Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός iPad mini 2 και τις τελευταίες μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα στην εκκίνηση! Ενω το είχα στη φόρτιση το βράδυ το πρωί που πήγα να το ανοίξω μου έδειχνε ότι είναι άδεια η μπαταρία του και ότι χρειάζεται τον φορτιστή του για να φορτίσει! Το περίεργο είναι ότι ενώ μου το είχε κάνει και πιο παλιά το είχα βάλει στον υπολογιστή σε κάποια στιγμή είχε ανοίξει μόνο του και έδειχνε 100% φόρτιση! Θέμα καλωδίου και φορτιστή δεν τίθεται γιατί δοκίμασα και στο κινητού μου και φόρτιζε κανονικά! Μπορεί να είναι η μπαταρία απλά που να θέλει αντικατάσταση η μπορεί να είναι κάποιο άλλο κύκλωμα (ελεγκτής);

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Συνήθως μπαταρία. πήγαινε το σε ένα αξιόπιστο μαγαζί επικευών να το δουν.

Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω! Μια επιλογή είναι το iRepair αλλά διαβάζω πολύ αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα! Έχεις να προτείνεις κάποιο  άλλο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pollux71 είπε

Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω! Μια επιλογή είναι το iRepair αλλά διαβάζω πολύ αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα! Έχεις να προτείνεις κάποιο  άλλο;

Αν είσαι στην Αθήνα, Document / iSystem / InfoQuest.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Δυστυχώς είμαι Αλεξανδρουπολη! Όταν θα μπορέσω να κατέβω Θεσσαλονίκη θα κοιτάξω εκεί αν υπάρχει κάποιο από αυτά τα καταστήματα που αναφέρατε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...