Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μα δεν κατάλαβες που το πάνε..Ότι επειδή υπάρχουμε εμείς που αγοράσαμε τόσο ακριβά, θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική με την αύξηση τιμών. Άρα ουσιαστικά δεν κατηγορούν τον πέτσινο, αλλά εμάς τα ''πρόβατα''.

Και δεν έχει βάση αυτό; 

Δε συμφωνώ με το χαρακτηρισμό στο τέλος εννοείται. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε

Τέρας δε φτιάχνεις. Εκτός αν δε βάλεις οθόνη μέσα.

Γιστι από ότι συζητάμε εδώ στην προ super εποχή 720 ευρώ μόνο ήθελες για την 2080.

Ναι, ειπαμε, χωρις 2080 δεν τρεχουν τα games. Παει ο αλλος ο καημενο με την 1660ti να παιξει και τοου βγαινει μια μουντζα στην οθονη. Ρε πρωτη φορα βλεπω ατομα να παραπονιουνται για το κοστους του ultra high end...εχω μεινει αφωνος λιγο. 

Σε αλλα νεα, 8k € παει ο νεος xeon, πρεπει να σταματησει αυτη η κατασταση. Για να φτιαξεις PC της προκοπης θες 15χιλιαρο :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ναι, ειπαμε, χωρις 2080 δεν τρεχουν τα games. Παει ο αλλος ο καημενο με την 1660ti να παιξει και τοου βγαινει μια μουντζα στην οθονη. Ρε πρωτη φορα βλεπω ατομα να παραπονιουνται για το κοστους του ultra high end...εχω μεινει αφωνος λιγο. 

Σε αλλα νεα, 8k € παει ο νεος xeon, πρεπει να σταματησει αυτη η κατασταση. Για να φτιαξεις PC της προκοπης θες 15χιλιαρο :P 

Εντάξει τότε πουλά ότι έχεις και φτιάξε τέρας PC με 1660 ti. 

Γιστι έχεις μείνει άφωνος; Μέτοχος είσαι η καταναλωτής;

Το δικό σου συμφέρον ποιο είναι; Να αγοράζεις ακριβότερα η φθηνότερα; 

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε κατηγορήσουν για τσίπη. Εκεί καταντήσαμε, μας έπεισε μια nvidia και μια Amd ότι αν δεν τους δώσουμε υπερκερδος είμαστε τσίμπησες και φτωχομπινεδες. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC

7 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Και δεν έχει βάση αυτό; 

Δε συμφωνώ με το χαρακτηρισμό στο τέλος εννοείται. 

Πως έχει βάση ; Ότι 10-20-30 άτομα στο insomnia που αγόρασαν 2080Ti ευθύνονται για την αύξηση των τιμών ; Μήπως να το δούμε από steam, που τέτοια κάρτα έχει μόλις το 0,5% ; Δεν μπορείτε να τα λέτε σοβαρά αυτά.

Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε

Εντάξει τότε πουλά ότι έχεις και φτιάξε τέρας PC με 1660 ti. 

Aμα το κανω δηλαδη σημαινει οτι εχω δικιο? Αν ναι αυριο το πρωι τα βαζω αγγελια και το κανω. Απλα μετα θα παραδεχτεις οτι εχω δικιο.

Αλλιως απλα καταλαβαινουμε και οι 2 οτι το τι PC εχω εγω δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε. Εγω ειχα λεφτα, ειχα και την καψα και τα σπρωξα. Ειτε 800 που πηρα την καρτα ειτε 1500 να ειχε το ιδιο και το αυτο, ηξερα που "εμπλεκα". Το ultra high end δεν το παιρνεις "απλα για να παιζεις games", γιατι απλα για να παιζω games με καλυπτε και ο 1600 και η 1060 που ειχα πριν. 

Δηλαδη εξηγησε το μου λιγο, οταν με 100€ cpu και 250€ gpu παιζεις ultra καρφωμενο 60αρι το 99.9% των games (υπαρχει και το AC odyssey που θα τα ριξεις high), και παιζεις και ολα τα esports σε 144hz, που ακριβως εντοπιζεται το προβλημα? Τι παραπανω θες απο ενα τσιπικο mainstream gaming PC? Αυτες οι επιδοσεις καποτε ηταν απιαστες απο PC του 1.5 χιλιαρικου και τωρα τα παιρνεις στο entry level...

3 λεπτά πριν, rofl είπε

σε γλυφω ε?

μια επιστροφη και στα κομπλεξ @DEADLAZARUS

τμημα επιστροφων θα πρεπε να σε λενε σημερα

και μια στο γλυφτης τωρα που ναι ζεστο

αστο DL καλουτσικος εισαι, αλλα δεν...

Οταν βλέπεις σειρές πίνεις κιόλας; όσο πας και δεν καταλαβαίνω τι γράφεις 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Οταν βλέπεις σειρές πίνεις κιόλας; όσο πας και δεν καταλαβαίνω τι γράφεις 

ειναι για αλλα Level αυτα. ρωτα τον DL να στα ξηγησει.

11 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Το δικό σου συμφέρον ποιο είναι; Να αγοράζεις ακριβότερα η φθηνότερα; 

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε κατηγορήσουν για τσίπη. Εκεί καταντήσαμε, μας έπεισε μια nvidia και μια Amd ότι αν δεν τους δώσουμε υπερκερδος είμαστε τσίμπησες και φτωχομπινεδες. 

To δικο μου συμφερον ειναι να πεσουν λιγο οι τιμες στο δερμα γιατι ενας καναπες μου πηγε οσο καμποσες 2080ti. Δεν παμε ολοι μαζι σε κανα αντιστοιχο νημα να αρχισουμε τη μιρλα μπας και πεσουν οι τιμες στο δερμα να παρω φτηνα καναπε :P 

Συμφωνω με Ryzenlake.... Ηδη μου ξυνιζει που πηρα 2060 ενω για τα 1080 ειναι πολυ καλη. Οποτε βλεπω να παιρνει ποδι με συνοπτικες διαδικασιες για κατι μεγαλυτερο. Πιο overkill πεθαινει αλλα μου ξαναηρθε η βλακεια οποτε ας το τελειωσω κιολας.... Ο καλλος στο κεφαλι πληρωνεται... 

8 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Συμφωνω με Ryzenlake.... Ηδη μου ξυνιζει που πηρα 2060 ενω για τα 1080 ειναι πολυ καλη. Οποτε βλεπω να παιρνει ποδι με συνοπτικες διαδικασιες για κατι μεγαλυτερο. Πιο overkill πεθαινει αλλα μου ξαναηρθε η βλακεια οποτε ας το τελειωσω κιολας.... Ο καλλος στο κεφαλι πληρωνεται... 

Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με παιχνιδια με RTX οπως exodus/control/BF5 κρατα την 2060. Αν οχι η vega 56 στα 270 που παιζει(επαιζε και στα 237 πριν λιγες μερες) ειναι τιμιοτερη επιλογη. 

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με παιχνιδια με RTX οπως exodus/control/BF5 κρατα την 2060. Αν οχι η vega 56 στα 270 που παιζει(επαιζε και στα 237 πριν λιγες μερες) ειναι τιμιοτερη επιλογη. 

Η αληθεια ειναι οτι καθαρα για την τρελα ελεγα να παω σε 2080/2080ti. Γι αυτο εγραψα τρελο overkill. Επισης απο παλια εχω μια λοξα. Ολα στο ultra. Ακομα και πραγματα πιυ κανουν μικρη διαφορα. Lagαρε? Καρτα που δεν θα λαγκαρει. Μαμακια μεγαλη και το ξερω αλλα.... Ανιατο στην 4δεκαετια μου...... 

22 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

To δικο μου συμφερον ειναι να πεσουν λιγο οι τιμες στο δερμα γιατι ενας καναπες μου πηγε οσο καμποσες 2080ti. Δεν παμε ολοι μαζι σε κανα αντιστοιχο νημα να αρχισουμε τη μιρλα μπας και πεσουν οι τιμες στο δερμα να παρω φτηνα καναπε :P 

Αν αγοράζεις όπως στις κάρτες γραφικών σε βλέπω να πληρώνεις πλαστικό τραπεζάκι 1 χιλιάρικο. Έτσι για το premium ρε γσμωτο.

Να μην το χουν οι τσίπηδες και να το χω εγώ. . 

2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Η αληθεια ειναι οτι καθαρα για την τρελα ελεγα να παω σε 2080/2080ti. Γι αυτο εγραψα τρελο overkill. Επισης απο παλια εχω μια λοξα. Ολα στο ultra. Ακομα και πραγματα πιυ κανουν μικρη διαφορα. Lagαρε? Καρτα που δεν θα λαγκαρει. Μαμακια μεγαλη και το ξερω αλλα.... Ανιατο στην 4δεκαετια μου...... 

Η 2060 για μεχρι 1440p ειναι κομπλε. Η 2080 για 4k με high ρυθμισεις η 1440p 100+fps. Η 2080ti για 4k very high η 1440p 144fps. Αναλογως τι εχεις διαλεγεις. Η Vega 56 ειναι πανω κατω στα ιδια με 2060 αναλογα το παιχνιδι χωρις rt/dlss και αρκετα πιο φθηνη. Αν τα εχεις προφανως περνεις οτι θελεις και παιζεις σε οτι αναλυση θελεις. Νομιζα πηγαινες για το vfm για αυτο εγραψα για 56αρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 2060 για μεχρι 1440p ειναι κομπλε. Η 2080 για 4k με high ρυθμισεις η 1440p 100+fps. Η 2080ti για 4k very high η 1440p 144fps. Αναλογως τι εχεις διαλεγεις. Η Vega 56 ειναι πανω κατω στα ιδια με 2060 αναλογα το παιχνιδι χωρις rt/dlss και αρκετα πιο φθηνη. Αν τα εχεις προφανως περνεις οτι θελεις και παιζεις σε οτι αναλυση θελεις. Νομιζα πηγαινες για το vfm για αυτο εγραψα για 56αρα.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. Να εισαι καλα. Οχι δεν βλεπω το vfm. Καμια λογικη αφου εχω μια 24αρα vqz. Οποτε και τωρα η 2060 ειναι οτι πρεπει νομιζω. απο την οθονη ξεκινησαν ολα. Γιατι λεω αντε και μια καρτα, αντε ενα καινουργιο τροφοδοτικο κλπ κλπ. Και τελικα μεσα σε εναμιση μηνα κατεληξα μονο με ενα wd black που ειχα στο αλλο συστημα (4770k) και την υδροψυξη. Ουτε καν τους ssd. Ολα καινουργια. Κουτι δισκοι μητρικη κλπ. Πλεον 9700k, Aorus master, 32gb οποτε μου κανει παρατερη πια η 2060. Μεχρι και panzer evo rgb πηρα ο καγκουρογερος... 😂😂😂

Επεξ/σία από DIM1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...