_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Καλημέρα παιδιά! Μαζεύω λεφτά για RTX2080ti. Όποιος μπορεί ας συνεισφέρει από το υστέρημα του για να έχω και εγώ RTX on. 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, james rod είπε βασικα δεν υπαρχει κανενα νοημα γιατι εγω δεν εχω καμια απο τις δυο καρτες αλλα ουτε και προκειται να τις παρω(2080-1080τι). καθαρα τεχνολογικα μιλαω τι συμφερει και τι οχι να παρει καποιος, ασχετως το τι θα παρω εγω που δεν ενδιαφερει κανεναν. τωρα γιατι το πας αλλου το θεμα, ξερεις ποσα ατομα πληρωνουν αυτες οι πολυεθνικες για να αραζουμε εμεις εδω και να τα λεμε απο το πληκτρολογιο? σε πειραζει αν χρεωνει η ταδε εταιρεια 1000 την καρτα αλλα δε σε πειραζει το καρτελ γαλακτος που το πληρωνεις/νες καθε μερα, ενα παραδειγμα αναφερω, και δεν εχει ουτε την μιση τεχνολογια πανω. τις ασπρομαυρες τηλεορασεις 14 ιντσων ξερεις ποσο τις πληρωναμε παλια? Χαιρω πολυ οτι τεχνολογικα και μονο αξιζει να πας στο πιο προσφατο και να θες 1080ti λογικα δεν υπαρχει κουτα και με φρεσκια εγγυηση αυτο απο μονο του ειναι λογος να πας σε σειρα 2000.Εκτος αν βρεις 1080ti σε τιμη χωμα πραγμα κουλο στο ινσομνια μιας και πουλανε πιο ακριβα και απο καινουργια γιατι εδω οι καρτες ειναι σαν το καλο ουισκι οσο καθονται ωριμαζουν. Σου ξαναλεω δεν καταλαβαινεις το νοημα αυτων που γραφω δεν εχω θεμα ουτε καποιον συγκεκριμενο οπαδισμο απλα λεω αυτα που βλεπω και τα στραβα και τα καλα και τα αναποδα.Κοιταω το συμφερον μου σαν καταναλωτης τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο και ναι θα ηθελα περισσοτερα στα λεφτα που δινω γιατι θα πρεπει να ειναι παραλογο αυτο??Δηλαδη η Nvidia-amd που κοιτανε το συμφερον τους για μεγιστο κερδος ειναι κομπλε ενω κραζουμε τον καταναλωτη οταν ζηταει τα μεγιστα σε αυτο που πληρωνει. Τελος ειμαστε σε θεμα για gpu οποτε ειναι λιγο ακυρο να συζητησουμε για τα καρτελ σε αλλα καταναλωτικα προιοντα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, icenex είπε Χαιρω πολυ οτι τεχνολογικα και μονο αξιζει να πας στο πιο προσφατο και να θες 1080ti λογικα δεν υπαρχει κουτα και με φρεσκια εγγυηση αυτο απο μονο του ειναι λογος να πας σε σειρα 2000.Εκτος αν βρεις 1080ti σε τιμη χωμα πραγμα κουλο στο ινσομνια μιας και πουλανε πιο ακριβα και απο καινουργια γιατι εδω οι καρτες ειναι σαν το καλο ουισκι οσο καθονται ωριμαζουν. Σου ξαναλεω δεν καταλαβαινεις το νοημα αυτων που γραφω δεν εχω θεμα ουτε καποιον συγκεκριμενο οπαδισμο απλα λεω αυτα που βλεπω και τα στραβα και τα καλα και τα αναποδα.Κοιταω το συμφερον μου σαν καταναλωτης τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο και ναι θα ηθελα περισσοτερα στα λεφτα που δινω γιατι θα πρεπει να ειναι παραλογο αυτο??Δηλαδη η Nvidia-amd που κοιτανε το συμφερον τους για μεγιστο κερδος ειναι κομπλε ενω κραζουμε τον καταναλωτη οταν ζηταει τα μεγιστα σε αυτο που πληρωνει. Τελος ειμαστε σε θεμα για gpu οποτε ειναι λιγο ακυρο να συζητησουμε για τα καρτελ σε αλλα καταναλωτικα προιοντα. Ναι βρε συ, αλλα η ολη συζητηση ξεκινησε κανα μηνα πριν με τη δηλωση βομβα οτι το PC gaming εχει γινει πανακριβο σε σχεση με παλια, πραγμα που ειναι εντελοπαντελως λαθος και δεν στεκει απο καμια αποψη. Απιστευτα καλο PC gaming κανεις και με 2060 και με 1660ti, καρτες δηλαδη στα 200-300€ και με επεξεργαστες του 100ευρω (R5 1600).Παλια με τετοιες τιμες επαιζες το πολυ για 3 μηνες, μετα ηθελε ξηλωμα ολο. Τωρα ναι, οποιος θελει enthusiast / ultra high end / bleeding edge οπως θες πεστο θα τα σταξει. Ειτε γιατι θελει να τρεξει superposition (και γω σε αυτην την κατηγορια ειμαι, καθως για gaming καλυπτομαι και με μισες επιδοσεις) ειτε γιατι εχει 1000€ + monitor, οποτε στα τετοια του στην τελικη αν η ti εχει 900, 950 ή 1000. Να το δουμε και αλλιος, αυτος που θα παρει 2080ti εχει ηδη επεξεργαστη 350 εως 500€, mobo 200 στην ξεφτιλα, και τιποτα bdie kits που κανουν απο 250 εως 400, θα χει και ενα monitor στα 600 minimum, στο συνολο του κοστους τι ποσοστο ειναι τα 100-200€ πανω η κατω που θα εχει η 2080ti? Tωρα νταξει, οποιος νομιζει οτι games παιζει μονο η 2080 και πανω και με τις υπολοιπες σε μουντζωνει το monitor εκει ειναι δικο τους το προβλημα νομιζω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, icenex είπε Χαιρω πολυ οτι τεχνολογικα και μονο αξιζει να πας στο πιο προσφατο και να θες 1080ti λογικα δεν υπαρχει κουτα και με φρεσκια εγγυηση αυτο απο μονο του ειναι λογος να πας σε σειρα 2000.Εκτος αν βρεις 1080ti σε τιμη χωμα πραγμα κουλο στο ινσομνια μιας και πουλανε πιο ακριβα και απο καινουργια γιατι εδω οι καρτες ειναι σαν το καλο ουισκι οσο καθονται ωριμαζουν. Σου ξαναλεω δεν καταλαβαινεις το νοημα αυτων που γραφω δεν εχω θεμα ουτε καποιον συγκεκριμενο οπαδισμο απλα λεω αυτα που βλεπω και τα στραβα και τα καλα και τα αναποδα.Κοιταω το συμφερον μου σαν καταναλωτης τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο και ναι θα ηθελα περισσοτερα στα λεφτα που δινω γιατι θα πρεπει να ειναι παραλογο αυτο??Δηλαδη η Nvidia-amd που κοιτανε το συμφερον τους για μεγιστο κερδος ειναι κομπλε ενω κραζουμε τον καταναλωτη οταν ζηταει τα μεγιστα σε αυτο που πληρωνει. Τελος ειμαστε σε θεμα για gpu οποτε ειναι λιγο ακυρο να συζητησουμε για τα καρτελ σε αλλα καταναλωτικα προιοντα. μαλλον εσυ δεν καταλάβαινεις τι γραφω. ακομα και περσι αν ημουν σε επιλογη να παρω καποια απο τις δυο θα επαιρνα την νεα φυσικα. το τι θα παρεις σε αυτην την κατηγορια τεχνολογιας δε μπορεις να το κρινεις ευκολα και να πεις οτι θελω περισσοτερα γι αυτα που δινω. εικασιες κανεις απλα. το οτι θα γινουν και καποιες υπεκοστολογησεις προιοντων? ναι θα γινουν για τους x, ψ λογους, κρυπτονομισμα ενας απο αυτους, ισοτιμιες κλπ. η τεχνολογια ημιαγωγων ειναι πολυ υψηλου επιπεδου και πληρωνεται, πως να το κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Καλημέρα παιδιά! Μαζεύω λεφτά για RTX2080ti. Όποιος μπορεί ας συνεισφέρει από το υστέρημα του για να έχω και εγώ RTX on. 😂 Μπορείς να έχεις rtx on και με τις εξής: Μην ξεφτλιζεσαι για μια 2080ti. 2060 2060s 2070 2070s 2080 2080s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Μπορείς να έχεις rtx on και με τις εξής: Μην ξεφτλιζεσαι για μια 2080ti. 2060 2060s 2070 2070s 2080 2080s Ναι αλλά εγώ θέλω 1440p RTX Ultra 144 fps constant...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Ναι αλλά εγώ θέλω 1440p RTX Ultra 144 fps constant...😁 Οι νέες 2080s θα σου κάνουν δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, azazil1190 said: Οι νέες 4080s Ti θα σου κάνουν δουλειά Fixed 😛 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από ThReSh 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, james rod είπε μαλλον εσυ δεν καταλάβαινεις τι γραφω. ακομα και περσι αν ημουν σε επιλογη να παρω καποια απο τις δυο θα επαιρνα την νεα φυσικα. το τι θα παρεις σε αυτην την κατηγορια τεχνολογιας δε μπορεις να το κρινεις ευκολα και να πεις οτι θελω περισσοτερα γι αυτα που δινω. εικασιες κανεις απλα. το οτι θα γινουν και καποιες υπεκοστολογησεις προιοντων? ναι θα γινουν για τους x, ψ λογους, κρυπτονομισμα ενας απο αυτους, ισοτιμιες κλπ. η τεχνολογια ημιαγωγων ειναι πολυ υψηλου επιπεδου και πληρωνεται, πως να το κανουμε. Ακομη και τα κριτηρια αγορας ειναι υποκειμενικα για αυτο εγραψα οτι παιζει ρολο σε τι τιμη θα βρεις κατι.Αν πχ δηλαδη καποιος πουλαει τωρα 1080ti στα 300 ευρω δηλαδη δεν θα το σκεφτοσουν κ ας εχανες λιγη τεχνολογια?Εσυ μπορει να μην το εκανες επειδη θες τελευταια τεχνολογια αλλος ομως το σκεφτεται διαφορετικα.Επειδη ομως κανεις δεν πουλαει σε τιμη χωμα δεν σε συμφερει να πας σε 1080ti οταν τις πουλανε 500-600 ευρω ενω ξερεις οτι σε λιγο καιρο θα βγει 2070super με ιδιες επιδοσεις και rtx στα ιδια λεφτα πανω κατω. Οσο για το γεγονος οτι θελω περισσοτερα σαν καταναλωτης δεν το λεω βαση κριτηριων αλλα βαση κλαψας παντοτε σαν καταναλωτες πρεπει να κλαιγομαστε για περισσοτερα απο οσα μας δινουν αλλιως δεν θα μας δωσουν.Δεν ειναι τυχαια η παροιμια οτι αμα δεν κλαψει το μωρο ουτε η μανα του δεν το ταιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, ThReSh είπε Fixed 😛 Θα πρέπει να κλειδώνει στα 142 την οθόνη να μην έχει tearing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι αλλά εγώ θέλω 1440p RTX Ultra 144 fps constant...😁 Δε μπορείς να το έχεις γιατί είσαι φτωχομπινες και τσιπης και πως θα ξεχωρίζουν αυτοί που μπορούν από εσένα που δε μπορείς αν η τιμή δεν πάει στα δυόμιση χιλιάρικα για να μη μπορεις να αγοράσεις και να μπορούν αυτοί. Θα έχεις rtx υπό όρους και υπό προϋποθέσεις και περιορισμούς και πάντα μέσα στα όρια που σου επιτρέπει η φτώχεια σου. Γίναμε όλοι ίδιοι ξαφνικά. Τσσσσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Δε μπορείς να το έχεις γιατί είσαι φτωχομπινες και τσιπης και πως θα ξεχωρίζουν αυτοί που μπορούν από εσένα που δε μπορείς αν η τιμή δεν πάει στα δυόμιση χιλιάρικα για να μη μπορεις να αγοράσεις και να μπορούν αυτοί. Θα έχεις rtx υπό όρους και υπό προϋποθέσεις και περιορισμούς και πάντα μέσα στα όρια που σου επιτρέπει η φτώχεια σου. Γίναμε όλοι ίδιοι ξαφνικά. Τσσσσ. Στα 3000€ κλείνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Στα 3000€ κλείνουμε Μαζί σου. Ανταλασσεται και με Saab 9.3 cabrio του 2003. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Δε μπορείς να το έχεις γιατί είσαι φτωχομπινες και τσιπης και πως θα ξεχωρίζουν αυτοί που μπορούν από εσένα που δε μπορείς αν η τιμή δεν πάει στα δυόμιση χιλιάρικα για να μη μπορεις να αγοράσεις και να μπορούν αυτοί. Θα έχεις rtx υπό όρους και υπό προϋποθέσεις και περιορισμούς και πάντα μέσα στα όρια που σου επιτρέπει η φτώχεια σου. Γίναμε όλοι ίδιοι ξαφνικά. Τσσσσ. Kαι αυτο ειναι κατι καινουργιο ας πουμε? Προς τι η ειρωνεια? Γιατι πρεπει ολοι να εχουμε ultra high end σε τιμες χωμα? Εκτος αν θεωρεις το rtx ultra 1440p 144hz mainstream. Πραγματικα παιδες, τι κομπλεξ ειναι αυτα που βγαζετε τελευατια? Αμα ειναι ετσι και καρτα για 4k 200hz στα 200€, για να μπορουμε να την παρουμε ολοι ξερω γω. Μην κανουμε και διακρισεις φτωχοι - πλουσιοι. Ρε σοβαρευτειτε λιγο, το RTX χρονο δεν εχει κλεισει καλα καλα και εσεις θελετε να το τερματιζετε με καρτα των 200€ (γιατι τοσο θα θελατε να εχει η 2060).... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Μαζί σου. Ανταλασσεται και με Saab 9.3 cabrio του 2003. Όχι ρε έχει σήμα μεγάλο και καίει. *Αμαξαρα στα νιάτα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα