blackforester Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, έπειτα απο 15 χρόνια, αποφάσισα να φτιάξω desktop (έχω laptop) με αντικειμενικό σκοπό να ευχαριστιέμαι AOE 2HD και προφανώς το AOE4 που θα βγεί τέλος 2019-αρχές 2020. Πιθανόν και κάποιο άλλο strategy. Μέχρι εκεί όμως. Το budget είναι νταβάνι τα 800 μαζί με οθόνη και λειτουργικό και σκέφτομαι μήπως το φτιάξω εξ ολοκλήρου στο πλαίσιο. Δέν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι τώρα για να κάνω απλά την δουλειά μου και του χρόνου βλέπουμε, είναι οτι κάνω τώρα το οποίο θα παραμείνει το ίδιο τουλάχιστον 3-4 έτη. Έχω επιλέξει τα παρακάτω και θα ήθελα την απόψη σας για την σύνθεση καθώς και ειδικά για την κάρτα γραφικών . Fazn Blaze Midi Tower Intel CPU Core i3 8100 (1151/3.60 GHz/6 MB) Gigabyte Motherboard H310M DS2 (H310/1151/DDR4 Corsair PSU CX Series 550 W 80+ Bronze 550 Corsair Desktop RAM Vengeance 8GB 2400MHz DDR4 Samsung SSD 860 EVO 250GB MSI VGA GeForce GTX 1060 OCV1 6GB ή Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB ή Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 8GB ή προτείνεται κάποια άλλη ? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από blackforester
blackforester Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μάλλον ναι για τους εξής λόγους : είμαι αθήνα και έχω πολύ κοντά μου πλάισιο οπότε εάν χρειαστεί το οτιδήποτε βουτάω τον πύργο και πάω εκεί επι τόπου και 2ον δέν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου διότι έχουν περάσει τα χρόνια που ασχολούμουν και εάν κάνω κανένα λάθος θα ξενερώσω μετα. Επίσης μεταξύ των αυτών οθονών τί λέτε, Προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 260 ? Samsung Monitor 24" LC24F396 Curved ή LG Monitor 27" 27MK400H-B ή Dell Monitor 24" P2418D (2560 x 1440)
radiohead Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) e-shop τουλάχιστον; Υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα που στήνουν δωρεάν και έχεις πολύ μεγάλο κέρδος. https://www.priveshop.gr/product/category/53/LEITOYRGIKA-SYSTHMATA https://www.dexter.com.gr/ https://askadam.gr/ https://www.msystems.gr/ Συμπλήρωσε άν θες τη φόρμα ολοκληρωμένα και με λεπτομέρειες. 10 λεπτά πριν, blackforester είπε Μάλλον ναι για τους εξής λόγους : είμαι αθήνα και έχω πολύ κοντά μου πλάισιο οπότε εάν χρειαστεί το οτιδήποτε βουτάω τον πύργο και πάω εκεί επι τόπου και 2ον δέν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου διότι έχουν περάσει τα χρόνια που ασχολούμουν και εάν κάνω κανένα λάθος θα ξενερώσω μετα. Επίσης μεταξύ των αυτών οθονών τί λέτε, Προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 260 ? Samsung Monitor 24" LC24F396 Curved ή LG Monitor 27" 27MK400H-B ή Dell Monitor 24" P2418D (2560 x 1440) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από radiohead 1
blackforester Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Για αγορά υπολογιστή Προτιμώ να πάω σε intel. Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 800-850 Χρήση υπολογιστή : Κυρίως AOE 2HD και AOE4 (το οποίο θα βγεί σε κάποιους μήνες) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τίποτα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναί, αλλά δέν πρόκειται να την αλλάξω μέσα στα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια. Είμαι μεταξύ των Samsung Monitor 24" LC24F396 Curved ή LG Monitor 27" 27MK400H-B ή Dell Monitor 24" P2418D (2560 x 1440) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, γιατί έχω ήδη Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα-Γλυφάδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα απο ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναί η συναρμολόγηση απο το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναί, Windows 10 Home
D1mm1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Έχει δίκιο ο Radiohead. H εμπειρία μου λέει ότι στο Πλαίσιο σίγουρα θα πληρώσεις περισσότερα λεφτά.. Σε βαθμό που μπορεί να κανεις τα παραπάνω λεφτά Trade με κάτι πιο καλό (πχ. περισσότερη μνήμη ή μεγαλήτερο τροφοδοτικό για μελλοντική χρήση, ίσως και κανέναν I5 αν πετύχεις καλές τιμές ή και να ρίξεις τη διαφορά στην οθόνη και να μην την αλλάξεις για περισσότερο καιρό από όσο αναφέρεις...). Τα Askadam & Msystems δεν είναι τραγικά μακριά σου και εκ πείρας είναι αρκετά αξιόπιστα. Τώρα από εκεί και πέρα λογικό να θες να τα πάρεις από ένα κατάστημα και να τελειώνεις αλλά σίγουρα ή θα δώσεις πιο πολλά λεφτά ή θα κάνεις εκπτώσεις στο σύστημα σου και είναι κρίμα δεδομένου ότι όπως αναφέρεις δεν είσαι τελείως ασχετος και στην τελική μια μνήμη ένα σκληρό μπορείς να τον συνδέσεις και μόνο σου. Αν όλα αυτά που λέω σε ενδιαφέρουν μπορώ να ασχοληθώ και να σε βοηθήσω να βγει η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση για αυτά που ζητάς (ίσως και παραλλαγές προς το καλύτερο) αλλά όχι απαραίτητα από Πλαίσιο. Αν δε σε ενδιαφέρουν και θες οπωσδήτε Πλαίσιο από μια γρήγορη ματιά που έριξα τα κομμάτια που έχεις επιλέξει φαίνεται να είναι οκ
radiohead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μία πρόταση απο mg manager με i5 και rx570. Να ξέρεις είναι overkill. Οθόνες προσωπικά θα κοιτούσα αυτές. https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14899890,15696124,10441059 3
blackforester Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατα αρχάς σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Το τροφοδοτικό είναι στα 450 , Μήπως χρειάζομαι πίο ισχυρό στα 550 ή είναι υπερβολή ? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από blackforester
radiohead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, blackforester είπε Κατα αρχάς σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Το τροφοδοτικό είναι στα 450 , Μήπως χρειάζομαι πίο ισχυρό στα 550 ή είναι υπερβολή ? Καλημερα.Αρκεί ακόμα και για μεγαλύτερη κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα