kloktornet Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Έχω το επαγγελματικό μου mail (εννοώντας ότι είναι αυτό που γράφω στο βιογραφικό μου, δίνω σε καθηγητές κτλ) το οποίο το έχω από τα 15 μου και δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα email. Είναι hotmail. Υπάρχει περίπτωση να γεμίσει και να πρέπει να σβήσω email; και γενικά καλό είναι να σβήνονται τα mail ή τα αφήνουμε να στιβάζονται;
gokuthelegend Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι το Hotmail δεν έχει περιορισμό χώρου (βασίζεται στο ότι πολλοί στέλνουν ελάχιστα email χωρίς καθόλου συνημμένα αρχεία, οπότε το plain text πιάνει απειροελάχιστο χώρο). Το gmail νομίζω δίνει 15GB, αλλά εκτός και αν στέλνεις συνεχώς συνημμένα αρχεία είναι λίγο δύσκολο έως απίθανο να γεμίσεις 15GB μόνο με κείμενο. Εγώ προσωπικά τα σημαντικά email τα κρατάω όλα, έχω ακόμη email από το 2004 που είχα ξεκινήσει στη σχολή μου.
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 τι ερωτηση είναι αυτή; αν θεωρείς ότι κάποια mails είναι σημαντικά και πρέπει να υπάρχουν, τα κρατάς. αν όχι τα σβήνεις. αυτό εσύ το ξέρεις. και ναι, ο χώρος δεν είναι απεριόριστος. αν δέχεσαι πολλά κάποια στιγμή θα γεμίσει. 3
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, kloktornet είπε Έχω το επαγγελματικό μου mail (εννοώντας ότι είναι αυτό που γράφω στο βιογραφικό μου, δίνω σε καθηγητές κτλ) το οποίο το έχω από τα 15 μου και δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα email. Είναι hotmail. Υπάρχει περίπτωση να γεμίσει και να πρέπει να σβήσω email; και γενικά καλό είναι να σβήνονται τα mail ή τα αφήνουμε να στιβάζονται; "Η Microsoft προσφέρει 15 GB χώρου αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά δωρεάν λογαριασμό Outlook.com. " https://support.office.com/el-gr/article/Όρια-χώρου-αποθήκευσης-στο-outlook-com-7ac99134-69e5-4619-ac0b-2d313bba5e9e?ui=el-GR&rs=el-GR&ad=GR Εγώ πάντως τα σβήνω.
Black Demis Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 εχω φάκελο για τα σημαντικά και τα υπόλοιπα παίρνουν πόδι 2
great Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, kloktornet είπε Έχω το επαγγελματικό μου mail (εννοώντας ότι είναι αυτό που γράφω στο βιογραφικό μου, δίνω σε καθηγητές κτλ) το οποίο το έχω από τα 15 μου και δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα email. Είναι hotmail. Υπάρχει περίπτωση να γεμίσει και να πρέπει να σβήσω email; και γενικά καλό είναι να σβήνονται τα mail ή τα αφήνουμε να στιβάζονται; σε καμια περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό. Στο CV σου το mail της δουλειάς; και αν φύγεις την επομενη μέρα και έχεις στείλει και δεν σε βρίσκουν. Ποιος ο λόγος για τέτοιο ανούσιο θέμα τώρα..... 😕
kloktornet Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, great είπε σε καμια περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό. Στο CV σου το mail της δουλειάς; και αν φύγεις την επομενη μέρα και έχεις στείλει και δεν σε βρίσκουν. Ποιος ο λόγος για τέτοιο ανούσιο θέμα τώρα..... 😕 είναι hotmail
momotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, kloktornet είπε Έχω το επαγγελματικό μου mail γενικά καλό είναι να σβήνονται τα mail ή τα αφήνουμε να στιβάζονται; Ο θεός μας έχει εγκαταλείψει. 1
lek88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Κ εγώ κρατάω μόνο τα σημαντικα. Δεν υπάρχει λόγος να επικρατεί ένα χάος στα εισερχόμενα μου από email που δεν μου χρειάζονται πλέον.
devil-ji Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι περισσοτεροι κραταν ολα τους τα μειλ... Πιστευω οτι απλα φοβουνται να τα διαγραψουν, ακομα και σχετικοι να ειναι λιγο με την τεχνολογια. Οκ κρατας μειλ απο αγορες κτλ (σημαντικα) αλλα κατι που σου εστειλε ενας φιλος πριν 5 χρονια για ενα σαιτ νομιζω ειναι σχετικα ασφαλες να το διαγραψεις 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, kloktornet said: Έχω το επαγγελματικό μου mail (εννοώντας ότι είναι αυτό που γράφω στο βιογραφικό μου, δίνω σε καθηγητές κτλ) το οποίο το έχω από τα 15 μου και δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα email. Είναι hotmail. Υπάρχει περίπτωση να γεμίσει και να πρέπει να σβήσω email; και γενικά καλό είναι να σβήνονται τα mail ή τα αφήνουμε να στοιβάζονται; Κάπου θα λέει πόσο χώρο έχεις διαθέσιμο. Δες και αποφάσισε. Εγώ στο Inbox (Gmail) έχω 5-10 πολύ πρόσφατα mails. Τα υπόλοιπα πάνε σε labels και τα άχρηστα στον κουβά. Τα μεγάλα attachments πάνε σε φακέλους στον υπολογιστή (αν χρειάζεται) και σβήνονται ενώ εγώ δεν στέλνω ποτέ attachments πάνω από 10MB. Τις περισσότερες φορές είναι ούτως ή άλλως πάνω ή πολύ πάνω από 25MB οπότε τα στέλνω με κάποιο cloud drive. Έτσι έχω σύνολο 2GB (απ' τα 15). Εγώ βέβαια έχω και λόξα με το συμμάζεμα, δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη επιλογή. Αν κάποιος έχει χώρο, μπορεί κάλλιστα να κρατάει τα πάντα. Εγώ προτιμώ να έχω πάντα πολύ διαθέσιμο χώρο και να μην κρατάω σαβούρα απ' το παρελθόν. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από CheOnWeb
Sartiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε σβήνω ούτε τα σπαμ! Ουτε αυτα με το βιαγκρα και ουτε αυτα με την επιμυκηνση του αντρικου μοριου ή το αλλο με τον Νιγηριανο πριγκηπα; 😛
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Σβήνω όλα τα spam mail και αφήνω τα υπόλοιπα, παρόλα αυτά όταν περάσουν μερικά χρόνια θα τα σβήνω όλα γιατί δεν έχει νόημα να γεμίζω με άχρηστα παλιά mails. Πριν κανένα χρόνο θυμάμαι έψαχνα να διαγράψω emails από το 2007, βαρέθηκα να πηγαίνω πίσω τις σελίδες μέχρι να φτάσω στην αρχή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα