Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

θα αγοραζα ενα σπιτι στην επαρχια και θα αραζα εκει με την γυναικα μου και το παιδι μου...

Θα εβαζα ενα μεγαλο ποσο κλειστο σε καποια τραπεζα και θα ζουσα με τους τοκους....

• Like 2
Δημοσ.

Αν κέρδιζα: ικανό σπίτι να το γεμίσω με σπάνια ιστορικά βιβλία και δίσκους βινυλίου. Όταν πλησιάσει η τελευτή μου,  διαθήκη να δωριστούν σε δημόσιες βιβλιοθήκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, stratosw είπε

Πρεπει να διαβασει αρκετα μαθηματικα και στατιστικη. Τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι χαμενος κοπος και φαια ουσια. Οι κληρωσεις δεν εχουν μνημη. Οσο πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν διαφορετικοι αριθμοι, αλλες τοσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν οι ιδιοι αριθμοι για μηνες.

Spoiler

Μνήμη δεν ξέρω αν έχουν αλλά από την στιγμή που καταχωρούν όλα τα δελτία σε βάσεις δεδομενων είναι πανεύκολο να βγάλουν "βολικούς" συνδυασμούς.

PArty Pooper

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε...

Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε...

Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες

Ας το κερδισω και μια χαρά θα το διαχειριστώ. 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aris1986 είπε

έχει μια λογική. σα να δώσεις μια ss σε έναν που έχει οδηγήσει μόνο 50αρι παπί. Από τη χαρά του παίζει στην πρώτη στροφή να βρεθεί αγκαλιά με τον στύλο της ΔΕΗ. 

Από τη δίψα τους να ξεφύγουν από τη μιζέρια τα κάνουν όλα πουτ@να.

Θα πάρω αυτό που στερήθηκα, θα πάρω και το άλλο... θα κάνω και ταξίδια, θα ανοίξω δική μου επιχείρηση γιατί τόσα χρόνια μου έπιναν το αίμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, aris1986 said:

Τα περισσότερα παραδείγματα στο 1ο video οφείλονται στην δημοσιοποίηση των νικητών η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται βδέλες συγγενείς/φίλοι/άγνωστοι.

Έχω δει ουκ ολίγα post γκρίνιας επειδή δεν δημοσιεύονται στην Ελλάδα, των οποίων οι συντάκτες θα παρακαλούσαν για ανωνυμία σε περίπτωση που κέρδιζαν...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Αγοράζεις 20 σπίτια,  μαγαζιά και συνεχίζεις να πας στη δουλειά αύριο.  Δεν έχεις κανένα άγχος να σε φάνε και τσονταρεις σε όσους δικους σου το αξίζουν.  Με το που πιάσεις τα 45-50 σταματάς τη δουλειά και πας κάνα ταξιδάκι. Φεραρι και ελικόπτερα τα ξεχνάς όπως τα ξεχνάνε τόσοι και τόσοι που έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο στην τράπεζα και πίστεψε με είναι πολλοί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...