GeoA1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Πρέπει να λειτουργήσει ιντερνετ σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο για χρήση συστήματος ασφαλείας και για απομακρυσμένη διαχείριση κάποιων συσκευών. Σκέφτομαι να βάλω κάποιο πακέτο δεδομένων σε μια sim από καρτοκινητό της Vodafone και να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα Vodafone R206 ή Huawei E5330. Μήπως χρειάζονται sim αποκλειστικά για Data ή κάνει και μια απλή;
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 On 07/04/2019 at 05:29, GeoA1 said: Πρέπει να λειτουργήσει ιντερνετ σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο για χρήση συστήματος ασφαλείας και για απομακρυσμένη διαχείριση κάποιων συσκευών. Σκέφτομαι να βάλω κάποιο πακέτο δεδομένων σε μια sim από καρτοκινητό της Vodafone και να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα Vodafone R206 ή Huawei E5330. Μήπως χρειάζονται sim αποκλειστικά για Data ή κάνει και μια απλή; για remote πραγματα πρεπει να μιλησεις με τον παροχο ωστε να σε βγαζει στο ιντερνετ με public ip και οχι πισω απο nat.θα σου το ενεργοποιησουν και θα σου δωσουν αλλο apn.οποτε δεν ξερω αν μπορει να γινει με sim που παιρνουμε μαζι με νουμερο(μιλαω για την περιπτωση της Public ip).αν δεν βγεις με public ip θα εχεις ιντερνετ αλλα ξεχνας οτιδηποτε θελει ανοιγμα port και remote διαχειριση 1
GeoA1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου poulinos, έστω για προσπάθεια να το δούμε με απλή κάρτα Vodafone ποιά συσκευή λέτε να χρησιμοποιήσω π.χ. Vodafone R206, Huawei E5330 εννοείται βγάζοντας το pin θα δουλέψει το ιντερνετ;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 hours ago, GeoA1 said: ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου poulinos, έστω για προσπάθεια να το δούμε με απλή κάρτα Vodafone ποιά συσκευή λέτε να χρησιμοποιήσω π.χ. Vodafone R206, Huawei E5330 εννοείται βγάζοντας το pin θα δουλέψει το ιντερνετ; δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο.ολα θα κανουν την δουλεια τους.το vodafone ειναι Mobile hotspot για να το παιρνεις εξω αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει ethernet αμα θες να βαλεις κατι με καλωδιο. το Huawei δεν το βρισκω.δεν ειναι υποχρεωτικο να βγαλεις το Pin αφου υπαρχει επιλογη μεσα στo interface για το Pin. απλα αν δεν εχει Public ip δεν θα μπορεις να κανεις Remote σε συσκευες απλα οι συσκευες θα εχουν internet.δεν βρισκω λογο να μην παιζει με κανονικη καρτα αρκει να εχει Data.ενα apn βαζεις αλλωστε και παιζει. μιλαμε για apn που βγαινει πισω απο nat.για apn με Public οπως εγραψα στο πιο πανω Post δεν ξερω αν θα παιξει sim που εχει νουμερο.Λογικα αμα μιλησεις με τον παροχο θα στο πουν και πιθανοτατα να μπορουν να αλλαξουν την υπηρεσια ιντερνετ που εχεις και να την κανουν να βγαινει με public ip.αλλα ρωτησε το γιατι καθε εταιρεια εχει τα δικα της.υπαρχουν και 3g/4g router περα απο τα Mobile hotspot 1
GeoA1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 ευχαριστώ πολύ, έχεις να μου προτείνεις κάποιο ρουτερ πέρα από τα mobile hotspot;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 minutes ago, GeoA1 said: ευχαριστώ πολύ, έχεις να μου προτείνεις κάποιο ρουτερ πέρα από τα mobile hotspot; εχω χρησιμοποιησει teltonika που ηταν ακριβο αλλα επαιζε μια χαρα σε φωτοβολταικο παρκο.εχω χρησιμοποιησει το 6890 και 6820 της fritz που επισης παιζουν μια χαρα. εχω δει και το tp link mr200 που το θεωρω απλα value for money.ναι θα το χρησιμοποιουσα σπιτι αλλα δεν θα το εβαζα καπου που θα το ηθελα για πιο σοβαρη χρηση και θα μου ηταν δυσκολο να παω πχ απομακρυσμενο σημείο. 1
kostasbm Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 εχω αυτο 3 χρονια DWR 921 D LINK και κανει καλα τι δουλεια του κοιτα αν σε εξυπηρετει το συγκεκριμενο.... 1
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 hours ago, GeoA1 said: μου έβαλες ιδέες για ψάξιμο...😉 to 6890 και το 6820 το εχω κανει Review αν και το 6890 παει σε αλλη κατηγορια οποτε δεν ειναι για τη χρηση που το θες. 15 hours ago, kostasbm said: εχω αυτο 3 χρονια DWR 921 D LINK και κανει καλα τι δουλεια του κοιτα αν σε εξυπηρετει το συγκεκριμενο.... και τα d-link αξιολογη εταιρεια.
GeoA1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, poulinos είπε to 6890 και το 6820 το εχω κανει Review αν και το 6890 παει σε αλλη κατηγορια οποτε δεν ειναι για τη χρηση που το θες. και τα d-link αξιολογη εταιρεια. review... που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα