Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

ενταξει αδερφε. οτι πεις. δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε. πηγαινε σε ενα υπουργειο μεταφορων αυριο με το χαρτι που επισυναψα με αδεια και πινακιδες και θα δεις αν στο διαγραφουν η οχι. αυτα περι υποχρεωτικης ανακυκλωσης ειναι ''συμφωνιες'' ατυπες για να βγαζουν λεφτα. ενα οχημα ειναι περιουσιακο μου στοιχειο και ειναι δικαιωμα μου να το χω στο σαλονι να το βλεπω η στον ιδιωτικο μου χωρο και μου δινετε η δυνατοτητα να το διαγραψω απο το συστημα αν δεν επιθυμω την κυκλοφορια του πλεον και φυσικα εχω το δικαιωμα υπαναχωρησης και μπορω να κανω ανακληση της οριστικης διαγραφης μεσα σε διαστημα ενος χρονου απο την ημερομηνια διαγραφης πηγαινοντας το οχημα σε δημοσιο κτεο για ελεγχο.

παρε τηλ σε ενα γραφειο διεκπεραιωσεων και ρωτα αν δεν ισχυουν αυτα που λεω.οτι γραφω  δεν ειναι απλα γνωμη μου γιατι ετσι πιστευω, τα εχω κανει ποσα χρονια και συνεχιζω να τα κανω κ γνωριζω τι μπορεις να κανεις και τι οχι, εκτος αυτου ο διεκπεραιωτης μου ειναι διεκπεραιωτης του ομιλου Σαρακακη,του Σφακιανακη κ αλλων αντιπροσωπειων, λες να μου λεει οτι του κατεβει η να μου κανει (και να τους κανει) τις δουλειες παρανομα?

Συμφωνίες "άτυπες" το προεδρικό διάταγμα 116/04? Καμία ελπίδα συνεννόησης.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία ας τη διαβάσει:

"ΠΔ 116/04, άρθρο 8

2.Οι ιδιοκτήτες ή κάτοχοι ΟΤΚΖ υποχρεούνται να τα μεταφέρουν οι ίδιοι και να τα παραδίδουν σε συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης ή σε σημεία συλλογής κατά την έννοια του άρθρου 2 (παραγ. 23) του παρόντος. Κατά την παράδοση του ΟΤΚΖ οι ιδιοκτήτες ή κάτοχοι ΟΤΚΖ λαμβάνουν βεβαίωση παραλαβής. Οι βεβαιώσεις παραλαβής ΟΤΚΖ χορηγούνται από τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης ή τα σημεία συλλογής μέχρι την 20η Δεκεμβρίου και για τις απομακρυσμένες περιοχές μέχρι την 15η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Η παράδοση του ΟΤΚΖ ολοκληρώνεται με την έκδοση του πιστοποιητικού καταστροφής με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην επόμενη παράγραφο 3.

3.2.Αντίγραφο του πιστοποιητικού καταστροφής διαβιβάζεται μαζί με τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, εφόσον υπάρχουν, από το σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης στην αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να γίνει οριστική διαγραφή του ΟΤΚΖ η οποία ενημερώνει σχετικά τις αρχές Ασφαλείας της περιοχής."

https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/pd-116-2004.html

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Ισως ζεις σε αλλη χωρα .Καλο υπολειπο σαρακοστης🙂🙂🙂

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ.

@bill_zaf μέχρι το Δεκέμβριο τουλάχιστον που ρώτησα στην εφορία και στο μηχανολογικό απλά καταθέτεις πινακίδες .

διαγραφή γίνεται μόνο σε αντίστοιχη υπηρεσία και μάλιστα πληρώνεις και τέλος διαγραφής . Φυσικά τα αντίστοιχα κέντρα ανακύκλωσης αναλαμβάνουν το κόστος και ανάλογα το αμάξι και την κατάστασή του πληρώνουν και ένα ποσό . 
Μόνος σου δεν  μπορείς να το διαγράψεις .

Αν άλλαξε κάτι στο νέο έτος δεν το γνωρίζω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...