garcia Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κινητό με 3d touch ήταν το Huawei mate s...
marios28 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Deep press (ή force touch) δεκτό. Το 3D touch ξέρω ότι είναι κάτι τέτοιο: Η τεχνολογία πάντως το '16 δεν προχώρησε από τη MS+Nokia, καθώς δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα οι beta testers. Αργότερα ονομάστηκε pre-touch https://www.microsoft.com/en-us/research/publication/pre-touch-sensing-for-mobile-interaction/ Υπάρχει ανάλογο demo στο YouTube 3
Ghost.Dog Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ηξερα αυτή την εταιρειάρα, που κατέχει την πατέντα του βαθέως πατήματος (και άλλες...) εδώ και χρόνια. Περίπου ... 4 με 5 χρόνια τώρα που το θυμάμαι. Την είχα "πιστέψει" σαν.. τρελός. Εψαξα, έμαθα, ρώτησα, λέω "αυτό είναι. Θα γίνω πλούσιος". Κούνια που με κούναγε. Πρέπει να έκανα 10-12 απόπειρες να έρθω σε επαφή μαζί τους και να επενδύσω. Σαν ιδιώτης, (μικρο) επενδυτής. Τίποτα. Η εταιρεία αυτή ειναι φυσικά στην Καλιφόρνια (που αλλού?) και δεν είναι όμως listed, δηλαδή δεν μπορούσα να αγοράσω μετοχές-της ή έστω απλώς "παράγωγα" (etf κλπ) που να την περιείχαν σε κάποιο καλάθι. Εν τω μεταξύ, η παντελώς (μα παντελώς ασήμαντη και αδιάφορη) ελλαδίτσα εδώ χάμω, ως τοποθεσία, που (μας αρέσει δεν μας αρέσει) δεν την ξέρει κανείς, και πάντως σίγουρα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ κανείς, δεν με βοήθησε. I am writing to you, out of Athens, Greece (εγραφα). κλπ κλπ... Μπα. Θα πρέπει να γελουσαν. Μου απάντησαν τελικά μία φορά (και πολύ ευγενικά) αλλά μου είπαν ότι η εταιρεία, μιας και δεν είναι εισηγμένη, δέχεται επί του παρόντος επενδύσεις μόνο από κλειστό κύκλο επενδυτών (πχ Venture Capital κ.α.).. Καμία χαραμάδα. Ετσι που λέτε. Θα ήταν πλούσιος σήμερα ο φίλος σας ο Ghost, dog:) , θα είχα γυρίσει πίσω με μερικά εκατομυριάκια και θα αγοραζα το αγαπημένο μου.. insomnia (xaxa ! ) 2 2
nikcrf Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Στο γράψιμο βολεύει τέλεια, εκει που θες να διαλέξεις κάποιο σημείο για να πάει ο «κερσορας» με ακρίβεια... Ναι στο ios αν θες να βάλεις τον κέρσορα ενδίαμεσα στην λέξη μερικές φορές γίνεται αλλά αρκετά αρκετά δυσκολα οπότε σε αυτήν την χρήση είναι χρήσιμο. Στο ανδροιντ αυτό το πετυχένει κάποιος αρκετά εύκολα.
Mivas (myphone) Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, marios28 είπε Deep press (ή force touch) δεκτό. Το 3D touch ξέρω ότι είναι κάτι τέτοιο: Η τεχνολογία πάντως το '16 δεν προχώρησε από τη MS+Nokia, καθώς δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα οι beta testers. Αργότερα ονομάστηκε pre-touch https://www.microsoft.com/en-us/research/publication/pre-touch-sensing-for-mobile-interaction/ Υπάρχει ανάλογο demo στο YouTube Η τεχνολογία αυτή υπήρχε ήδη από το 2013 πάντως... Έχω δει πρωτότυπα από τότε. Ως κάτοχος Nokia McLaren μπορώ να πω κι εγώ ότι η ανέπαφη τεχνολογία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την αυξημένη πίεση στην οθόνη, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί κάλιστα από την παρατεταμένη απλή πίεση. Το τελευταίο βίντεο από την ανάπτυξή του ήταν όντως από το 16. 3
stafaf Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το όλο θέμα είναι ότι για να υλοποιηθεί χρειάζεται εξειδικευμένο hardware άρα "κάτι τρέχει στα γύφτικα" ως τότε.
ethereum Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) αντίπαλοι της apple δέν είναι ούτε η samsung ούτε η huawei , είναι η google , apple vs google η τελική αναμέτρηση και μητέρα των μαχών , " Google the Return " coming soon to a cinema near you Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από ethereum
NotAliki177 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Apple μόνο. Στα smartphones παίζει μπάλα μόνη της. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από NotAliki177 1
vabill Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, dimips είπε να δούμε πότε θα υιοθετήσει τη σελίδα των widgets με swipe αντι της σελίδα της google now που είναι άχρηστη, κάτι που έχει από το 2013 η apple OnePlus
alexpap Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά το Android έχει και “ντιπ press” δηλαδή δεν την πατάω και πατιέται. Deep Press(Depress), σύρε κι άσε με κυρά μου στα συγκαλά μου και σε Αγγλική μετάφραση. Deep Press(Depress), Drag n Let me my Lady to my Happiness. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από alexpap
Vasilisxd Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nosstrom είπε Προσωπικά το 3D Touch το θεωρώ περιττό .. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα iPhone , π.χ XR που δεν έχει 3D Touch. 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε αυτο το κανεις και πατώντας παρατεταμένα το spacebar χωρίς να χρειαζεσαι να βαλεις εξτρα δύναμη Ναι ... για δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το Space και μετά να συρεις προς τα κάτω .... είσαι ήδη ΚΑΤΩ , δεν πάει παρακάτω το Scroll Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Vasilisxd 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα