skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι σε πεσμένη σύνδεση μόλις ανοίγεις το devolo cockpit φτιάχνει η σύνδεση! Στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυχαίο αλλά τώρα σιγουρεύτηκα. Βάλτε ρε Γερμανοί τον κώδικα που το κάνει αυτό μέσα στο firmware να τελειώνουμε! Έλεος δηλαδή!
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δεν είναι τυχαίο, είναι πολύ συνηθισμένο και το κάνει εδώ και χρόνια σε πολλά μοντέλα τους (αν όχι στα περισσότερα). Μάλιστα στη δική μου περίπτωση ένα powerline μπορεί να χάσει τη σύνδεση με ένα άλλο (όχι όμως με όλα τα υπόλοιπα) και το "fix" δεν είναι καν να ανοίξω απλώς το Cockpit. Πρέπει να πάω μέσω του Cockpit σε οποιοδήποτε powerline και να κάνω μια οποιαδήποτε αλλαγή (συνήθως ανάβω ή σβήνω το LED). Τότε ξαφνικά φτιάχνουν όλα ως εκ θαύματος, μέχρι να ξαναχαλάσει μετά από λίγες ώρες. Η μακροπρόθεσμη λύση είναι να βγει το προβληματικό powerline από την πρίζα και να ξαναμπεί. Μετά από 2-3 μήνες κάνει πάλι τα ίδια βέβαια. Και φυσικά το κάνουν όλα τα powerlines του σπιτιού, όχι μόνο ένα συγκεκριμένο. Έχουν γίνει διάφορα firmware updates αλλά δεν έχει φτιάξει οπότε πλέον έχω πάψει να περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα