Προς το περιεχόμενο

225/45/17 Fiat Bravo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Ειμαι κατοχος Fiat Bravo Tjet 150. Ο κατασκευαστης συστηνει 225/45/17 91V.

Θα ηθελα γνωμες για λαστιχα που εχετε δοκιμασει ετσι οστε να αποφασησω επιτελουςςς...

Ευχαριστω για το ενδιαφερον

Δημοσ.

Συνήθως κινούμαι ανάμεσα σε Michelin ή Dunlop. Bridgestone και Continental που έχω δοκιμάσει μου φάνηκαν πολύ ξερά και σκληρά. Και τα pirelli έχουν ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά τέτοια δεν έχω βάλει ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα φοράω 225 45 17 91Y Pilot 3.

Δεν θέλω να ξεφεύγει πάνω από 85 ευρώ το λάστιχο και κατά προτίμηση δοκιμασμένα και όχι κρητικές διαφόρων σελίδων. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7383404/Pirelli-P-Zero-Nero-GT-225-45R17-94Y

Εχω κάνει πάνω απο 150.000 χλμ σύνολο σε 2 αυτοκίνητα με αυτά (3 σετ) , Αργουν να ζεσταθούν αλλα μετα βεντουζα ιδιως σε βρεμένο.

Αντεχουν πολλά μα παρά πολλά χλμ με 280 treadware οπότε ισοσταθμίζει άνετα τη διαφορα στο Ε fuel (κάθε γραμμα είναι 1% διαφορά στη βενζίνη) 

Γενικά VFM λάστιχο με μείον τον θόρυβο (εαν έχεις μαμά αμάξι)  και οτι θέλουν ενα σχετικό ζέσταμα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mpouko είπε

Αυτα τα φοράει φιλαρακι και δεν του άρεσαν καθολου.. Τα φοράει σε octavia gt

Δεν είναι απαραίτητο όλοι να έχουμε τις ίδιες ανάγκες, γούστα.

Για αυτό υπάρχουν τα Bridgestone που ανέφεραν ποιό πάνω ή Continental ή ακόμα και Dunlop με Goodyear που είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο αμαξι παλιοτερα. Φορουσε τα conti sport 5  και στην αλλαγη εβαλα Dunlop sport maxx RT. Εξαιρετικες εντυπωσεις και απο τα δυο.

• Like 4
Δημοσ.

Βασικά το πρώτο που θα πρέπει να αποσαφηνιστεί είναι τι χρήση κάνεις στο αυτοκίνητο και τι στυλ οδηγήσεις εχεις..αν δεν ξεκινήσουμε από αυτα προβλέπω να γράφουν όλες οι μάρκες και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στη διάσταση αυτή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κανας που βγαινει στην εθνικη να προκαλεσει πανικο...οδηγαω συντιριτικα αλλα αμα τυχει μπορει να ξεφυγω λιγο... να προσθεσω οτι δεν μου αρεσει ο εντονος θορυβος απο τα λαστιχα , δεν με ενδιαφερει και τοσο η καταναλωση που γραφουν τα ελαστικα αρκει να ειναι ασφαλη , να ζεστενονται σχετικα γρηγορα και να αντεχουν στους κακοτραχιλους δρομους που εχουμε στην πολη μου (Κιλκις)

Επεξ/σία από Mpouko
  • Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, doctorkostis said:

Ειχα το ιδιο αμαξι παλιοτερα. Φορουσε τα conti sport 5  και στην αλλαγη εβαλα Dunlop sport maxx RT. Εξαιρετικες εντυπωσεις και απο τα δυο.

Έχω το ίδιο αμάξι. Ξεκίνησα με Dunlop Sport Maxx RT, πήγα σε Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 και τώρα σε Pirelli P-Zero (ξερό, όχι ημίμετρα τύπου Nero, Nero GT κλπ).

Ε πριν έλεγα καλά τα υπόλοιπα, τα συγκεκριμένα Pirelli όμως είναι ΠΟΛΥ καλύτερα... Και στο βρεγμένο η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εγώ φοράω τις option 18" όμως, νομίζω τα P-Zero δεν βγαίνουν σε κάτω από 18"...

Βέβαια με 340€ (85*4) δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε από αυτά τα ελαστικά... Οριακά νομίζω βγαίνουν τοποθετημένα/ζυγοσταθμισμένα γύρω στα 350-360.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mpouko είπε

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κανας που βγαινει στην εθνικη να προκαλεσει πανικο...οδηγαω συντιριτικα αλλα αμα τυχει μπορει να ξεφυγω λιγο... να προσθεσω οτι δεν μου αρεσει ο εντονος θορυβος απο τα λαστιχα , δεν με ενδιαφερει και τοσο η καταναλωση που γραφουν τα ελαστικα αρκει να ειναι ασφαλη , να ζεστενονται σχετικα γρηγορα και να αντεχουν στους κακοτραχιλους δρομους που εχουμε στην πολη μου (Κιλκις)

Έχω 6 μηνών ελαστικά Goodyear efficient grip performance . Από 225/45-17 που φόραγα είπα να δοκιμάσω σε 205/50-17 .

Έχει Ά σε βρεγμένο / Β σε κατανάλωση και 68db θόρυβο. Δεν παίζει να βρεις καλύτερα χαρακτηριστικά σε 17αρι.

Ναι μεν ήταν πιο ακριβη η τετράδα αλλά άξιζε τον κόπο . Αισθητή χαμηλότερη κατανάλωση, το αυτοκίνητο τραβάει καλύτερα, καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο. Πολύ αθόρυβο. 

Αν σε ενδιαφέρουν θα τα πουλήσω για 200€ ακόμα δεν τα έχω βάλει αγγελία. 

Αλλά 200€ θα πουλήσω τις ζάντες για να βγάλω τουλάχιστον τα χρήματα που έδωσα πριν λίγους μήνες για τα λάστιχα. 

Θα πουλήσω το αυτοκίνητο και ότι έξτρα έχω βάλει θα τα πουλήσω ξεχωριστά γιατί δεν πρόκειται να τα βγάλω τα λεφτά σε ότι έχω ρίξει. 

Λόγο χρήσης μοτοσυκλέτας έχω κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα. Αν σε ενδιαφέρουν στείλε μου μήνυμα. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Έχω 6 μηνών ελαστικά Goodyear efficient grip performance . Από 225/45-17 που φόραγα είπα να δοκιμάσω σε 205/50-17 .

Έχει Ά σε βρεγμένο / Β σε κατανάλωση και 68db θόρυβο. Δεν παίζει να βρεις καλύτερα χαρακτηριστικά σε 17αρι.

Ναι μεν ήταν πιο ακριβη η τετράδα αλλά άξιζε τον κόπο . Αισθητή χαμηλότερη κατανάλωση, το αυτοκίνητο τραβάει καλύτερα, καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο. Πολύ αθόρυβο. 

Αν σε ενδιαφέρουν θα τα πουλήσω για 200€ ακόμα δεν τα έχω βάλει αγγελία. 

Αλλά 200€ θα πουλήσω τις ζάντες για να βγάλω τουλάχιστον τα χρήματα που έδωσα πριν λίγους μήνες για τα λάστιχα. 

Θα πουλήσω το αυτοκίνητο και ότι έξτρα έχω βάλει θα τα πουλήσω ξεχωριστά γιατί δεν πρόκειται να τα βγάλω τα λεφτά σε ότι έχω ρίξει. 

Λόγο χρήσης μοτοσυκλέτας έχω κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα. Αν σε ενδιαφέρουν στείλε μου μήνυμα. 

Μιλάς για Fiat Bravo?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...