26ska Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα έχει 4.4 μύρια,κληρώνει το βράδυ.Αν τυχόν κερδίζατε,τι θα κάνατε τα χρήματα;Ποσα απο αυτά θα διαθετατε,για να βοηθουσατε φίλους και συγγενείς;Εγω πρώτη κίνηση θα μάζευα τους κολλητούς και θα πηγαίναμε ένα ταξίδι,φάση ταινίας hangover.Μετα επιστροφή και μετακόμιση της οικογένειας σε κάποια επαρχιακή πόλη,με τουριστικές προοπτικές,όπου θα δραστηριοποιουμουν επιχειρηματικά σε ένα μικρό ξενοδοχείο...1-1.5 μυριο θα το μοίραζα σε συγγενείς και φίλους που θα είχαν ανάγκη. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από 26ska 1
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Εγώ δεν έχω καμία πιθανότητα να το πιάσω γιατί ποτέ δεν έχω παίξει όπως δεν πρόκειται να παίξω και σήμερα. Έτσι γλυτώνω από κεράσματα και τυχόν δανεικά που θα μου ζητούσαν φίλοι - συγγενείς. 11 2
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το thread του ονειροπόλου... Καταρχήν δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ανακοινώσω ότι κέρδισα, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς και γενικά ΠΟΥΘΕΝΆ. ούτε θα μοίραζα λεφτά δεξιά κι αριστερά παρά ίσως σε μια μόνο περίπτωση αλλά κι εκεί με μέτρο. από εκεί και πέρα δε ξέρω τι θα έκανα. δεν παίζω εξάλλου, οπότε δε θα κερδίσω, άρα δε το σκέφτομαι 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα έβγαιναν σε τράπεζα εξωτερικού καταρχάς... 😛
APPLEGEEK Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 0) σπιτι στην μαμα και οτι αλλο θελει 1) ρεκτιφιε εγω και ολο το σοι 2) σπιτι με φυλακες φρουριο το σπιτι 3) μαλλον θα ταξιδευα ολον τον κοσμο με backup
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα αγόραζα το εργοστάσιο που κάνει τις Lila Pause και θα επανέφερα αυτές με το φουντούκι. 6
vrwmiaris Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα έφευγα από προσώπου γης, θα πήγαινα στη Βολιβία σε ένα απομακρυσμένο σπίτι και θα τσαπιζα πατάτες για την πλάκα μου. 1 1
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Έχει συμβεί ποτέ να έρθουν οι ίδιοι αριθμοί? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να αφαιρέσουμε στήλες που έχουν κερδίσει , καθώς και όλες αυτές τις στήλες αφού πχ προσθέσουμε +1+2+3.....καθώς και άλλους τέτοιους συνδυασμούς αθροισματων κτλ ώστε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο αριθμό στηλών ώστε να δούμε αυτές που θα μείνουν πόσες είναι και αν πράγματι η νικήτριες στήλες θα είναι μέσα σε αυτές. Κάτι σχετικό εδώ http://mg-analysis.gr/membership/joker/stiles.php
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, 26ska είπε Σήμερα έχει 4.4 μύρια,κληρώνει το βράδυ.Αν τυχόν κερδίζατε,τι θα κάνατε τα χρήματα;Ποσα απο αυτά θα διαθετατε,για να βοηθουσατε φίλους και συγγενείς;Εγω πρώτη κίνηση θα μάζευα τους κολλητούς και θα πηγαίναμε ένα ταξίδι,φάση ταινίας hangover.Μετα επιστροφή και μετακόμιση της οικογένειας σε κάποια επαρχιακή πόλη,με τουριστικές προοπτικές,όπου θα δραστηριοποιουμουν επιχειρηματικά σε ένα μικρό ξενοδοχείο...1-1.5 μυριο θα το μοίραζα σε συγγενείς και φίλους που θα είχαν ανάγκη. Θελει πολλά κοτσια για να πας απο το 1000 ευρω που έχεις τωρα στην τράπεζα στα 4,4 μύρια. Και αν δεν το χεις μπορεί να αποβούν και μοιραία. 1
georgeγ Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, 26ska είπε Σήμερα έχει 4.4 μύρια,κληρώνει το βράδυ.Αν τυχόν κερδίζατε,τι θα κάνατε τα χρήματα;Ποσα απο αυτά θα διαθετατε,για να βοηθουσατε φίλους και συγγενείς;Εγω πρώτη κίνηση θα μάζευα τους κολλητούς και θα πηγαίναμε ένα ταξίδι,φάση ταινίας hangover.Μετα επιστροφή και μετακόμιση της οικογένειας σε κάποια επαρχιακή πόλη,με τουριστικές προοπτικές,όπου θα δραστηριοποιουμουν επιχειρηματικά σε ένα μικρό ξενοδοχείο...1-1.5 μυριο θα το μοίραζα σε συγγενείς και φίλους που θα είχαν ανάγκη. το πολυ σε ενα χρονο δεν θα σου ειχε μεινει τιποτα,πιθανοτατα θα ησουν και πιο φτωχος απο οτι εισαι σημερα 26 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχει συμβεί ποτέ να έρθουν οι ίδιοι αριθμοί? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να αφαιρέσουμε στήλες που έχουν κερδίσει , καθώς και όλες αυτές τις στήλες αφού πχ προσθέσουμε +1+2+3.....καθώς και άλλους τέτοιους συνδυασμούς αθροισματων κτλ ώστε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο αριθμό στηλών ώστε να δούμε αυτές που θα μείνουν πόσες είναι και αν πράγματι η νικήτριες στήλες θα είναι μέσα σε αυτές. Κάτι σχετικό εδώ http://mg-analysis.gr/membership/joker/stiles.php η πλανη του τζογαδορου...καθε κληρωση ειναι ανεξαρτητη απο την προηγουμενη,δεν ισχυουν καθυστερησεις,επαναληψεις κτλ 4 1
txcellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δε θα αλλαζα τπτ αρχικα. Θα ζουσα πλουσιοπαροχα χωρις να μ λείψει τπτ. Θα βοηθουσα οποιον ειχε αναγκη συγγενη και ταξιδια πολλα. Στη δουλεια θα πουλουσα τρελα..
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 μαϊστα...τι θα κανατε αν πιανατε το τζοκερ(εχει σημασια αν ειναι 4.4 μυρια ή 1 μυριο?),τι θα κανατε αν τον ειχατε μεγαλυτερο,αν οτι πιανατε γινοταν χρυσος κλπκλπ.....μην πινς πιδακιμ,θα σκας το σκωτις.......... 1
stratosw Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Έχει συμβεί ποτέ να έρθουν οι ίδιοι αριθμοί? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να αφαιρέσουμε στήλες που έχουν κερδίσει , καθώς και όλες αυτές τις στήλες αφού πχ προσθέσουμε +1+2+3.....καθώς και άλλους τέτοιους συνδυασμούς αθροισματων κτλ ώστε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο αριθμό στηλών ώστε να δούμε αυτές που θα μείνουν πόσες είναι και αν πράγματι η νικήτριες στήλες θα είναι μέσα σε αυτές. Κάτι σχετικό εδώ http://mg-analysis.gr/membership/joker/stiles.php Πρεπει να διαβασει αρκετα μαθηματικα και στατιστικη. Τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι χαμενος κοπος και φαια ουσια. Οι κληρωσεις δεν εχουν μνημη. Οσο πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν διαφορετικοι αριθμοι, αλλες τοσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγαινουν οι ιδιοι αριθμοι για μηνες. 3
bluesattack Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Για να μιλησουμε σοβαρα .Θα γινομουν επιχειρηματιας και θα δουλευα...10 φορες πιο σκληρα απο τωρα για να διατηρησω και να μεγαλωσω την περιουσια που απεκτησα 😆 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις