zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Και τα τρία στις φωτογραφίες είναι καμιά 8ετία και παρουσιάζουν προβλήματα. Δεν κλείνουν το νερό στο 100%, δηλαδή παρά το ότι βρίσκονται στο κλειστό τους, στάζουν! Γίνεται ελάχιστη χρήση, ειδικά τα Β & C δεν έχουν κλείσει ποτέ, είναι μονίμως ανοικτά. Είναι φυσιολογικό να παρουσιάζουν πρόβλημα ή μήπως δεν έχει γίνει επιλογή ποιοτικών ανταλλακτικών ή μήπως έχουν μαζέψει άλατα, τα οποία δεν τα αφήνουν να σφραγίσουν ερμητικά;
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 οι σφαιρες που εχουν μεσα,εχουν ψωριασει και δεν σφραγιζουν πλεον.αλλαγη,δεν διορθωνονται........... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα άλατα είναι ένας μεγάλος παράγοντας... απλά άλλαξε της, μην μπεις καθολου στον κόπο να τις φτιάξεις Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από CharalampisCrete
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ναι βρε παιδιά αλλά σκέφτομαι δεν υπάρχουν ποιοτικά τέτοια υδραυλικά που να μην χαλάνε ποτέ; Κουράστηκα πιά με τα 2ης ποιότητας, είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα διπλά η κ τριπλά εάν είναι να μην έχω πονοκεφάλους κλπ.!
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 δλδ αν εβγαλαν προβλημα στην 8ετια ειναι πονοκεφαλος?ψαξε για ανοξειδωτα,που θα τα πληρωσεις κανονικα....οτι πληρωνεις παιρνεις..... 1
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το Β είναι στην κεντρική παροχή όλου του σπιτιού και όταν δεν σφραγίζει ε είναι μέγας πονοκέφαλος όταν πρέπει να αλλάξεις κάτι υδραυλικό! Ανοξείδωτα; Αυτά δεν πιάνουν άλατα;
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι βρε παιδιά αλλά σκέφτομαι δεν υπάρχουν ποιοτικά τέτοια υδραυλικά που να μην χαλάνε ποτέ; Κουράστηκα πιά με τα 2ης ποιότητας, είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα διπλά η κ τριπλά εάν είναι να μην έχω πονοκεφάλους κλπ.! τα υλικά είναι κάποιας ποιότητας - κατασκευής οκ Όμως εσεις τι κανατε για αυτό Το πιο απλό που θα έπρεπε να έχετε κάνει είναι μετά το ρολόι να υπάρχει φίλτρο - σήτα ωστε να συγκρατεί τα σκουπίδια που έρχονται από το δίκτυο της ύδρευσης αφ ενος εφετερου με τα αλατα τι να κανει ο διακοπτης ? Εκτος και βάλετε μονάδα αφαλάτωσης
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, zoranb είπε Στην Αθήνα χρειάζεται τέτοιο φίλτρο; Γιατί, στην Αθήνα το νερό δεν έχει σκουπίδια/άλατα? Πάντως βρύσες και βάνες με εφ όρου ζωής εγγύηση δεν έχω πετύχει πουθενά.
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλατα ναι, σκουπίδια δεν έχω πετύχει ποτέ! Και άλλο είναι το φίλτρο για τα άλατα και άλλο για τα σκουπίδια! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από zoranb
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 η διαροη δεν ειναι απο αλατα αλλα απο το ψωριασμα της σφαιρα και της φωλιας της.τα αλατα μπορουν να κανουν τον διακοπτη να μην γυρναει,λογω μη χρησης.......ενα απλο φιλτρο νηματος,καλο ειναι να μπαινει στην γραμμη.χωρις το φιλτρο αυτο,αλλαζα το ακριβο για ποσιμο στο 3μηνο,με το φιλτρο αυτο των 3-4 ευρω,αλλαζω το αλλο των 30 στον χρονο.........προσοχη,μονο το απλο το νηματινο στην γραμμη,οχι καποιο που αφαιρει χλωριο και αλατα........ 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, zoranb είπε σκουπίδια δεν έχω πετύχει ποτέ! Είναι επειδή δεν έχεις φίλτρο.
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Είναι επειδή δεν έχεις φίλτρο. Δεν θα έβλεπα κάτι στου ρουξουνιού τις σίτες που τις καθαρίζω;
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν θα έβλεπα κάτι στου ρουξουνιού τις σίτες που τις καθαρίζω; Ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σίτας δεν είναι το φιλτράρισμα του νερού, είναι η εξοικονόμηση νερού. Οι τρύπες της σίτας είναι πολύ χοντρές, μόνο χαλικάκια μπορούν να κρατήσουν.
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σίτας δεν είναι το φιλτράρισμα του νερού, είναι η εξοικονόμηση νερού. Οι τρύπες της σίτας είναι πολύ χοντρές, μόνο χαλικάκια μπορούν να κρατήσουν. Nαι το καταλαβαίνω αν και δεν ήξερα πως είναι για την εξοικονόμηση του νερού (αλήθεια πως προκύπτει αυτό;), αλλά έστω κ χαλικάκια δεν θα έπρεπε να έχω δεί; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις