zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, Sartiv είπε Ουτε αυτα με το βιαγκρα και ουτε αυτα με την επιμυκηνση του αντρικου μοριου ή το αλλο με τον Νιγηριανο πριγκηπα; 😛 Χαχα όχι τίποτα δεν σβήνω εδώ και χρόνια. Είναι μια από τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν!
overpower Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Εχω το παλιο για τα σπαμ και οτι αλλο σαιτ εχω κανει εγγραφη, και ενα πιο "επισημο" το οποιο το δινω, χρησιμοποιω για κοινα drives, σημαντικα μαιλ αγορων/αποδειξεις κτλ
haris_216 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6-7 θεματικά folders όπου είναι τακτοποιημένος μικρός αριθμός από κάποια mail με ίδιο θέμα (πχ ευχές από το γάμο ή mail από/προς πιθανούς εργοδότες όταν ψαχνόμουν για δουλειά) και κάποια άλλα, πιο γενικά, στην σελίδα των εισερχομένων (γύρω στα 100-120 mails). Τα υπόλοιπα σβήνονται με θρησκευτική ευλάβεια κάθε φορά που τσεκάρω το mail. Βέβαια, για κάποιον που με ξέρει, όλα τα παραπάνω συνιστούν μία αντίφαση καθώς κρατάω ακόμα και penpal αλληλογραφία (χάρτινα φάκελα/γράμματα) από τα σχολικά χρόνια (IYS, κλπ για τους πιο μεγάλους του νήματος ) τα οποία φυσικά πιάνουν και χώρο ενώ δεν κρατάω την ηλεκτρονική αλληλογραφία που δεν χρειάζεται κουτί, ντουλάπα ή βαλίτσα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από haris_216
gokuthelegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, zio10 είπε Δε σβήνω ούτε τα σπαμ! 8 ώρες πριν, Sartiv είπε Ουτε αυτα με το βιαγκρα και ουτε αυτα με την επιμυκηνση του αντρικου μοριου ή το αλλο με τον Νιγηριανο πριγκηπα; 😛 Σε Hotmail ότι έχει πάει συγκεκριμένα στον φάκελο spam διαγράφεται έτσι κι αλλιώς μετά από 1 μήνα με αυτόματο τρόπο, οπότε αποκλείεται να έχεις spam αποθηκευμένα για χρόνια. Φαντάζομαι ότι κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στο gmail. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από gokuthelegend
l337 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Έχω μια 10ρια folders και καθημερινά τα αρχειοθετώ και σβήνω ότι δεν χρειάζεται.
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Σε Hotmail ότι έχει πάει συγκεκριμένα στον φάκελο spam διαγράφεται έτσι κι αλλιώς μετά από 1 μήνα με αυτόματο τρόπο, οπότε αποκλείεται να έχεις spam αποθηκευμένα για χρόνια. Φαντάζομαι ότι κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στο gmail. Μπορεί να σβήνονται αυτόματα, εγώ δεν τα σβήνω πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα