frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Σήμερα μια ξαδέρφη μου μετά από 5-6 ώρες εργασίας σε Η/Υ βιβλιοθήκης στην Γερμανία στο SPSS κάποια στιγμή κολλάει το PC και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Περίμενε κοντά μισή ώρα μπας και ξεκολλήσει αλλά μάταια. Αναγκαστικά έπρεπε να τερματίσει την λειτουργία διότι είχε πάει μεσημέρι και θα έκλεινε η βιβλιοθήκη. Εκεί δεν βρήκε κάποιον που να ασχολείται ώστε να την βοηθήσει. Hardware δεν μπορώ να ξέρω, λειτουργικό Windows 7. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάπως να ανακτήσει όσο έχει προχωρήσει στην εφαρμογή την δευτέρα που θα ανοίξει ξανά η βιβλιοθήκη; ΥΓ: εγώ πιστεύω πως τα pc εκεί λειτουργούν σε σουίτες οπότε μετά το κλείσιμο τους δεν βρίσκεις αρχεία που δεν έχεις σώσει σε συγκεκριμένο φάκελο ή σε εξωτερικό δίσκο.
vAg0s97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 29 minutes ago, frozex said: Σήμερα μια ξαδέρφη μου μετά από 5-6 ώρες εργασίας σε Η/Υ βιβλιοθήκης στην Γερμανία στο SPSS κάποια στιγμή κολλάει το PC και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Περίμενε κοντά μισή ώρα μπας και ξεκολλήσει αλλά μάταια. Αναγκαστικά έπρεπε να τερματίσει την λειτουργία διότι είχε πάει μεσημέρι και θα έκλεινε η βιβλιοθήκη. Εκεί δεν βρήκε κάποιον που να ασχολείται ώστε να την βοηθήσει. Hardware δεν μπορώ να ξέρω, λειτουργικό Windows 7. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάπως να ανακτήσει όσο έχει προχωρήσει στην εφαρμογή την δευτέρα που θα ανοίξει ξανά η βιβλιοθήκη; ΥΓ: εγώ πιστεύω πως τα pc εκεί λειτουργούν σε σουίτες οπότε μετά το κλείσιμο τους δεν βρίσκεις αρχεία που δεν έχεις σώσει σε συγκεκριμένο φάκελο ή σε εξωτερικό δίσκο. Από την στιγμή που δεν το έσωσε ποτέ κάπου το αρχείο πως περιμένεις να υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης... Το αρχείο έτρεχε στην προσωρινή μνήμη και έπειτα μας χαιρέτησε... Αλλά όπως και να έχει, όταν δουλεύουμε σε υπολογιστές δημόσιου χώρου ποτέ δεν βασιζόμαστε στο αποθηκευτικό τους μέσο και χρησιμοποιούμε πάντα μονάδα εξωτερικής αποθήκευσης, είτε είναι usb/dvd κλπ... 1
frozex Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 κοίτα εγώ στην αρχή πριν κλείσει το pc έψαχνα τρόπους μήπως και μπορεί να πάρει το αρχείο από την RAM, αν υπάρχει κάτι, το σκέφτηκα στην απελπισία μου, αλλά μετά που το έκλεισε έχασα κάθε ελπίδα. Έτσι είπα να ρωτήσω και εγώ μήπως και... Ευχαριστώ πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα