icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Να ρωτησω εγω κατι μιας και ξεφυγαμε λιγο υπαρχει εγκυρη πηγη που να λεει ποτε με το καλο να περιμενουμε τις 2080 super? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Kαι αυτο ειναι κατι καινουργιο ας πουμε? Προς τι η ειρωνεια? Γιατι πρεπει ολοι να εχουμε ultra high end σε τιμες χωμα? Εκτος αν θεωρεις το rtx ultra 1440p 144hz mainstream. Πραγματικα παιδες, τι κομπλεξ ειναι αυτα που βγαζετε τελευατια? Αμα ειναι ετσι και καρτα για 4k 200hz στα 200€, για να μπορουμε να την παρουμε ολοι ξερω γω. Μην κανουμε και διακρισεις φτωχοι - πλουσιοι. Ρε σοβαρευτειτε λιγο, το RTX χρονο δεν εχει κλεισει καλα καλα και εσεις θελετε να το τερματιζετε με καρτα των 200€ (γιατι τοσο θα θελατε να εχει η 2060).... Γιατι έτσι θα έπρεπε να είναι στα συγκεκριμένα προϊόντα. Να είναι προσβάσιμα για αγορά από πολύ κόσμο και όχι με φιξαρισμενες τιμές και ελάχιστη προοδο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές όπως είναι τώρα. Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα; Θες να μη μπορείς να αγοράζεις εσύ ή οι άλλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Κράτα γερά DL. Μια μέρα ακόμα είναι... θα περασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, icenex είπε Να ρωτησω εγω κατι μιας και ξεφυγαμε λιγο υπαρχει εγκυρη πηγη που να λεει ποτε με το καλο να περιμενουμε τις 2080 super? Αργότερα αυτό το μήνα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Γιατι έτσι θα έπρεπε να είναι στα συγκεκριμένα προϊόντα. Να είναι προσβάσιμα για αγορά από πολύ κόσμο και όχι με φιξαρισμενες τιμές και ελάχιστη προοδο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές όπως είναι τώρα. Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα; Θες να μη μπορείς να αγοράζεις εσύ ή οι άλλοι; Οταν λες στα συγκεκριμενα προιοντα εννοεις στο gaming? Γιατι θα πρεπε να ειναι ετσι? Με ποια λογικη? Γιατι με το φτωχο μου το μυαλο, ακομα και αν η 2080ti κοστιζε 150€ ας πουμε, ΠΑΛΙ θα υπηρχε αντιστοιχη καρτα που θα κοστιζει 1000 και 1500, γιατι απλα υπαρχει κοσμος με παραπανω λεφτα που δεν εχει θεμα να τα δωσει. Και στη τελικη ξαναμανα δεν καταλαβαινω, δεν κανει δουλεια η 1660ti ή η 2060? Γιατι εγω απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι δεν σας νοιαζουν οι επιδοσεις, σας νοιαζει απλα το ακριβοτερο μοντελο να ειναι αυτο που σας επιτρεπει η τσεπη να αγορασετε, ασχετος επιδοσεων. Δηλαδη αν η 2060 ηταν η καλυτερη καρτα στην αγορα θα την αγοραζατε και θα εισασταν χαρουμενοι... Και ναι, θελω να υπαρχουν προιοντα που να μην μπορω να αγορασω, ωστε να βαλω το πισινο μου κατω να δουλεψω να τα παρω. Αλλη γλυκα εχεις να ριξεις αγωνα να αγορασεις ενα προιον και αλλη γλυκα να αγοραζεις 2080ti με τα ρεστα απο τη ferrari. Δεν ξερω τι ηλικια εχεις, παντως εγω οταν ημουν πιτσιρικας αγοραζα καρτα των 150-200 και εκανε κωλοτουμπες για μηνες. Γιατι απλα σκιστηκα για να την παρω. Τωρα δινω 900€ για 1080ti και χαιρομε για 20-25 λεπτα, μετα μου περναει. Γιατι? Γιατι ανα πασα ωρα βγαζω τη χρεωστικη απο τη κολοτσεπη και παιρνω αλλες 4. Τελικα εσυ τι οθονη εχεις και τρωγεσαι? Γιατι αν εχεις 1440p uw 144hz και θες να την maxaris με καρτα των 200€ ολα ultra rtx on ε συγνωμη δηλαδη κιολας, γινεσαι παραλογος. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Ryzenlake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, icenex είπε Να ρωτησω εγω κατι μιας και ξεφυγαμε λιγο υπαρχει εγκυρη πηγη που να λεει ποτε με το καλο να περιμενουμε τις 2080 super? από μέσα Αυγούστου σίγουρα .....release έχει στις 23 Ιούλιου..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Γιαυτο λοιπον αγοραζεις μια 1660ti στα 200-250€ και εναν r5 1600 στα 100€ και εισαι απιαστος. Αλλα οπως ξαναειπα, δεν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις, σε ενδιαφερει να μην εχει κανεις αλλο καλυτερη καρτα απο σενα, και εφοσον μπορεις να ξοδεψεις εως 200 ας πουμε, θες η καλυτερη καρτα να κοστιζει 200 για να μην αισθανεσαι υποδεεστερος. Προσωπικα αυτο καταλαβαινω. Ακομα και πατατα να ειναι η καρτα στα 200, εφοσον ειναι η καλυτερη δεν θα εχεις προβλημα. Εγω θα το ξαναπω να το χωνεψετε, καποτε επαιρνα καρτα στα 230-250€ (6870 ας πουμε) και day one επαιζα στα 22-25 fps και ημουνα και χαρουμενος. Τωρα οτιδηποτε κατω απο 144 στα 1440p με rtx on το θεωρειτε unplayable και το θελετε και στα 200€ οποτε σας φταινε οι εταιρειες! Τωρα το γιατι το gaming και μαλιστα το ultra high end θα πρεπει να ειναι προσιτο οχι δεν το καταλαβαινω, και δεν με βοηθας να το καταλαβω. Αντι να λεμε παλι καλα που ειναι απειρος προσιτο, ζηταμε και τα ρεστα. Άλλες εποχές τότε άλλες απαιτήσεις. Σιγά μην ξέραμε τι εστι 144hz τότε και σιγά μη μπορούσαμε να πάρουμε monitor 240hz εκείνες τις εποχές στα 200 κάτι ευρώ που μπορούμε σήμερα. Το premium πάντα είναι το ίδιο. Απλά τότε υπήρχε κάποιο όριο στην κοστολόγηση. Δηλαδή επειδή τότε το high end ήταν 30 hz θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος σήμερα με τα 1000αρικα που μας ζητάνε για όλα τα καλά περιφερειακά Gaming? Το πρόβλημα σου είναι αλλού, θες να ξεχωρίζεις κάπου και θες να υπάρχει μέτρο σύγκρισής σου με την φτωχολογια και τους τεμπέληδες. Εγώ λέω ότι την τεχνολογία πρέπει να την πληρώνεις αλλα θα πρέπει πρώτα να υπάρχει κάποιο όριο στο κόστος και όχι να αυξάνονται εξωφρενικά οι τιμές από γενιά σε γενιά η/και να μην έχεις ανάλογο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Ειδικά σήμερα τα πράγματα θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Αλλά βλέπεις σε μια αγορά για δύο οταν τα συνεννοηθούν δεν υπάρχει το κυνήγι για την πρωτοπορία και την κυριαρχία στην αγορά που θα έφερνε και τον ανάλογο ανταγωνισμό στις τιμές όπως ακριβώς αναφέρεται και σε video πιο πάνω Ευσεβεις πόθοι φυσικά, η κατάσταση έχει ήδη διαμορφωθεί και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά. Οι νέες super είναι μια αρχή για να δούμε κάτι διαφορετικό γιατί στις ίδιες τιμές χωρίς rtx και με οριακά χειρότερες επιδόσεις κάνεις δε θα επιλέξει radeon rx5700, xt η, Vii οπότε θα αναγκαστεί και η AMD να ρίξει τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δεν ελεγα να κερδίσω το Τζόκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, DIM1000 είπε Καλημερα. Ε ειδες τωρα οτι με ωθεις στην αμαρτια? High? Μα high???? 😄😄😄 Οντως παιζει ωραια. Αλλα θα προτιμουσα ψυχολογικα να μπορω να παιξω σε ultra στο καινουργιο κοσκινακι. Σε κανα δυο χρονια θα μπορω να δικαιολογησω να μεινει λιγο πισω. Τωρα θα κινηθω μαλλον προς την ασκοπη υπερβολη για τα δεδομενα μου. Την καλημέρα μου. Σε high είναι το rt τα main γραφικά είναι στο extreme. Κάτσε να βγει 2070 super και προχωράς προς τα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIM1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Την καλημέρα μου. Σε high είναι το rt τα main γραφικά είναι στο extreme. Κάτσε να βγει 2070 super και προχωράς προς τα εκεί. Εχω ψιλοκλειδωσει στην 2080 super. Προς το παρων μια αχνη φωνη λογικης μου λεει να μην το παρακανω τοσο για την Ti. Οσο αφορα το θεμα high end κλπ... Θα συμφωνησω με τον Ryzenlake. Επειδη κι εγω εζησα ολη την εξελιξη αυτη με πρωτο pc 8086 με cga και πορτοκαλι οθονη το 1987.... Οντως τοτε αναβαθμιζες και επαιζες. Ενω πριν ετρωγες το καρε της αρκουδας. Ουτε τοτε ηταν φτηνα. Οι matrox και voodoo επιταχυντες παλι μας ξεφραγκιαζαν. Ομως απο τη μια ηταν η εποχη των παχιων αγελαδων και απο την αλλη τα χαλαλιζες γιατι οντως εβλεπες διαφορα. Και δεν υπηρχε επιλογη να ριξεις την εξωπραγματικη 4κ σε απλη ταπεινη 1080. Εριχνες το 1024x768 της ταπεινης crt Sony sf2 ( πκακα κσνω ηταν η κορυφη μαζι με Eizo) στο 800x600 και ειχες αθλια εικονα. Τωρα το ταπεινο 1080 ειναι πολυ ομορφο και παιζεις μια χαρα. Τοτε λοιπον δεν υπηρχε high end αλλα αναγκη αν σου αρεσαν τα παιχνιδια. Τωρα μετα απο ενα σημειο πληρωνεις κ....λα και τιποτα αλλο. Ξεκινησα για μια καρτα στον 4770, τελικα εδωσα ενα ποσο οχι τρελο αλλα σιγουρα καποια χρηματα, για να μην πιανει το ματι μου τιποτα με 9700k και 2060. Αν καποιος λοιπον θα επιανε τις διαφορες που εγω δεν πιανω και ειναι πιο ιδιαιτερος στις απαιτησεις... Ας το πληρωσει. Ετσι ειναι αυτα. Θα μιλησω λοιπον για τον εαυτο μου. Αφου στα 1080p που επελεξα να παιζω η 2060 με καλυπτει ανετα σλλα εγω οοοοχι. Θα παρω 2080 γιατι απλα ετσι. Μου καρφωθηκε να παρω κατι overkill. Ε δεν μου φταιει η nvidia. Η αναγκη μου εχει σταματησει και πληρωνω κα...λα και μα....κια στον εγκεφαλο. Καλα κανει να με γδυσει. Καλυπτει πολυ ωραια την πραγματικη μου απαιτηση πιυ ειναι πολυ χαμηλοτερα κι ΕΓΩ επιλεγω να το παρακανω. Ας προσεχες μεγαλε. Τουλαχιστον ομως κανω την αυτοκριτικη μου, ξερω οτι ειμαι μ...κας με λοφιο και το παραδεχομαι, οποτε δεν φταιει η nvidia. Αυτη ειναι η γνωμη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Αστεια αστεια χαρη στην amd παιρνουμε την σειρα super στην ιδια τιμη..και αυτη απαντησε στην σειρα super με μειωση τιμων πριν ακομη κυκλοφορησει τις νεες της καρτες.Μακαρι να μαλλιοτραβιουνται ετσι συνεχεια μονο καλο θα μας κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι ακριβως. τωρα αν μη μικρη κλοκαρει πανω απο 2070 που ειναι παρα πολυ πιθανο, γιατι δεν ειναι κομμενη καρτα οπως της greedia, στελνει και τις 2 superιτσες για βρουβες. θα παιρνει και κανα bios απο μεγαλη οπως φαινεται. 2070+ perf @ 350 eur το λεω καλο. η μεγαλη στα 400 σιγουρα τις στελνει για τσαι. μα παλι τσαι? το λιζακι τελικα φαινεται να μας βγαινει μεγαλη στρατηλατης ❤️ τιμες super και μετα τσουπ ναβγαλει και καμια καλη καρτα απ το πουθενα, και θα γινετε και σεις οπως τα πρωην ιντελοπουλα, που τωρα ορκιζονται στα ρυζια (DL) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ξερεις τι γινεται δυστυχως πλεον δεν μετρανε μονο οι επιδοσεις/τιμη παρε παραδειγμα εμενα θα προτιμησω πρασινη μονο και μονο για το gsync εκτος αν μιλαμε για χαωδης διαφορα επιδοσεων/τιμης. Αλλος θα προτιμησει να χαζευει και να τραβαει screenshot στα 3-4 παιχνιδια που εχουν rtx και παει λεγοντας και γενικα καποιες τεχνολογιες που δεν εχει η κοκκινη.Ευτυχως ομως που δεν εχουμε ολοι το ιδιο hardware και ιδια μυαλα και υπαρχει ανταγωνισμος να λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, rofl είπε οχι ακριβως. τωρα αν μη μικρη κλοκαρει πανω απο 2070 που ειναι παρα πολυ πιθανο, γιατι δεν ειναι κομμενη καρτα οπως της greedia, στελνει και τις 2 superιτσες για βρουβες. θα παιρνει και κανα bios απο μεγαλη οπως φαινεται. 2070+ perf @ 350 eur το λεω καλο. η μεγαλη στα 400 σιγουρα τις στελνει για τσαι. μα παλι τσαι? το λιζακι τελικα φαινεται να μας βγαινει μεγαλη στρατηλατης ❤️ τιμες super και μετα τσουπ ναβγαλει και καμια καλη καρτα απ το πουθενα, και θα γινετε και σεις οπως τα πρωην ιντελοπουλα, που τωρα ορκιζονται στα ρυζια (DL) Δεν μπορώ να καταλάβω δλδ γιατί κάποιος κάτοχος ιντελ να θεωρείται ιντελοπουλο.η μπλε φαν μποι Εννοείται πως όταν η αμδ μου δίνει καλύτερο cpu με λιγότερα χρήματα θα πάω εκεί Το ίδιο ισχύει και για τις gpu της. Έχεις βαφτίσει και χρωματίσειτον καθένα εδώ μέσα όπως σου έχει κάτσει στον εγκέφαλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ενα καλο μπαμ χρειαζεται απο την amd οπως εκανε και με τις cpu εκτος αν σκασει μυτη και το κανει το μπαμ καμια intel εκει θα εχει ακομη περισσοτερο γελιο το τι θα γινει στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα