Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. Να εισαι κσλα. Οχι δεν βλεπω το vfm. Καμια λογικη αφου εχω μια 24αρα vqz. Που απο εκει ξεκινησαν ολα. Γιατι λεω αντε και μια καρτα, αντε ενα καινουργιο τροφοδοτικο κλπ κλπ. Και τελικα μεσα σε εναμιση μηνα κατεληξα μονο με ενα wd black που ειχα στο αλλο συστημα (4770k) και την υδροψυξη. Ουτε καν τους ssd. Ολα καινουργια. Κουτι δισκοι μητρικη κλπ. Πλεον 9700k, Aorus master, 32gb οποτε μου κανει παρατερη πια η 2060. Μεχρι και panzer evo rgb πηρα ο καγκουρογερος... 😂😂😂 Πολυ καλα εκανες να το ευχαριστηθεις το νεο pc σου. Οσον αφορα την gpu δες πρωτα με τι οθονη θα κατασταλαξεις και αν δεν την σηκωνει η 2060 πας σε μεγαλυτερη. 24αρα full hd η 2060 την παει τραινο και ultra και οτι αγαπας.
DIM1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Πολυ καλα εκανες να το ευχαριστηθεις το νεο pc σου. Οσον αφορα την gpu δες πρωτα με τι οθονη θα κατασταλαξεις και αν δεν την σηκωνει η 2060 πας σε μεγαλυτερη. 24αρα full hd η 2060 την παει τραινο και ultra και οτι αγαπας. Σ ευχαριστω πολυ. Χρονος 0 αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες. Ετσι εχω δει κι εγω τωρα που ξανασχοληθηκα για την 2060. Το μονιτορ το πηρα προσφατα. Asus vqz 144hz 24. Δεν κανω κινηση γθα 4κ γιατι θα μιλαμε για ζευγαρια καρτων με τη βλακεια που με δερνει οποτε θα με πεταξει στο δρομο η γυναικα μου..... Ξερω οτι η 2080 ειναι υπερβολη του κερατα για 1080 αλλα με τρωει..... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από DIM1000
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Σ ευχαριστω πολυ. Χρονος 0 αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες. Ετσι εχω δει κι εγω τωρα που ξανασχοληθηκα για την 2060. Το μονιτορ το πηρα προσφατα. Asus vqz 144hz 24. Δεν κανω κινηση γθα 4κ γιατι θα μιλαμε για ζευγαρια καρτων με τη βλακεια που με δερνει οποτε θα με πεταξει στο δρομο η γυναικα μου..... Οποτε μεινε με 2060 να ευχαριστηθεις και το RT σε αρκετα παιχνιδια που ερχονται. Αν καποια στιγμης ανεβεις αναλυση βλεπεις τοτε τι καρτες θα υπαρχουν. Εννοειται χωρις να το πεις στη γυναικα. Θα παρεις δηλαδη ιδια υλοποιηση με την 2060 ωστε να μην το καταλαβει
DIM1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, rofl είπε δεν ειχες κανει quote σ αυτον που απαντουσες και νομιζα οτι απαντουσες σε μενα με το παρακατω. σε αυτο που σου ειπα οτι vega ειναι κοντα στο 200αρι. και το πηρα στραβα. αλλα μιλουσες για Pascal απ οτι καταλαβα. παραπλευρη απωλεια. επρεπε να ειχες κανει quote το post που αναφεροσουν. ειχε αναψει η κουβεντα οπως ισως καταλαβες 😂😂😂😂 Οκ φιλε ολα καλα. Εφαγα κατι σκαγια κατακωλα αλλα θα περασει. 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Οποτε μεινε με 2060 να ευχαριστηθεις και το RT σε αρκετα παιχνιδια που ερχονται. Αν καποια στιγμης ανεβεις αναλυση βλεπεις τοτε τι καρτες θα υπαρχουν. Εννοειται χωρις να το πεις στη γυναικα. Θα παρεις δηλαδη ιδια υλοποιηση με την 2060 ωστε να μην το καταλαβει Εχω την εντυπωση αλλα μπορει και να κανω λαθος, οτι το rtx στην 2060 θα ψιλοσερνεται. Θα δειξει. Ετσι και βρει φιλε η γυναικα τις αποδειξεις.............. Θα με ακουσετε στις ειδησεις. Θα με γδαρει και θα με φοραει πανω της.... Οποτε... Μην παω αδικα για μια 2060. Ας παω για 2080ti να αξιζει... 😂😂😂😂
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DIM1000 είπε 😂😂😂😂 Οκ φιλε ολα καλα. Εφαγα κατι σκαγια κατακωλα αλλα θα περασει. Εχω την εντυπωση αλλα μπορει και να κανω λαθος, οτι το rtx στην 2060 θα ψιλοσερνεται. Θα δειξει. Ετσι και βρει φιλε η γυναικα τις αποδειξεις.............. Θα με ακουσετε στις ειδησεις. Θα με γδαρει και θα με φοραει πανω της.... Οποτε... Μην παω αδικα για μια 2060. Ας παω για 2080ti να αξιζει... 😂😂😂😂 Μια χαρα τα παει σε full hd μην ανησυχεις. Σε high θα εισαι κομπλε μαζι με DLSS. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Arkin
DIM1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Arkin είπε Μια χαρα τα παει σε full hd μην ανησυχεις. Σε high θα εισαι κομπλε μαζι με DLSS. Καλημερα. Ε ειδες τωρα οτι με ωθεις στην αμαρτια? High? Μα high???? 😄😄😄 Οντως παιζει ωραια. Αλλα θα προτιμουσα ψυχολογικα να μπορω να παιξω σε ultra στο καινουργιο κοσκινακι. Σε κανα δυο χρονια θα μπορω να δικαιολογησω να μεινει λιγο πισω. Τωρα θα κινηθω μαλλον προς την ασκοπη υπερβολη για τα δεδομενα μου.
james rod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε το βιντεο ειναι μια γελοιοτητα. κοιταω τιμες και βλεπω 6800gt - 400$. με παιχνιδια της πλακας. διαφορα τιμης με την 2080 - την βαζω σε αυτην την κατηγορια - 100%, διαφορα αποδοσης 5000%. αμα θελεται την βαζουμε ομως και στην κατηγορια της 2070 για να γελασουμε περισσοτερο. να σημειωσουμε βεβαια οτι υπηρχαν διαφορες εκδοσεις της 6800. αν πληρωναμε τοτε αυτα τα λεφτα για καρτουλες της πλακας, τοτε τι πρεπει να πληρωνουμε σημερα? πετσινε τις επομενες 3080τι στα 2500 παρακαλω για να βαλουν μυαλο καποιοι που δεν βλεπουν τι πληρωναν τοτε και τι επαιζαν. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από james rod
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβαζω τοση ωρα την αντιπαραθεση που εχει δημιουργηθει και νιωθω οτι και οι 2 πλευρες λενε καποια σωστα πραγματα απλα και οι 2 δεν νομιζω να διαβαζουν και να καταλαβαινουν το νοημα των γραμμενων της αντιπερα οχθης. Απο την μια ο ολιγον τι εριστικος rofl δεν λεει κατι παραλογο εν ολιγοις λεει οτι πηραμε ιδιες καρτες τα τελευταια χρονια χωρις καποια ιδιαιτερη αυξηση επιδοσεων παρα μονο αυξηση τιμων με τον περιτυλιγμα των rtx( η μονη καρτα σαφως πιο δυνατη απο την 1080ti ειναι η 2080ti με 30-35% παραπανω επιδοσεις ολες οι αλλες ειναι στα επιπεδα της 1080τι αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο απλα με rtx/dlss).Και οι 2 πλευρες εχουν καποια σωστα επιχειρηματα αυτο θελω να πω. Αυτο που μου φαινεται παραξενο ειναι γιατι εμεις σαν καταναλωτες θα πρεπει να τρωγομαστε μεταξυ μας και να υποστηριζουμε πολυεθνικες λες και εχουμε μετοχες εκει για να δικαιολογησουμε καποια αγορα μας για να μην μας μπει ταμπελα οτι πιαστηκαμε κωτσο η οπως θελετε πειτε το που στην τελικη ειναι κατι υποκειμενικο γιατι για καποιον που πηρε 2080 ενω ειχε 1080τι παροτι μιλαμε για παρομοια καρτα σε θεμα επιδοσεων μπορει να γουσταρε να την παρει μονο και μονο για το rtx και τις υποσχεσεις του γουστο του και καπελο του.Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το κανουμε το θεμα λες και ειναι ματς ολυμπιακου παναθηναικου και ο καθενας να μιλαει λες και φοραει οπαδικα γυαλια.Παιδια το συμφερον μας ειναι να παιρνουμε επιδοσεις με οσον το δυνατον λιγοτερα λεφτα οχι να την λεμε ο ενας στον αλλον και να δικαιολογουμε τις πρακτικες πολυεθνικων. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από icenex 2
james rod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 η 2080 προσφερει ελαφρως καλυτερες ή ιδιες επιδοσεις με την 1080τι με κλειστο το rt. αν μετρησουμε με rt/dlss ειναι μερα με νυχτα. αρα η τελικη αποδοση πρεπει να μετριεται σαν συνολο και οχι αφαιρωντας καποια πραγματα γιατι μας συμφερει.
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, james rod είπε η 2080 προσφερει ελαφρως καλυτερες ή ιδιες επιδοσεις με την 1080τι με κλειστο το rt. αν μετρησουμε με rt/dlss ειναι μερα με νυχτα. αρα η τελικη αποδοση πρεπει να μετριεται σαν συνολο και οχι αφαιρωντας καποια πραγματα γιατι μας συμφερει. Εισαι ακριβως αυτο που εγραψα πιο πανω διαβαζεις αυτα που γραφω αλλα δεν καταλαβαινεις το νοημα αυτων που εγραψα.Δεν θα το αναλυσω παραπερα γιατι θα ξεκινησει παλι η ιδια κουβεντα που κανατε και πριν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Απορώ πως αντέχεις ακόμα με την 970 με το PG278Q.
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, icenex είπε Διαβαζω τοση ωρα την αντιπαραθεση που εχει δημιουργηθει και νιωθω οτι και οι 2 πλευρες λενε καποια σωστα πραγματα απλα και οι 2 δεν νομιζω να διαβαζουν και να καταλαβαινουν το νοημα των γραμμενων της αντιπερα οχθης. Απο την μια ο ολιγον τι εριστικος rofl δεν λεει κατι παραλογο εν ολιγοις λεει οτι πηραμε ιδιες καρτες τα τελευταια χρονια χωρις καποια ιδιαιτερη αυξηση επιδοσεων παρα μονο αυξηση τιμων με τον περιτυλιγμα των rtx( η μονη καρτα σαφως πιο δυνατη απο την 1080ti ειναι η 2080ti με 30-35% παραπανω επιδοσεις ολες οι αλλες ειναι στα επιπεδα της 1080τι αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο απλα με rtx/dlss).Και οι 2 πλευρες εχουν καποια σωστα επιχειρηματα αυτο θελω να πω. Αυτο που μου φαινεται παραξενο ειναι γιατι εμεις σαν καταναλωτες θα πρεπει να τρωγομαστε μεταξυ μας και να υποστηριζουμε πολυεθνικες λες και εχουμε μετοχες εκει για να δικαιολογησουμε καποια αγορα μας για να μην μας μπει ταμπελα οτι πιαστηκαμε κωτσο η οπως θελετε πειτε το που στην τελικη ειναι κατι υποκειμενικο γιατι για καποιον που πηρε 2080 ενω ειχε 1080τι παροτι μιλαμε για παρομοια καρτα σε θεμα επιδοσεων μπορει να γουσταρε να την παρει μονο και μονο για το rtx και τις υποσχεσεις του γουστο του και καπελο του.Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το κανουμε το θεμα λες και ειναι ματς ολυμπιακου παναθηναικου και ο καθενας να μιλαει λες και φοραει οπαδικα γυαλια.Παιδια το συμφερον μας ειναι να παιρνουμε επιδοσεις με οσον το δυνατον λιγοτερα λεφτα οχι να την λεμε ο ενας στον αλλον και να δικαιολογουμε τις πρακτικες πολυεθνικων. Δεν προκειται να σταματησει ποτε ο οπαδισμος στα φορα. Ποτε ομως. Εχω διαπληκτιστει σε οσο πιο χαμηλους τονους μπορουσα αμετρητες φορες, αλλά εχω συμβιβαστει με αυτη την παραδοχη. Ειναι δυστυχως μεσα και αυτα. Εχει γινει σουπα το θεμα, οπως ειχε γινει και το αντιστοιχο των Navi την περασμενη εβδομαδα. Εν παση περιπτωσει, ευχομαι να στρωσει. Την καλημερα μου σε ολους. 2
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Απορώ πως αντέχεις ακόμα με την 970 με το PG278Q. Δεν ειστε οι μονοι που με "κραζετε" και οι κολλητοι τα ιδια μου λενε..Αλλα κολλησα με το ps4 και το να τελειωσω οτι παιχνιδι εχω εκει και φαντασου μου εχει μενει το bloodborne στην ζελατινα αφου πρωτα τελειωσω το days gone στο survival μετα θα πιασω το bloodborne το οποιο ειναι το τελευταιο παιχνιδι που δεν εχω τελειωσει οποτε εχω χρονο μεχρι να δω τι θα γινει με την σειρα super.Περιμενω να βγει και η 2080s για να μπορεσω να συγκρινω τιμες/επιδοσεις και στις 3 ωστε να κατασταλαξω που ακριβως θα παω. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από icenex
james rod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, icenex είπε Εισαι ακριβως αυτο που εγραψα πιο πανω διαβαζεις αυτα που γραφω αλλα δεν καταλαβαινεις το νοημα αυτων που εγραψα.Δεν θα το αναλυσω παραπερα γιατι θα ξεκινησει παλι η ιδια κουβεντα που κανατε και πριν. βασικα δεν υπαρχει κανενα νοημα γιατι εγω δεν εχω καμια απο τις δυο καρτες αλλα ουτε και προκειται να τις παρω(2080-1080τι). καθαρα τεχνολογικα μιλαω τι συμφερει και τι οχι να παρει καποιος, ασχετως το τι θα παρω εγω που δεν ενδιαφερει κανεναν. τωρα γιατι το πας αλλου το θεμα, ξερεις ποσα ατομα πληρωνουν αυτες οι πολυεθνικες για να αραζουμε εμεις εδω και να τα λεμε απο το πληκτρολογιο? σε πειραζει αν χρεωνει η ταδε εταιρεια 1000 την καρτα αλλα δε σε πειραζει το καρτελ γαλακτος που το πληρωνεις/νες καθε μερα, ενα παραδειγμα αναφερω, και δεν εχει ουτε την μιση τεχνολογια πανω. τις ασπρομαυρες τηλεορασεις 14 ιντσων ξερεις ποσο τις πληρωναμε παλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα