Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε

Με καπέλο την αγόρασες. 720 ευρώ είναι σοβαρά λεφτά για καρτα γραφικων γιατί δεν παίρνεις μόνο αυτήν αλλά και τα απαραίτητα περιφερειακά που εκτοξεύσουν ανάλογα το κόστος. 

Και ο ηλιος ειναι πρασινος :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Δεν ξερω τι λετε, εγω τωρα επιπλωνω σπιτι και δεν εχω σαλιο για το PC. Που μπαινω, στους κομπλεξικους η στους κουληδες?

Στους "η ζωή εδώ τελειώνει" χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έχεις γ@μηθει σε όλα τα ποστ σου να αναφέρεις ποιος είναι πλούσιος και ποιος φτωχός εδώ μέσα.

πλακα κανεις. κανε τα quote.... oυδεπωτε αποκαλεσα κανενα φτωχο πλην εμου

εσυ αντιθετα δεν εκανες το ιδιο...

Επεξ/σία από rofl

Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε

Με καπέλο την αγόρασες. 720 ευρώ είναι σοβαρά λεφτά για καρτα γραφικων γιατί δεν παίρνεις μόνο αυτήν αλλά και τα απαραίτητα περιφερειακά που εκτοξεύσουν ανάλογα το κόστος. 

Περα απο παντοφλες και φανελα nvidia τι αλλα περιφερειακα θελει η καρτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν δεν το έχετε καταλάβει ο Psycho_Warhead δεν λέει φτωχομπινεδες αυτούς που δεν έχουν/μπορούν να αγοράσουν 2080ti, αλλά αυτούς που επειδή δεν μπορούν να την αγοράσουν την κράζουν. 

Αν κάποιος το κάνει για αυτό το λόγο δε μπορεί να το ξέρει όμως και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το ποιο θίγουμε οι περισσότεροι. Οι χαρακτηρισμοί ας λείπουν. 

Εδώ έβγαλε και η AMD non rtx το πεντακοσαρικο. 

4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Περα απο παντοφλες και φανελα nvidia τι αλλα περιφερειακα θελει η καρτα?

Θα αγοράσεις 2080 και θα τη δουλεύεις με i3 6100 και 22αρα LG? 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC

Καλησπερα στην παρεα. Βλεπω μερικα ποστ που λενε να μην αγορασει κανεις nvidia για να αναγκαστει να ριξει τις τιμες. Τωρα λοιπον στα γεραματα που δυστυχως για την τσεπη μου μου ξαναηρθε η λοξα, ξεκινησα να αλλαξω μια καρτουλα στο συστηματακι που ειχα μεχρι που σταματησα να ασχολουμαι (4770κ). Αρχισα λοιπον να σκαλιζω διαφορα και τελικα κατεληξα σε μια 2060. Δηλαδη τι θα μπορουσα να παρω στα 350 που πηρα αυτη την καρτα ωστε να ειναι φρεσκο και να ειναι σε λογικα λεφτα? 580? Γιατι δεν νομιζω οτι συγκρινονται. Και παντα απο Ελλαδα οχι εξωτερικο. Γιατι νομιζω οτι αντι για την nvidia θα τιμωρουσα την τσεπη μου. Επισης παιζω μονο 1080p. Χαμηλες θερμοκρασιες, φρεσκθα καρτα και λογικη τιμη. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε

Καλησπερα στην παρεα. Βλεπω μερικα ποστ που λενε να μην αγορασει κανεις nvidia για να αναγκαστει να ριξει τις τιμες. Τωρα λοιπον στα γεραματα που δυστυχως για την τσεπη μου μου ξαναηρθε η λοξα, ξεκινησα να αλλαξω μια καρτουλα στο συστηματακι που ειχα μεχρι που σταματησα να ασχολουμαι (4770κ). Αρχισα λοιπον να σκαλιζω διαφορα και τελικα κατεληξα σε μια 2060. Δηλαδη τι θα μπορουσα να παρω στα 350 που πηρα αυτη την καρτα ωστε να ειναι φρεσκο και να ειναι σε λογικα λεφτα? 580? Γιατι δεν νομιζω οτι συγκρινονται. Και παντα απο Ελλαδα οχι εξωτερικο. Γιατι νομιζω οτι αντι για την nvidia θα τιμωρουσα την τσεπη μου. Επισης παιζω μονο 1080p. Χαμηλες θερμοκρασιες, φρεσκθα καρτα και λογικη τιμη. 

Έπρεπε να πάρεις amd 580. 

Σαν να λέμε πάρε Lada για να στηρίξεις την Ρωσία 

1 λεπτό πριν, rofl είπε

πλακα κανεις. κανε τα quote.... oυδεπωτε αποκαλεσα κανενα φτωχο πλην εμου

εσυ αντιθετα δεν εκανες το ιδιο...

Ναι για τον εαυτό σου είπες και για "εμάς τους φτωχούς" 

Δεν θα αναλύσω άλλο.

Εγώ το αντίθετο που έκανα ποιο είναι που είπα "οι μη έχοντες"?

Δεν το είπα για κάποιον συγκεκριμένα.πρωτα από όλα ήταν για χαβαλε και δεύτερον μέσα στους μη έχοντες (για κάρτα.pc κλτ.) μπορεί να είμαι και εγώ κάποια στιγμή.Αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας

6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν δεν το έχετε καταλάβει ο Psycho_Warhead δεν λέει φτωχομπινεδες αυτούς που δεν έχουν/μπορούν να αγοράσουν 2080ti, αλλά αυτούς που επειδή δεν μπορούν να την αγοράσουν την κράζουν. 

Δεν ξερω αν είναι σωστό να τους λέει έτσι αλλά σίγουρα είναι μια άλλη κατηγορία μόνοι τους 

Άντε ρε, σας πήρε μόνο 9 μήνες να το καταλάβετε 😂

2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Μην αγοραζετε σε ότι να ναι τιμές λέμε είτε είναι nvidia είτε Amd είτε Asus. 

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ναι για τον εαυτό σου είπες και για "εμάς τους φτωχούς" 

Δεν θα αναλύσω άλλο.

Εγώ το αντίθετο που έκανα ποιο είναι που είπα "οι μη έχοντες"?

Δεν το είπα για κάποιον συγκεκριμένα.πρωτα από όλα ήταν για χαβαλε και δεύτερον μέσα στους μη έχοντες (για κάρτα.pc κλτ.) μπορεί να είμαι και εγώ κάποια στιγμή.Αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας

καλα φτανει, το να συζηταμε για τετοια θεμα ειναι αναξιο λογου, δεν παρεξηγηθηκα με κανεναν.

ειρωνια στη χονδρικη πουλαω οντως:P

Στο να μην αγοραζουμε σε οτι να ναι τιμες συμφωνω απολυτα. Οπως και το να μην ειμαστε βαμμενοι με εταιριες ομως. Οποιος εχει το καλυτερο προιον με διαφορα το πουλαει οσο θελει και οποιος θελει αγοραζει. Δυστυχως στα γραφικα δεν υπαρχει αντιπαλο δεος. 

8 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Θα αγοράσεις 2080 και θα τη δουλεύεις με i3 6100 και 22αρα LG? 

Οχι στα 720 θα σου κανουν δωρο CPU και οθονη. Ρε τρολλαρετε? Την 2080 την παιρνεις επειδη εχεις οθονη και CPU, οχι το αναποδο. 

3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Μην αγοραζετε σε ότι να ναι τιμές λέμε είτε είναι nvidia είτε Amd είτε Asus. 

Και η 2060 ας πουμε ειναι οτι ναναι τιμη? Συμφωνα με τι, με τις επιδοσεις της η με το ονομα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άντε ρε, σας πήρε μόνο 9 μήνες να το καταλάβετε 😂

τους εστρωσες:P np δεν θελω/ δεν μπορω να αγορασω 2080ti. και ειμαι φτωχομπινες.

σχολιασα πουθενα τιμη 2080ti?  ειμαι τοσο φτωχομπινες που κατωτερες καρτες κραζω.

αλλη κλαση.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...