Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έχει 4.4 μύρια,κληρώνει το βράδυ.Αν τυχόν κερδίζατε,τι θα κάνατε τα χρήματα;Ποσα απο αυτά θα διαθετατε,για να βοηθουσατε φίλους και συγγενείς;Εγω πρώτη κίνηση θα μάζευα τους κολλητούς και θα πηγαίναμε ένα ταξίδι,φάση ταινίας hangover.Μετα επιστροφή και μετακόμιση της οικογένειας σε κάποια επαρχιακή πόλη,με τουριστικές προοπτικές,όπου θα δραστηριοποιουμουν επιχειρηματικά σε ένα μικρό ξενοδοχείο...1-1.5 μυριο θα το μοίραζα σε συγγενείς και φίλους που θα είχαν ανάγκη.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καμία πιθανότητα να το πιάσω γιατί ποτέ δεν έχω παίξει όπως δεν πρόκειται να παίξω και σήμερα.

Έτσι γλυτώνω από κεράσματα και τυχόν δανεικά που θα μου ζητούσαν φίλοι - συγγενείς.:D

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το thread του ονειροπόλου...

Καταρχήν δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ανακοινώσω ότι κέρδισα, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς και γενικά ΠΟΥΘΕΝΆ.

ούτε θα μοίραζα λεφτά δεξιά κι αριστερά παρά ίσως σε μια μόνο περίπτωση αλλά κι εκεί με μέτρο. 

από εκεί και πέρα δε ξέρω τι θα έκανα. δεν παίζω εξάλλου, οπότε δε θα κερδίσω, άρα δε το σκέφτομαι

• Like 4
Δημοσ.

0) σπιτι στην μαμα και οτι αλλο θελει 

1) ρεκτιφιε εγω και ολο το σοι 

2) σπιτι με φυλακες φρουριο το σπιτι 

3) μαλλον θα ταξιδευα ολον τον κοσμο με backup 

Δημοσ.

Θα έφευγα από προσώπου γης, θα πήγαινα στη Βολιβία σε ένα απομακρυσμένο σπίτι και θα τσαπιζα πατάτες για την πλάκα μου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει συμβεί ποτέ να έρθουν οι ίδιοι αριθμοί? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να αφαιρέσουμε στήλες που έχουν κερδίσει , καθώς και όλες αυτές τις στήλες αφού πχ προσθέσουμε +1+2+3.....καθώς και άλλους τέτοιους συνδυασμούς αθροισματων κτλ ώστε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο αριθμό στηλών ώστε να δούμε αυτές που θα μείνουν πόσες είναι και αν πράγματι η νικήτριες στήλες θα είναι μέσα σε αυτές. 

Κάτι σχετικό εδώ 

http://mg-analysis.gr/membership/joker/stiles.php

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 26ska είπε

Σήμερα έχει 4.4 μύρια,κληρώνει το βράδυ.Αν τυχόν κερδίζατε,τι θα κάνατε τα χρήματα;Ποσα απο αυτά θα διαθετατε,για να βοηθουσατε φίλους και συγγενείς;Εγω πρώτη κίνηση θα μάζευα τους κολλητούς και θα πηγαίναμε ένα ταξίδι,φάση ταινίας hangover.Μετα επιστροφή και μετακόμιση της οικογένειας σε κάποια επαρχιακή πόλη,με τουριστικές προοπτικές,όπου θα δραστηριοποιουμουν επιχειρηματικά σε ένα μικρό ξενοδοχείο...1-1.5 μυριο θα το μοίραζα σε συγγενείς και φίλους που θα είχαν ανάγκη.

Θελει πολλά κοτσια για να πας απο το 1000 ευρω που έχεις τωρα στην τράπεζα στα 4,4 μύρια.

Και αν δεν το χεις μπορεί να αποβούν και μοιραία.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, 26ska είπε

το πολυ σε ενα χρονο δεν θα σου ειχε μεινει τιποτα,πιθανοτατα θα ησουν και πιο φτωχος απο οτι εισαι σημερα

26 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έχει συμβεί ποτέ να έρθουν οι ίδιοι αριθμοί? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να αφαιρέσουμε στήλες που έχουν κερδίσει , καθώς και όλες αυτές τις στήλες αφού πχ προσθέσουμε +1+2+3.....καθώς και άλλους τέτοιους συνδυασμούς αθροισματων κτλ ώστε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο αριθμό στηλών ώστε να δούμε αυτές που θα μείνουν πόσες είναι και αν πράγματι η νικήτριες στήλες θα είναι μέσα σε αυτές. 

Κάτι σχετικό εδώ 

η πλανη του τζογαδορου...καθε κληρωση ειναι ανεξαρτητη απο την προηγουμενη,δεν ισχυουν καθυστερησεις,επαναληψεις κτλ

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δε θα αλλαζα τπτ αρχικα. Θα ζουσα πλουσιοπαροχα χωρις να μ λείψει τπτ. Θα βοηθουσα οποιον ειχε αναγκη συγγενη και ταξιδια πολλα. 

Στη δουλεια θα πουλουσα τρελα..

Δημοσ.

μαϊστα...τι θα κανατε αν πιανατε το τζοκερ(εχει σημασια αν ειναι 4.4 μυρια ή 1 μυριο?),τι θα κανατε αν τον ειχατε μεγαλυτερο,αν οτι πιανατε γινοταν χρυσος κλπκλπ.....μην πινς πιδακιμ,θα σκας το σκωτις..........

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Κάτι σχετικό εδώ 

Πρεπει να διαβασει αρκετα μαθηματικα και στατιστικη. Τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι χαμενος κοπος και φαια ουσια. Οι κληρωσεις δεν εχουν μνημη. Οσο πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν διαφορετικοι αριθμοι, αλλες τοσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν οι ιδιοι αριθμοι για μηνες.

• Like 3
Δημοσ.

Για να μιλησουμε σοβαρα .Θα γινομουν επιχειρηματιας και θα δουλευα...10 φορες πιο σκληρα απο τωρα για να διατηρησω και να μεγαλωσω την περιουσια που απεκτησα 😆

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...