Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειραιά Odyssey με reshade για sharpening, πάνω ψηλά που έχεις view όλο το τοπίο είδα πτώση στα 46FPS για λίγο με 2080Ti σε 1440P. Ποιο 4Κ, γελάνε και τα τσιμέντα..

• Like 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες θα ηθελα τη γνωμη σας. Εβαλα ηδη αγγελια την 2060 για να κινηθω σε λιγο μεγαλυτερα κυβικα. Οχι ομως στο top range. Οποτε... Αξιζει να παρω μια 2070 super η μια 2080 απλη? Γιατι απ οτι ειδα οι 2070 super ερχονται ηδη. Η 2080 super  μεχρι να βγει στις 23 και να ερθει Ελλαδα... Ζησε μαη μου. Οποτε το περιμενε (που θα ηταν το φρονιμο) δεν υπαρχει στις επιλογες. Παιζω μονο 1080p. Και θα πει καποιος γιατι δεν κραταω την 2060. Πρωτο για την τρελα και δευτερο για παιχνιδια σαν το odyssey που ζοριζουν το καυμενο αριστερο συστηματακι μου... Μεχρι ο κουλης να μας φορτωσει χρημα να ανεβουμε λιγο... Χρειαζομαι λιγη κεντροδεξια στο pcακι.... 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθισε με την 2060 σε σφιχτό εναγκαλισμό με Μητσαρα Κουτσουμπα..

Όλο το ινσομνια ειναι μπλε. Κράτα λιγη άμυνα. Σε 1080p παιζεις.

Και η Ubi πράκτορας του Κούλη ειναι η ρουφιανα.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Αξιζει να παρω μια 2070 super η μια 2080 απλη?

Αφου δεν θες να περιμενεις για 2080super,πηγαινε μια και καλη για 2080ti.

Ουτως ή αλλως γνωριζεις ηδη οτι η αγορα που κανεις ειναι overkill και παραδεχεσαι οτι για την τρελα κανεις την αλλαγη,αρα μην περιμενεις να σου πουμε ποια ειναι πιο value for money καρτα :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αφου δεν θες να περιμενεις για 2080super,πηγαινε μια και καλη για 2080ti.

Ουτως ή αλλως γνωριζεις ηδη οτι η αγορα που κανεις ειναι overkill και παραδεχεσαι οτι για την τρελα κανεις την αλλαγη,αρα μην περιμενεις να σου πουμε ποια ειναι πιο value for money καρτα :)

Λεω να μην γινω τοοοσο δεξιος... Ριξε λιγο Πασοκ μεσα βρε παιδι μου... Χαχαχα. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εως τωρα που μιλαμε λεω να μην το παρατραβηξω τοσο... Οποτε θα κινηθω στις δυο που εγραψα. Αν μιλαμε για ελαχιστη διαφορα τοτε η 2070 super. Αλλιως αν εχει νοημα οντως 2080. 

17 λεπτά πριν, kostiger είπε

Κάθισε με την 2060 σε σφιχτό εναγκαλισμό με Μητσαρα Κουτσουμπα..

Όλο το ινσομνια ειναι μπλε. Κράτα λιγη άμυνα. Σε 1080p παιζεις.

Και η Ubi πράκτορας του Κούλη ειναι η ρουφιανα.

Κατσε μην φορολογηθουμε στο τελος συντροφε.... Με κλιμακα FPS φορο πολυτελειας. Με την ενσωματωμενη θα μεινω μετα.... 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά το Division 2 να ζήσουμε να το θυμόμαστε..

Monster Hunter World Performance Boosted by Over 50% Thanks to NVIDIA DLSS; In-Game Sharpness Slider Available

Rofl οι κονσόλες παίρνουν iceborne το καλοκαίρι και εμείς DLSS (το μακρύτερο). 😎 Not bad dough για αυτούς που παίζουν σε μεγάλες αναλύσεις με μικρές οθόνες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DIM1000 είπε

για παιχνιδια σαν το odyssey που ζοριζουν το καυμενο αριστερο συστηματακι μου..

Σε 1080p δεν θα σε σώσει η κάρτα σε αυτό το ανάπηρο game. Τι cpu & ram έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

9700K, 32GB@3200

Εντάξει μια χαρά. Απλά μην περιμένεις η αναβάθμιση που θα κάνεις στην gpu να σου δώσει το ανάλογο boost στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα απογοητευτείς. 

Αν έπαιζες σε μεγαλύτερη ανάλυση θα ήταν καλύτερα. Στο μεταξύ κάνε όσο μπορείς oc σε cpu ram 

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Εντάξει μια χαρά. Απλά μην περιμένεις η αναβάθμιση που θα κάνεις στην gpu να σου δώσει το ανάλογο boost στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα απογοητευτείς. 

Αν έπαιζες σε μεγαλύτερη ανάλυση θα ήταν καλύτερα. Στο μεταξύ κάνε όσο μπορείς oc σε cpu ram 

Τοσο χαλια σχεδιαση ε? Απ οτι εχω καταλαβει απλα σωζεις το υπερβολικο drop σε σημειο να κανει lag. Σιγουρα δεν πας για μεγαλα νουμερα σε fps. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Τοσο χαλια σχεδιαση ε? Απ οτι εχω καταλαβει απλα σωζεις το υπερβολικο drop σε σημειο να κανει lag. Σιγουρα δεν πας για μεγαλα νουμερα σε fps. 

Κάπως έτσι. 

Και "ακούει" πολύ από συχνότητες. 

Δημοσ.

Αυτό που πίστευε ο κόσμος ότι με ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερες επιδόσεις είναι αστείο.

Η πράσινη είπε ότι έβγαλε τις super στην ίδια τιμή που κυκλοφόρησε η απλή. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είχε την τελευταία τιμή της 2070.

Δείτε τι τιμές είχε τότε η απλή στα ελληνικά μαγαζιά και τόσο θα έχει και τώρα.

Με 650€ παίρνω αν είναι 2080... Άκου 650€ για χ70 σειρά..

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Το παιχνίδι είναι συνδυασμός power virus με stress test για all cores με τέζα ρολόγια σε cpu/μνήμες.😎 Ότι και αν κάνεις θα έχεις drops  Τώρα αν θα είναι 30ρια στο bench με amd cpu/gpu αντί για 45ρια με nvidia του 1000ρικού και CL πουσαρισμένο ένα βήμα πριν το self destruct για μένα δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Λίγο που ασχολήθηκα με 8600k στα 4.7 Ghz και την 1080 μαζί με adaptive sync monitor και πάλι το feeling του ήταν τέζα κονσολιά, τουτέστιν uninstall.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε όχι και Κομμουνιστική η 2060. 300+ έχει. Ας την πούμε ΟΝΕΔ. Νεολαία της δεξιάς :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...