Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mpokwsths είπε Όντως Εντυπωσιακές -για VA panel- γωνίες θέασης αλλά και αρκετά χαμηλότερο native contrast ratio (1630:1 το μέτρησαν στο rtings) από άλλες VA. Με λίγα λόγια IPS-οποίησαν το VA εκεί στη Samsung. 🤣 Οι VA συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα στο blooming και έτσι αν έχουν το ίδιο καλές γωνίες και χρώματα είναι καλύτερες απο τις IPS και παίζουν καλύτερα με την turing (το τελευταίο στην πρόταση το έγραψα για να γίνει On topic 🤣 ) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Πανωλεθρία στο RTG. Video Illustrates NVIDIA GeForce’s Rise To GPU Market Dominance – RTX 2060 Gains Huge While GTX 1060 Falls, Radeon RX 580 Tops AMD’s List of GPUs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Όταν έχεις την 1050Ti πάνω από 570 κλπ, because it just works, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι χωρίς νόημα. Εννοείται πως έχει και η AMD μέρος της ευθύνης, αλλά κάρτα με κάπου 50% παραπάνω επιδόσεις (σε fps πάντα) σε μ.ο. , στην ίδια τιμή (με παραπάνω μνήμη) και να χάνει κατά κράτος στις πωλήσεις, στερείται οποιασδήποτε λογικής. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, iazriel είπε Μπόρεσα να πάω μέχρι 2070MHz χωρίς over voltage τον πυρήνα και 8000 τις μνήμες τελικά. H εφαρμογή της Palit λίγο με μπερδεύει γράφει στο Core 1960ΜΗz αλλά όταν φορτώνω benchmark δείχνει 2070ΜΗz και δεν ξέρω τι είναι τι. Πιο πάνω δεν τραβάει, κάνει restart. Thx! 2070 είναι πολύ καλό και μάλλον σπάνιο. Βέβαια εγώ θα δοκίμαζα κάποιο game που να αξιοποιεί το σύνολο των υποσυστημάτων της κάρτας(και RT) για σιγουριά. Στο metro(με RT) είχα crash πάνω από τα 2000Mhz(ενώ στο Odyssey τέρμα με 200% scale έτρεχε απροβλημάτιστα για πολύ μεγάλο διάστημα). Ακόμα και με OV. Απλά δεν τα είχε το τσιπ. Με την Asus MSI ventus OC(απλή κάρτα από τις binned) βγάζω 1980 σταθερά σε games(π.χ. Odyssey, Metro, Watch dogs 2) με settings για gpu bottleneck. Σε μεταπρογράμματα(που είναι power viruses) όπως τα firestrike με ρίχνει στα 1950 λόγω power limit(250W). Αλλά δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής game που να έχει τις ίδιες απαιτήσεις για να το ψάξω με custom BIOS. Και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ρισκάρω να κάψω τα VRM. Η δική σου ίσως έχει 300w limit by default. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Όταν έχεις την 1050Ti πάνω από 570 κλπ, because it just works, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι χωρίς νόημα. Εννοείται πως έχει και η AMD μέρος της ευθύνης, αλλά κάρτα με κάπου 50% παραπάνω επιδόσεις (σε fps πάντα) σε μ.ο. , στην ίδια τιμή (με παραπάνω μνήμη) και να χάνει κατά κράτος στις πωλήσεις, στερείται οποιασδήποτε λογικής. Η 570 8gb βγαινει και χωρίς εξωτερικη τροφοδοσία? Η 570 4gb βγαινει σε low profile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Το 1ο είναι εντελώς αδιάφορο, εκτός κι αν μιλάμε για συστήματα με psu<420W (κ βάζω πολλά, πάρα πολλά). Το 2ο, αφορά σε sfpcs (κι ακόμα μικρότερα), υποθέτω? Η 570 είναι gaming κάρτα...δεν έχει θέση σε τέτοια συστήματα. Τα δέχομαι, εννοείται, και τα δυο που αναφέρεις. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν πήρε 1050Τι με αυτά τα κριτήρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Το 1ο είναι εντελώς αδιάφορο, εκτός κι αν μιλάμε για συστήματα με psu<420W (κ βάζω πολλά, πάρα πολλά). Το 2ο, αφορά σε sfpcs (κι ακόμα μικρότερα), υποθέτω? Η 570 είναι gaming κάρτα...δεν έχει θέση σε τέτοια συστήματα. Τα δέχομαι, εννοείται, και τα δυο που αναφέρεις. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν πήρε 1050Τι με αυτά τα κριτήρια. Εισαι σίγουρος? Νομίζεις ότι όλοι έχουν τους υπολογιστές που έχουμε εσυ και εγώ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δεν είπα όλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία λέω. Εσύ κι εγώ, με το ζόρι είμαστε στο 15% (μαζί με το πιο πάνω ράφι). Πόσα σπίτια ξέρεις με HTPC (άντε, πες ότι για κάποιον λόγο μπαίνει κι εκεί μέσα dGPU)? Τα νούμερα της 1050Ti, είναι συντριπτικά σε σχέση με την 570 (και 470, κλπ, κλπ). Συντριπτικά και με όλες τις AMD μαζί, σχεδόν. Ποιός τις πήρε? I-cafe για συστήματα του κιλού για pubg/wow/minecraft κλπ (με ότι ασχολείται η πλειοψηφία της πιτσιρικαρίας, πλέον...έχω μείνει πίσω πια). Συστήματα τούβλο-εξ κλπ...πεταμένα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν είπα όλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία λέω. Εσύ κι εγώ, με το ζόρι είμαστε στο 15% (μαζί με το πιο πάνω ράφι). Πόσα σπίτια ξέρεις με HTPC (άντε, πες ότι για κάποιον λόγο μπαίνει κι εκεί μέσα dGPU)? Τα νούμερα της 1050Ti, είναι συντριπτικά σε σχέση με την 570 (και 470, κλπ, κλπ). Συντριπτικά και με όλες τις AMD μαζί, σχεδόν. Ποιός τις πήρε? I-cafe για συστήματα του κιλού για pubg/wow/minecraft κλπ (με ότι ασχολείται η πλειοψηφία της πιτσιρικαρίας, πλέον...έχω μείνει πίσω πια). Συστήματα τούβλο-εξ κλπ...πεταμένα χρήματα. Δεν ξέρω αν είναι μέσα και τα λαπτοπ στα στατιστικά αλλά ξέρω αρκετούς που πήραν λαπτοπ με την συγκεκριμένη κάρτα για να παίζουν παιχνίδια on the go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν ξέρω αν είναι μέσα και τα λαπτοπ στα στατιστικά αλλά ξέρω αρκετούς που πήραν λαπτοπ με την συγκεκριμένη κάρτα για να παίζουν παιχνίδια on the go. Ας είναι και τα λαπιτόπια μέσα...το πιο φτηνό στο χωριό μας με 1050Τι έχει κοντά 8.5 κατοστάρικα σε σκρουτζομάγαζο-προσφορά. Εδώ κι αν τα νούμερα δεν κάθονται καλά με τίποτα. Είναι τεράστια η διαφορά στα ποσοστά. Στο brand name, και μόνο, στηρίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ας είναι και τα λαπιτόπια μέσα...το πιο φτηνό στο χωριό μας με 1050Τι έχει κοντά 8.5 κατοστάρικα σε σκρουτζομάγαζο-προσφορά. Εδώ κι αν τα νούμερα δεν κάθονται καλά με τίποτα. Είναι τεράστια η διαφορά στα ποσοστά. Στο brand name, και μόνο, στηρίζεται. Ειναι λίγο υπερβολικό αυτό που γράφεις. Ειδικά αυτο με την τιμή του λαπτοπ.Δεν είναι και για πέταμα η κάρτα και βγήκε πολύ πριν την 570. Δεν είναι όλοι άσχετοι επειδή επέλεξαν την συγκεκριμένη κάρτα. Νομίζω ότι τα βλέπεις κάπως στραβά τα πράγματα αλλά όχι γιατί είναι. Πάντα υπάρχει λογική εξήγηση για όλα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Το 1ο είναι εντελώς αδιάφορο, εκτός κι αν μιλάμε για συστήματα με psu<420W (κ βάζω πολλά, πάρα πολλά). Το 2ο, αφορά σε sfpcs (κι ακόμα μικρότερα), υποθέτω? Η 570 είναι gaming κάρτα...δεν έχει θέση σε τέτοια συστήματα. Τα δέχομαι, εννοείται, και τα δυο που αναφέρεις. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν πήρε 1050Τι με αυτά τα κριτήρια. Η 1050τι είναι η πιο δυνατή κάρτα χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία από το psu για μένα είναι απόλυτος λογικό η επιτυχία της ! επισης την ρχ570 θα την συγκρίνεις με την gtx 1060 3gb και όχι με την 1050τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, atheatos είπε Ειναι λίγο υπερβολικό αυτό που γράφεις. Ειδικά αυτο με την τιμή του λαπτοπ.Δεν είναι και για πέταμα η κάρτα και βγήκε πολύ πριν την 570. Δεν είναι όλοι άσχετοι επειδή επέλεξαν την συγκεκριμένη κάρτα. Νομίζω ότι τα βλέπεις κάπως στραβά τα πράγματα αλλά όχι γιατί είναι. Πάντα υπάρχει λογική εξήγηση για όλα. Οι τιμές είναι αυτές που μου έβγαλε χτες ο τσιγγούνης. Είμαι σίγουρος πως έχει παίξει και χαμηλότερα, αλλά παραπάνω δεν το έψαξα. Πουθενά δεν έγραψα πως είναι για πέταμα, ούτε πως την πήραν άσχετοι. Γράφω πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Οι δύο κάρτες έχουν την ίδια τιμή, και σε αυτή την τιμή παίρνεις +50% επιδόσεις και μάλλον και παραπάνω μνήμη με την 570. Αυτά, είναι γεγονότα. Επίσης, είναι γεγονός ότι η 1050Ti πούλησε μόνη της παραπάνω από όλες τις κόκκινες μαζί (σχεδόν). Το γιατί, το ξέρουν αυτοί που προτίμησαν τις μεν από τις δε. Ειλικρινά αμφιβάλω αν αυτή η συντριπτική υπεροχή οφείλεται στη μη ανάγκη για εξωτερική τροφοδοσία ή στο πιο λεπτό προφίλ. 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Η 1050τι είναι η πιο δυνατή κάρτα χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία από το psu για μένα είναι απόλυτος λογικό η επιτυχία της ! επισης την ρχ570 θα την συγκρίνεις με την gtx 1060 3gb και όχι με την 1050τι Στο υπογραμμισμένο, συμφωνούμε απόλυτα (θα ήταν αστείο να διαφωνούμε, κιόλας). Γιατί με την 1060/3, όμως? Έχουν ίδια τιμή? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=570&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/845780/3GB.html?keyphrase=1060&o=1060+3gb&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1050+ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Στο ίδιο κοινό απευθύνονται, στην ίδια κατηγορία χρηστών (αν μιλάμε για gaming), θα τις συγκρίνω με βάση τιμή vs επιδόσεις, όχι με βάση το τι βολεύει την nVidia. Πολύ περισσότερο, που και η ίδια η nVidia δεν θα την έβαζε ποτέ "απέναντι" στην 570 την (όποια) 1060. Είναι και το prestige (@@), βλέπεις... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Οι τιμές είναι αυτές που μου έβγαλε χτες ο τσιγγούνης. Είμαι σίγουρος πως έχει παίξει και χαμηλότερα, αλλά παραπάνω δεν το έψαξα. Πουθενά δεν έγραψα πως είναι για πέταμα, ούτε πως την πήραν άσχετοι. Γράφω πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Οι δύο κάρτες έχουν την ίδια τιμή, και σε αυτή την τιμή παίρνεις +50% επιδόσεις και μάλλον και παραπάνω μνήμη με την 570. Αυτά, είναι γεγονότα. Επίσης, είναι γεγονός ότι η 1050Ti πούλησε μόνη της παραπάνω από όλες τις κόκκινες μαζί (σχεδόν). Το γιατί, το ξέρουν αυτοί που προτίμησαν τις μεν από τις δε. Ειλικρινά αμφιβάλω αν αυτή η συντριπτική υπεροχή οφείλεται στη μη ανάγκη για εξωτερική τροφοδοσία ή στο πιο λεπτό προφίλ. Στο υπογραμμισμένο, συμφωνούμε απόλυτα (θα ήταν αστείο να διαφωνούμε, κιόλας). Γιατί με την 1060/3, όμως? Έχουν ίδια τιμή? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=570&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/845780/3GB.html?keyphrase=1060&o=1060+3gb&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1050+ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Στο ίδιο κοινό απευθύνονται, στην ίδια κατηγορία χρηστών (αν μιλάμε για gaming), θα τις συγκρίνω με βάση τιμή vs επιδόσεις, όχι με βάση το τι βολεύει την nVidia. Πολύ περισσότερο, που και η ίδια η nVidia δεν θα την έβαζε ποτέ "απέναντι" στην 570 την (όποια) 1060. Είναι και το prestige (@@), βλέπεις... Πετρο αστα αυτά και παρε κι εσυ turing .Μην αντιστέκεσαι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Οι τιμές είναι αυτές που μου έβγαλε χτες ο τσιγγούνης. Είμαι σίγουρος πως έχει παίξει και χαμηλότερα, αλλά παραπάνω δεν το έψαξα. Πουθενά δεν έγραψα πως είναι για πέταμα, ούτε πως την πήραν άσχετοι. Γράφω πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Οι δύο κάρτες έχουν την ίδια τιμή, και σε αυτή την τιμή παίρνεις +50% επιδόσεις και μάλλον και παραπάνω μνήμη με την 570. Αυτά, είναι γεγονότα. Επίσης, είναι γεγονός ότι η 1050Ti πούλησε μόνη της παραπάνω από όλες τις κόκκινες μαζί (σχεδόν). Το γιατί, το ξέρουν αυτοί που προτίμησαν τις μεν από τις δε. Ειλικρινά αμφιβάλω αν αυτή η συντριπτική υπεροχή οφείλεται στη μη ανάγκη για εξωτερική τροφοδοσία ή στο πιο λεπτό προφίλ. Στο υπογραμμισμένο, συμφωνούμε απόλυτα (θα ήταν αστείο να διαφωνούμε, κιόλας). Γιατί με την 1060/3, όμως? Έχουν ίδια τιμή? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=570&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/845780/3GB.html?keyphrase=1060&o=1060+3gb&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1050+ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Στο ίδιο κοινό απευθύνονται, στην ίδια κατηγορία χρηστών (αν μιλάμε για gaming), θα τις συγκρίνω με βάση τιμή vs επιδόσεις, όχι με βάση το τι βολεύει την nVidia. Πολύ περισσότερο, που και η ίδια η nVidia δεν θα την έβαζε ποτέ "απέναντι" στην 570 την (όποια) 1060. Είναι και το prestige (@@), βλέπεις... Ξέρεις τι; Οι αρχικές τιμές των rx 570 και gtx 1060 3gb ήταν ίδιες άσχετος που σε βάθος χρόνου τα προϊόντα της amd χάνουν σε αξία , για εμένα το παράλογο σε όλα αυτά είναι το ποσοστό της rx 580 μόνο το 1% των gamers την προτίμησε όταν στην απέναντι η gtx 1060 6gb τα έχει πάρει όλα σβάρνα πρέπει να είναι η πιο επιτυχημένη κάρτα στην ιστορία της NVIDIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα