Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 vs LG V30 vs LG G7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα την γνώμη σας ανάμεσα στο Galaxy S8, το LG G7 και το LG V30.

Ποιο απ τα παραπάνω πιστεύετε ότι είναι καλύτερο? Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η κάμερα και μετά τα υπόλοιπα... 

Κάποιος που είναι ήδη κάτοχος του S8 θα άξιζε να πάει σε ένα απ τα παραπάνω μοντέλα της LG πιστεύετε (ως προς την κάμερα αρχικά) ή ούτε καν? 

Εχει αρχίσει να με ψήνει πολύ ο wide angle φακός άλλα δεν θέλω να χάσω πολύ απ την απόδοση της κυρίας κάμερας (που στο S8 είναι πολύ καλή). Έχω δει και διαβασει πολλές ώρες για αυτά τα μοντέλα αυτές τις μέρες και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, είναι περιπτώσεις που το V30 πχ αποδίδει πολύ καλύτερα απ το S8 η το αντίθετο και είμαι σε δίλημμα...

ΥΓ: Όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες άλλα θα προτιμούσα να πουν και μια γνώμη άτομα που είναι ήδη κάτοχοι των συσκευών για να σχηματίσω μια πιο real world άποψη, ας μην βασιστούμε αποκλειστικά στο Dxomark με βαθμούς κτλ γιατί τα αποτελέσματα τους δεν με πείθουν ιδιαίτερα.

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.

Εγώ αν δεν είχα κανένα από τα 3 θα πήγαινα στο v30,είναι πιο πλήρης συσκευή,απροβληματιστη από θέματα των lg,bootloop,με κάμερα με πιο πολλές δυνατότητες,λόγω wide φακού.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μιλήσω ως κάτοχος του G6, το οποίο έχει χειρότερη κάμερα από το V30.

Ο wide φακός για εμένα είναι πλέον απαραίτητος. Μου έχει λύσει τα χέρια πάρα πολλές φορές και συχνά με ρωτάνε με τί μηχανή τράβηξα τις φωτό αυτές. Το V30 έχει λιγότερο ευρυγώνιο φακό, οπότε και μικρότερες παραμορφώσεις στις άκρες. Σε όλες τι υπόλοιπες συνθήκες φωτισμού, οι φωτό του G6 αρχικά δεν ήταν ικανοποιητικές, από τότε όμως που κυκλοφόρησε η G cam, η ποιότητα είναι παραπάνω από καλή. Η εφαρμογή κυκλοφορεί και για V30.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Θα μιλήσω ως κάτοχος του G6, το οποίο έχει χειρότερη κάμερα από το V30.

Ο wide φακός για εμένα είναι πλέον απαραίτητος. Μου έχει λύσει τα χέρια πάρα πολλές φορές και συχνά με ρωτάνε με τί μηχανή τράβηξα τις φωτό αυτές. Το V30 έχει λιγότερο ευρυγώνιο φακό, οπότε και μικρότερες παραμορφώσεις στις άκρες. Σε όλες τι υπόλοιπες συνθήκες φωτισμού, οι φωτό του G6 αρχικά δεν ήταν ικανοποιητικές, από τότε όμως που κυκλοφόρησε η G cam, η ποιότητα είναι παραπάνω από καλή. Η εφαρμογή κυκλοφορεί και για V30.

Και γω ως κάτοχος του g6 μιλάω! 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορώ να σου απαντήσω όσο αφορα το v30 καθώς το χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή. Για τα χρήματα που κοστίζει είναι μια εξαιρετική all around πρόταση. Δεν είναι το καλύτερο σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά κάνει τα πάντα αρκετά καλά. Η κάμερα του είναι παραπάνω από τον μέσο όρο και με την χρήση της εφαρμογης της gcam γίνεται ακόμη καλύτερη. Μπαταρία αρκετά καλή, την μέρα την βγάζεις με όλα ανοιχτά, οθόνη τυπική oled με πολύ καλο μαυρο, και το βασικό, ήχος. Η χρήση των ακουστικών με το dac που διαθέτει είναι απόλαυση ειδικά με καπως ακριβα ακουστικά. Ότι άλλο θες ρωτα. Παρεμπιπτόντως έρχομαι από G6...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Iliemp είπε

Αν και είχα το S8 και είχε τέλεια κάμερα , μετά από κάποιες φωτογραφίες που είδα στο flickr από το LG V30 θα με έπειθε!!!

https://www.flickr.com/photos/tags/LGV30/

Με τον wide φακό κάνεις παπάδες! Πολύ ωραίες φώτο!

Επεξ/σία από Netr0nic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...