Acmilangr2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, rofl είπε αν οι κονσολες ερθουν με ~2070 οπως λεγεται και διπλασια vram θα χαρω πολυ να μου εξηγησεις πως θα γινει αυτο... Oχι ρε ολα καλα. να φυγουμε και να σας αφησουμε να κανετε ενα κυκλο και να χαιδευεστε με το ποσο super ειναι η nvidia. το νημα των 2080ti δε σας φτανει? προσωπικα γουσταρω να βλεπω fanboys να δακρυζουν με αυτα που γραφω. βιτσια ειναι ολα Σόρυ που θα στο χαλασω αλλά δείχνει περίτρανα ότι πονάς πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Το gaming στην κονσόλα έχει πολύ καλύτερο optimization λόγω σταθερού hardware. Δε με χαλούσε καθόλου ούτε το xbox one που είχα πριν ούτε το x που θα ήθελα να έχω. Ότι πρέπει είναι για Gaming στην τηλεόραση αραχτα από τον καναπέ αλλά και στο pc μέσω του streaming και προς το παρόν πολύ οικονομικοτερο. Εφοσον καλυπτεσε με κονσολα των 400 ευρω δεν χρειαζεται ενα pc διπλασιας και πανω τιμης. Το ps3 το ειχα ευχαριστηθει στα exclusives του εκει εσπερνε. Στα multi επεφτε και στα 25fps σε πολλα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Όχι ρε για κορνίζα την πήρα. το ξερα ρε. αλλα δεν ειμαστε ολοι τοσο φιλοτεχνοι να σκαμε 1200+ για κορνιζες υπαρχουμε και οι φτωχοι που υποφερουμε και κλαιμε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε το ξερα ρε. αλλα δεν ειμαστε ολοι τοσο φιλοτεχνοι να σκαμε 1200+ για κορνιζες Κακος δεν ξέρεις τι χανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κακος δεν ξέρεις τι χανεις περιπου 50 tb σε σκληρους χανεις εσυ παντως αν υποθεσουμε οτι δεν παιζεις παιχνιδια. την αρτα και τα γιαννενα σε 4κ θα μπορουσες να βαλεις μεσα... και δεν θα χασουν και αξια οπως η κορνιζα σου. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε μαζί σου σε ότι λες. Αλλά η amd δεν μου δίνει κάτι που να με καλύπτει. Όπως είπα δεν υπάρχει περίπτωση αν αύριο της ξυπνήσει της πράσινης να πουλάει 2000€ να τα δώσω για κάρτα Αυτό που λέω εγώ ειναι οτι σαν καταναλωτές δεν πρέπει να αγοράζουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα γιατί μας αρμεγουν κυριολεκτικά. Φυσικά και η AMD έχει κάνει άθλιες κινήσεις αν και τελευταία λόγω τηε τιμολογιακής πολιτικής τς nvidia και της χάρης που της έκανε να μην την εξαφανίσει από τον τομέα των gpu αν ας πούμε έριχνε τις 2070 στα 400 ευρω η την 2060 στα 250 στις φθηνότερες υλοποιήσεις. Είδες όμως ότι αμέσως αμέσως έβγαλαν προϊόν που χτυπάει άμεσα τις 2080 και Radeon Vii με 200 η 300 ευρώ κάτω. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και στο γεγονός ότι δε μπορεί το πεντακοσαρικο να είναι το στάνταρτ στις κάρτες γραφικών γιατι αποδεδειγμένα οι εν λόγω εταιρίες έχουν υπερκερδος εις βάρος μας. Χτυπα 2060 στα 300 ευρώ όχι στα 400 με 450 που ζητάνε κάτι Asus και τα σχετικά για καρτα που θα έπρεπε κανονικά να είναι αντικατάστασης της 1060. Απλά δεν αγοράζεις ότι βγάλουν σε εξωφρενική τιμή και θα το ρίξουν. Δε θα το κρατήσουν εκει. Εδώ έχουμε καταντήσει ότι έχει τον όρο Gaming η rgb μπροστά να τρώει καπέλο. Δεε το νέο monitor ης Asus. 3 χιλιάρικα κια νομίζω για τα 200hz. Ε όχι έλεος πια. 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Εφοσον καλυπτεσε με κονσολα των 400 ευρω δεν χρειαζεται ενα pc διπλασιας και πανω τιμης. Το ps3 το ειχα ευχαριστηθει στα exclusives του εκει εσπερνε. Στα multi επεφτε και στα 25fps σε πολλα παιχνιδια. Εχει αλλά καλά το PC gaming. Απλά αυτός δεν είναι λόγος για να πλουτίζουν εις βάρος μας με νεα μοντέλα καθε χρόνο που μας δίνουν το minimum της βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά σε εξωφρενικές τιμές. 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κακος δεν ξέρεις τι χανεις Είμαι σίγουρος ότι είναι η απόλυτη κάρτα και σίγουρα χάνουμε πολλά όσοι δε μπορούμε η δε θέλουμε να ξοδέψουμε τέτοια ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Αυτό που λέω εγώ ειναι οτι σαν καταναλωτές δεν πρέπει να αγοράζουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα γιατί μας αρμεγουν κυριολεκτικά. Φυσικά και η AMD έχει κάνει άθλιες κινήσεις αν και τελευταία λόγω τηε τιμολογιακής πολιτικής τς nvidia και της χάρης που της έκανε να μην την εξαφανίσει από τον τομέα των gpu αν ας πούμε έριχνε τις 2070 στα 400 ευρω η την 2060 στα 250 στις φθηνότερες υλοποιήσεις. Είδες όμως ότι αμέσως αμέσως έβγαλαν προϊόν που χτυπάει άμεσα τις 2080 και Radeon Vii με 200 η 300 ευρώ κάτω. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και στο γεγονός ότι δε μπορεί το πεντακοσαρικο να είναι το στάνταρτ στις κάρτες γραφικών γιατι αποδεδειγμένα οι εν λόγω εταιρίες έχουν υπερκερδος εις βάρος μας. Χτυπα 2060 στα 300 ευρώ όχι στα 400 με 450 που ζητάνε κάτι Asus και τα σχετικά για καρτα που θα έπρεπε κανονικά να είναι αντικατάστασης της 1060. Απλά δεν αγοράζεις ότι βγάλουν σε εξωφρενική τιμή και θα το ρίξουν. Δε θα το κρατήσουν εκει. Εδώ έχουμε καταντήσει ότι έχει τον όρο Gaming η rgb μπροστά να τρώει καπέλο. Δεε το νέο monitor ης Asus. 3 χιλιάρικα κια νομίζω για τα 200hz. Ε όχι έλεος πια. Εχει αλλά καλά το PC gaming. Απλά αυτός δεν είναι λόγος για να πλουτίζουν εις βάρος μας με νεα μοντέλα καθε χρόνο που μας δίνουν το minimum της βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά σε εξωφρενικές τιμές. Αν ο αλλος τα εχει ας τα κανει οτι θελει. Μην πιστευεις οτι οι εταιριες ανεβαζουν τιμες γιατι αυτο το 1% αγοραζει καρτες του 1000αρικου. Στο steam η πλειοψηφια ειναι με 1060 15% 1050ti 10% 1050 την απλη 6% 750ti 3% Η 1080 εχει 3% η 1070 4.5% και η 1080ti 1.71%. 2080ti εχει το 0.41%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το βλέπεις ότι είστε παπάρες και βγάζετε κόμπλεξ. Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε κανέναν άλλον να αγοράσει την 20χχ. σειρά. Το αν είναι για γελια άστε να το ξέρουμε όσοι τις έχουμε. Ναι είναι ακριβές αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές της πράσινης. Αφου το ειπαμε.Η λυση ειναι να τα πουλησουμε ολα και να παρουμε κονσολα,επειδη πολλες εταιρειες παγκοσμιως σε παρα πολλα ειδη(ακομα και στα περιφερειακα και τις οθονες)ανεβασαν τις τιμες τους. Αυτο ουτως ή αλλως ειπε οτι θα κανει και ο αλλος συμφορουμιτης πιο πισω,αλλα παρολα αυτα τον βλεπεις και στα 3 θεματα των intel,amd,nvidia να κραζει για τις τιμες. Αφου ειπαμε ολοι enthusiast ειμαστε και ολοι ''πρεπει να πουν την γνωμη τους''. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Nα ρωτησω εγω τη βλακεια μου τωρα. Συμφωνα με τη λογικη οτι ολα τα xx60 θα πρεπει να κοστιζουν 200-250€ σαν αντικαταστατες των προηγουμενων xx60, τοτε η 1660 και η 1660ti ποιανου ειναι αντικαταστατης? Και ποσο πρεπει να κοστιζουν? Γιατι εγω αυτες βλεπω σαν αντικαταστατες των 1060 και μια χαρα τιμουλα και επιδοσεις εχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Σόρυ που θα στο χαλασω αλλά δείχνει περίτρανα ότι πονάς πολύ. πιστευω οτι φανηκε ποσο ποναω οπως εξελιχθηκε η κουβεντα δεν εχω πολλα λεφτα να αγορασω καινουργια παιχνιδια και παιζω τιτλους μεχρι και 2015 και indies. η 580 με καλυπτει. τις τελευταιες μερες κλαιω και σε φορα για λιγες ακομα εμφανισεις Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Nα ρωτησω εγω τη βλακεια μου τωρα. Συμφωνα με τη λογικη οτι ολα τα xx60 θα πρεπει να κοστιζουν 200-250€ σαν αντικαταστατες των προηγουμενων xx60, τοτε η 1660 και η 1660ti ποιανου ειναι αντικαταστατης? Και ποσο πρεπει να κοστιζουν? Γιατι εγω αυτες βλεπω σαν αντικαταστατες των 1060 και μια χαρα τιμουλα και επιδοσεις εχουν. Επιτελους καποιος το ειπε. Αυτες ειναι οντως οι αντικαταστατες τις 1060. Η 1660ti στα 230 με επιδοσεις 1070 δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερη επιλογη για τετοιο budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δεν βλεπω του χρονου να εχουν μεινει και πολλοι για να συμμετεχουν περαν αυτων που θα μπουν να σχολιασουν στο launch απο ενδιαφερον για αγορα και μετα δεν θα ξαναπατησουν. Εν μερη τι να μπει καποιος να σχολιασει οταν βλεπει να μπαινουν ατομα καθε 3 μερες να κραζουν την nvidia(και πλεον και την Amd)για τις τιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφου το ειπαμε.Η λυση ειναι να τα πουλησουμε ολα και να παρουμε κονσολα,επειδη πολλες εταιρειες παγκοσμιως σε παρα πολλα ειδη(ακομα και στα περιφερειακα και τις οθονες)ανεβασαν τις τιμες τους. Αυτο ουτως ή αλλως ειπε οτι θα κανει και ο αλλος συμφορουμιτης πιο πισω,αλλα παρολα αυτα τον βλεπεις και στα 3 θεματα των intel,amd,nvidia να κραζει για τις τιμες. Αφου ειπαμε ολοι enthusiast ειμαστε και ολοι ''πρεπει να πουν την γνωμη τους''. Πραγμα που προφανως δεν ισχυει, και φανταζομαι συμφωνεις και εισαι ειρωνικος. Οι επιδοσεις που πλεον παιρνεις στο mainstream ειναι απιστευτες. Μιλαμε για 6πυρηνα 12θρεντα τερατα στα 100€ και καρτες που ξεπετανε το 1080p στα 200-250. Μνημες και σκληροι επισης πιασανε πατο. Δηλαδη το κλαμα για την 2060 πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Θελει δηλαδη ο αλλος καρτα να τα τεντωνει ολα σε 1440p στα 200€ με RTX και DLSS. Ε δεν γινεται ρε φιλε. Το 1440p και μαλιστα σε high refresh rate δεν ειναι mainstream να πεις με 500€ PC το ξεπεταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφου το ειπαμε.Η λυση ειναι να τα πουλησουμε ολα και να παρουμε κονσολα,επειδη πολλες εταιρειες παγκοσμιως σε παρα πολλα ειδη(ακομα και στα περιφερειακα και τις οθονες)ανεβασαν τις τιμες τους. Αυτο ουτως ή αλλως ειπε οτι θα κανει και ο αλλος συμφορουμιτης πιο πισω,αλλα παρολα αυτα τον βλεπεις και στα 3 θεματα των intel,amd,nvidia να κραζει για τις τιμες. Αφου ειπαμε ολοι enthusiast ειμαστε και ολοι ''πρεπει να πουν την γνωμη τους''. Καμία σχέση. Απλά μην αγοράζεις με καπέλο. Κανείς ζημιά και στην τσέπη σου. Ακόμη και αν το αντέχεις οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 52 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το βλέπεις ότι είστε παπάρες και βγάζετε κόμπλεξ. Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε κανέναν άλλον να αγοράσει την 20χχ. σειρά. Το αν είναι για γελια άστε να το ξέρουμε όσοι τις έχουμε. Ναι είναι ακριβές αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές της πράσινης. Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό μερικών ,τι έπρεπε να γίνει; Να πάμε σε κάποια amd ώστε να κάνουμε "μποϊκοτάζ" στην πράσινη; Δεν νομίζω να άλλαζε κάτι. Και στην τελική ήθελα το τοπ.Η άλλη κοιμάται όρθια δεν έχει να μου προσφέρει κάποιο δυνατό προϊόν συν ότι πλέον τιμολογει τις νέες της κάρτες σαν την πράσινη με απόδοση για γέλια και λιγότερες δυνατότητες. Αρα για μένα η πράσινη μονόδρομος στην παρούσα φάση. Εάν δω ότι δεν με παίρνει οικονομικά απλά δεν αγοράζω.Οταν βγάλει αμπέρ ti και την κοστολογήσει 2000€ εννοείται ότι δεν θα τα δώσω και θα την βγάλω με κάτι λιγότερο αλλά δεν θα βγάλω τα εσώψυχα και την χολή μου σε όποιον μπορεσει να αγοράσει Ξυπνήσατε και οι υπόλοιποι για να πείτε αυτά που λέω εγώ τόσο καιρό. Φτωχομπινιά, κακιά φτώχια δηλαδή..Όχι φτωχός ή λιγότερο ευκατάστατος που μπορεί να πάρει μέχρι μια 1060/1070 και όλα καλα, μιλάμε για κακούς φτωχούς που επειδή δεν μπορούν να πάρουν RTX, βγάζουν κόμπλεξ και κακία για όσους μπορούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα