Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Φάνηκε ναι. Αφού δεν έχεις πολλά λεφτά τότε πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία. Εδώ είναι topic για τις turing 

Ok να μην σας αναστατωνω αλλο. ριξε κανε superposition και κανα firestrike να επαναφερεις το thread στην ποιοτητα.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Καμία σχέση. Απλά μην αγοράζεις με καπέλο. Κανείς ζημιά και στην τσέπη σου. Ακόμη και αν το αντέχεις οικονομικά. 

Γιατι ποιος σου ειπε οτι αγοραζω με καπελο. 720ευρω αγορασα την 2080 μου(περυσι κιολας),οσα χρηματα μου ζητουσε και η 1080ti την ιδια περιοδο,οσα ζηταει πλεον και η Radeon 7.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

Ok να μην σας αναστατωνω αλλο. ριξε κανε superposition και κανα firestrike να επαναφερεις το thread στην ποιοτητα.

Δεν αναστατώνεις κανέναν. Απλά κουράζεις. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξυπνήσατε και οι υπόλοιποι για να πείτε αυτά που λέω εγώ τόσο καιρό. Φτωχομπινιά, κακιά φτώχια δηλαδή..Όχι φτωχός ή λιγότερο ευκατάστατος που μπορεί να πάρει μέχρι μια 1060/1070 και όλα καλα, μιλάμε για κακούς φτωχούς που επειδή δεν μπορούν να πάρουν RTX, βγάζουν κόμπλεξ και κακία για όσους μπορούν.

μα δεν μιλησε κανενας για την 2080ti που θιχτηκατε φιλε. μια χαρα επιλογη ειναι. η μονη τιμια καρτα στη σειρα 20.

τις 2060 2070 σχολιαζουμε.

και επειδη πηρατε μια 2080ti βαφτιστηκατε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι. πολυ καλο:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Πραγμα που προφανως δεν ισχυει, και φανταζομαι συμφωνεις και εισαι ειρωνικος. Οι επιδοσεις που πλεον παιρνεις στο mainstream ειναι απιστευτες. Μιλαμε για 6πυρηνα 12θρεντα τερατα στα 100€ και καρτες που ξεπετανε το 1080p στα 200-250. Μνημες και σκληροι επισης πιασανε πατο. 

Τα εχω γραψει λιγες σελιδες πιο πισω αλλα παρολα αυτα εχουμε ατομα σε τεχνολογικο forum να λενε οτι το pc gaming ειναι ακριβο,απλα επειδη ειδαν τις τιμες στο high end κομματι σε cpu και gpu να ανεβαινουν.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rofl είπε

πιστευω οτι φανηκε ποσο ποναω οπως εξελιχθηκε η κουβεντα:P

δεν εχω πολλα λεφτα να αγορασω καινουργια παιχνιδια και παιζω τιτλους μεχρι και 2015 και indies. η 580 με καλυπτει.

τις τελευταιες μερες κλαιω και σε φορα για λιγες ακομα εμφανισεις:P

Εγώ λέω μιας και είσαι δίπλα στο κύμα,να αφήσεις τα κλάματα και τις εμφανίσεις και να πας να ρίξεις καμία καλή βουτιά αλλά βουτα και το κεφαλάκι.:D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Εγώ λέω μιας και είσαι δίπλα στο κύμα,να αφήσεις τα κλάματα και τις εμφανίσεις και να πας να ρίξεις καμία καλή βουτιά αλλά βουτα και το κεφαλάκι.:D

αργα ρε συ τωρα. και δεν ειπα οτι ειναι καταλληλα και για κολυμπι:P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξυπνήσατε και οι υπόλοιποι για να πείτε αυτά που λέω εγώ τόσο καιρό. Φτωχομπινιά, κακιά φτώχια δηλαδή..Όχι φτωχός ή λιγότερο ευκατάστατος που μπορεί να πάρει μέχρι μια 1060/1070 και όλα καλα, μιλάμε για κακούς φτωχούς που επειδή δεν μπορούν να πάρουν RTX, βγάζουν κόμπλεξ και κακία για όσους μπορούν.

Ξεκόλλα πολλοί από εδώ μέσα με το πάθος που έχουμε γενικά για το hardware  rtx παίρνουμε αύριο. 

Μιλάμε γενικά για τις τιμές παντοκρατορα παμπλουτε εσύ που θα πεις τους άλλους φτωχομπινεδεε επειδή νιώθεις σημαντικός ξοδεύοντας 5000 για να οαιζιες παιχνίδια όταν οι άλλοι δε μπορούν. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

μα δεν μιλησε κανενας για την 2080ti που θιχτηκατε φιλε. μια χαρα επιλογη ειναι. η μονη τιμια καρτα στη σειρα 20.

τις 2060 2070 σχολιαζουμε.

και επειδη πηρατε μια 2080ti βαφτιστηκατε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι. πολυ καλο:P

Πλούσιος είναι ο Ronaldo που έκανε διακοπές στο Costa Navarino με 8000 ευρώ τη βραδιά συν πόσα ξόδευε εκεί καθημερινά..2080Ti παίρνεις αν είσαι απλά ευκατάστατος, πάντως κομπλεξικός φτωχομπινές δεν είναι ο 2080Ti owner ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε, εγω τωρα επιπλωνω σπιτι και δεν εχω σαλιο για το PC. Που μπαινω, στους κομπλεξικους η στους κουληδες?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πλούσιος είναι ο Ronaldo που έκανε διακοπές στο Costa Navarino με 8000 ευρώ τη βραδιά συν πόσα ξόδευε εκεί καθημερινά..2080Ti παίρνεις αν είσαι απλά ευκατάστατος, πάντως κομπλεξικός φτωχομπινές δεν είναι ο 2080Ti owner ;)

δεν ξερω αν ειδες την τελευταια συζητηση με τον fulgore  και το billeiros για πλουσιους και κακους φτωχους. αν οχι καντου ενα pm να τον ρωτησεις τι εγινε:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

επειδη πηρατε μια 2080ti βαφτιστηκατε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι. πολυ καλο:P

Κανείς δεν βάφτισε κανέναν τίποτα.

Αυτά τα λες εσύ.

Έχεις γ@μηθει σε όλα τα ποστ σου να αναφέρεις ποιος είναι πλούσιος και ποιος φτωχός εδώ μέσα.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε

πολλοί από εδώ μέσα με το πάθος που έχουμε γενικά για το hardware  rtx παίρνουμε αύριο. 

Τα ιδια θυμαμαι γραφονταν και το 2017 που τοτε επεφτε κραξιμο για την τιμη της 1080ti(παρολο που ηταν η πρωτη πραγματικη 4κ καρτα),αλλα στην πραξη ελαχιστοι την ειχαν αγορασει τοτε.

Και ουτε σου πλασαρε το Rt,σου εδινε και 11gb Vram και κοστιζε και πολυ φθηνοτερα απο την 2080ti.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι ποιος σου ειπε οτι αγοραζω με καπελο. 720ευρω αγορασα την 2080 μου(περυσι κιολας),οσα χρηματα μου ζητουσε και η 1080ti την ιδια περιοδο,οσα ζηταει πλεον και η Radeon 7.

Με καπέλο την αγόρασες. 720 ευρώ είναι σοβαρά λεφτά για καρτα γραφικων γιατί δεν παίρνεις μόνο αυτήν αλλά και τα απαραίτητα περιφερειακά που εκτοξεύσουν ανάλογα το κόστος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν το έχετε καταλάβει ο Psycho_Warhead δεν λέει φτωχομπινεδες αυτούς που δεν έχουν/μπορούν να αγοράσουν 2080ti, αλλά αυτούς που επειδή δεν μπορούν να την αγοράσουν την κράζουν. 

Δεν ξερω αν είναι σωστό να τους λέει έτσι αλλά σίγουρα είναι μια άλλη κατηγορία μόνοι τους 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...