοικονόμηση του νερού (αλήθεια πως προκύπτει αυτό;), αλλά έστω κ χαλικάκια δεν θα έπρεπε να έχω δεί;

Επεξ/σία από zoranb
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...