splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε ΡΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ
k_w_t Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 θα αγοραζα ενα σπιτι στην επαρχια και θα αραζα εκει με την γυναικα μου και το παιδι μου... Θα εβαζα ενα μεγαλο ποσο κλειστο σε καποια τραπεζα και θα ζουσα με τους τοκους.... 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Αν κέρδιζα: ικανό σπίτι να το γεμίσω με σπάνια ιστορικά βιβλία και δίσκους βινυλίου. Όταν πλησιάσει η τελευτή μου, διαθήκη να δωριστούν σε δημόσιες βιβλιοθήκες.
Havik Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, stratosw είπε Πρεπει να διαβασει αρκετα μαθηματικα και στατιστικη. Τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι χαμενος κοπος και φαια ουσια. Οι κληρωσεις δεν εχουν μνημη. Οσο πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν διαφορετικοι αριθμοι, αλλες τοσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν οι ιδιοι αριθμοι για μηνες. Spoiler Μνήμη δεν ξέρω αν έχουν αλλά από την στιγμή που καταχωρούν όλα τα δελτία σε βάσεις δεδομενων είναι πανεύκολο να βγάλουν "βολικούς" συνδυασμούς. PArty Pooper Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Havik
mylo Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δλδ είμαι ο μόνος που θα τα έτρωγε στις πουτ@νες; 3 1
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, mylo είπε Δλδ είμαι ο μόνος που θα τα έτρωγε στις πουτ@νες; όχι, αλλά πολλοί και τώρα το κάνουμε οπότε δεν έχει διαφορά 1
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε... Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες
26ska Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, aris1986 είπε Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε... Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες Ας το κερδισω και μια χαρά θα το διαχειριστώ. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, aris1986 είπε Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε... Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες έχει μια λογική. σα να δώσεις μια ss σε έναν που έχει οδηγήσει μόνο 50αρι παπί. Από τη χαρά του παίζει στην πρώτη στροφή να βρεθεί αγκαλιά με τον στύλο της ΔΕΗ. Από τη δίψα τους να ξεφύγουν από τη μιζέρια τα κάνουν όλα πουτ@να. Θα πάρω αυτό που στερήθηκα, θα πάρω και το άλλο... θα κάνω και ταξίδια, θα ανοίξω δική μου επιχείρηση γιατί τόσα χρόνια μου έπιναν το αίμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, aris1986 said: Το ξερετε εννια στους δεκα φτωχουνςε που κερδιζουν σε τετοια παιχνιδια σε 1 με 3 χρονια ειναι χρεωμενοι και λενε καλυτερα να μην το κερδιζα ποτε... Ο φτωχος δεν ξερει να διαχειριστει το χρημα και το ξοδευει ανοιγοντας καινουργιες τρυπες Τα περισσότερα παραδείγματα στο 1ο video οφείλονται στην δημοσιοποίηση των νικητών η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται βδέλες συγγενείς/φίλοι/άγνωστοι. Έχω δει ουκ ολίγα post γκρίνιας επειδή δεν δημοσιεύονται στην Ελλάδα, των οποίων οι συντάκτες θα παρακαλούσαν για ανωνυμία σε περίπτωση που κέρδιζαν... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Αγοράζεις 20 σπίτια, μαγαζιά και συνεχίζεις να πας στη δουλειά αύριο. Δεν έχεις κανένα άγχος να σε φάνε και τσονταρεις σε όσους δικους σου το αξίζουν. Με το που πιάσεις τα 45-50 σταματάς τη δουλειά και πας κάνα ταξιδάκι. Φεραρι και ελικόπτερα τα ξεχνάς όπως τα ξεχνάνε τόσοι και τόσοι που έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο στην τράπεζα και πίστεψε με είναι πολλοί.
Loinen Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 θα τα εκανα 30+ μυρια επενδυοντας ολα στο eurojackpot. https://www.eurojackpot.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις