Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Μην αγοραζετε σε ότι να ναι τιμές λέμε είτε είναι nvidia είτε Amd είτε Asus. 

Για πες μας εσυ λοιπον ο σοφος ποια ειναι η σωστη τιμη για να αγορασει καποιος μια καλη 2080.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε εδώ μέσα όσοι ΔΕΝ ενδιαφέρεστε για τις Turing. Για τις τιμές μας τα 'χετε πρήξει σε καμιά 10αριά προηγούμενα νήματα που άνοιξαν και κλείδωσαν γιατί τα οδηγούσατε σε derail πάντα με τις ανοησίες σας.

Είναι ακριβές οι κάρτες, αυτή είναι η κατάσταση και δεν θα αλλάξει με την μίρλα σας. Θα αλλάξει με το να γίνετε δεξιοί και να πάτε να βρείτε κάμια δουλειά, μπας και βγάλετε φράγκα και σας φύγει το κόμπλεξ.

• Like 1

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για πες μας εσυ λοιπον ο σοφος ποια ειναι η σωστη τιμη για να αγορασει καποιος μια καλη 2080.

500 βαρια βαρια.

• Sad 1

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Νταξει η 2080 ειναι λιγο τσιμπημενη γιατι υποτιθεται ηρθε σαν αντικαταστατης της 1080ti, οποτε περιμενεις ενα ~30% πανω. Τουλαχιστον εγω κατι τετοιο θα ηθελα / περιμενα να παρω με ~800€ το 2019.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε εδώ μέσα όσοι ΔΕΝ ενδιαφέρεστε για τις Turing. Για τις τιμές μας τα 'χετε πρήξει σε καμιά 10αριά προηγούμενα νήματα που άνοιξαν και κλείδωσαν γιατί τα οδηγούσατε σε derail πάντα με τις ανοησίες σας.

Είναι ακριβές οι κάρτες, αυτή είναι η κατάσταση και δεν θα αλλάξει με την μίρλα σας. Θα αλλάξει με το να γίνετε δεξιοί και να πάτε να βρείτε κάμια δουλειά, μπας και βγάλετε φράγκα και σας φύγει το κόμπλεξ.

εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβηξες σημερα. 

και συντομα γιατι θελω να δω deadwood...

μιρλα? η τιμη ειναι το προβλημα?

διαβασε καλυτερα...

οτι 15 χρονια τωρα μου πουλαει επιδοσεις 1080ti και 1080 στην ιδια τιμη. και για 2 χρονια ακομα...

Επεξ/σία από rofl

Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Νταξει η 2080 ειναι λιγο τσιμπημενη γιατι υποτιθεται ηρθε σαν αντικαταστατης της 1080ti, οποτε περιμενεις ενα ~30% πανω. Τουλαχιστον εγω κατι τετοιο θα ηθελα / περιμενα να παρω με ~800€ το 2019.

Όχι δεν ήρθε ως αντικαταστάτης της 1080Ti η 2080. Η μία φοράει GP102 και η άλλη TU104. Το GP102 λοιπόν γίνεται replace με την TU102(2080Ti) και το TU104 αντικαθιστά το GP104(1080).

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, rofl είπε

500 βαρια βαρια.

Δηλαδη, οπως λες 3 posts πριν, καλως η 2080ti εχει 1100+, αλλα η 2080 πρεπει να εχει 500 😛 Η ψαλιδα τους ας πουμε ειναι μια 600αρα ευρω βαση επιδοσεων. Okay

Μόλις τώρα, rofl είπε

500 βαρια βαρια.

Συγνωμη αν κανω λαθος. Αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι η vega? Οποτε πως θα μπορουσε να εχει τοσο η φρεσκια 2080?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Εγω 1080ti πιο πριν(σαν κανονικη καρτα/αγορα)δεν ειχα.

Ειχα επιλογη στα ιδια χρηματα να παρω ή 1080ti ή 2080.

Πιο πριν ειχα 1070 αρα μια χαρα upgrade ηταν για μενα(και δεν παιζω σε 4κ να χρειαζομαι τα 11gb Vram).

Επεξ/σία από Fulgore

Μόλις τώρα, DIM1000 είπε

Συγνωμη αν κανω λαθος. Αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι η vega? Οποτε πως θα μπορουσε να εχει τοσο η φρεσκια 2080?

Ποσο θα αξιζε ειπα οχι ποσο εχει.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Όχι δεν ήρθε ως αντικαταστάτης της 1080Ti η 2080. Η μία φοράει GP102 και η άλλη TU104. Το GP102 λοιπόν γίνεται replace με την TU102(2080Ti) και το TU104 αντικαθιστά το GP104(1080).

Νταξει εμνα σαν καταναλωτη δεν με νοιαζει ουτε τι chip φοραει ουτε ram ουτε bandwidth. Τιμη και επιδοσεις κοιταω. Ουτως η αλλος η 2080 δεν θα με ενδιεφερε σαν κατοχος 1080ti, για 2080ti κοιταζα, απλα περιμενα κατι παραπανω σε επιδοσεις απο την 2080. Τωρα ειναι ενα 10% πανω σε κατι φρεσκα dx12 και ως εκει. 

Επειδή έγινε μεγάλο performance leap από 900 series σε 1000 series λόγω αλλαγής στην λιθογραφία, δεν σημαίνει ότι το x04 αντικαθιστά το προηγούμενο x02.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Επειδή έγινε μεγάλο performance leap από 900 series σε 1000 series λόγω αλλαγής στην λιθογραφία, δεν σημαίνει ότι το x04 αντικαθιστά το προηγούμενο x02.

και μηπως ειναι η πρωτη γενια που παθαινει αυτο το κοκομπλοκ?

και οχι μονο δεν αφησε σταθερες τις τιμες αλλα τις ανεβασε  τρελα κι ολα

5 χρονια θα κλεισουμε το 2021... just saying...

Επεξ/σία από rofl

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εγω 1080ti πιο πριν(σαν κανονικη καρτα/αγορα)δεν ειχαν.

Ειχα επιλογη στα ιδια χρηματα να παρω η 1080ti ή 2080,πιο πριν ειχα 1070 αρα μια χαρα upgrade ηταν για μενα(και δεν παιζω σε 4κ να χρειαζομαι τα 11gb Vram).

Ναι μωρε δεν σου λεω, και γω αν δεν ειχα 1080ti την 2080 θα παιρνα εστω και με καπελο 50-100€ (τοσο πιστευω οτι αξιζει η διαφορα τους), απλα περιμενα κατι παραπανω στο high end. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...