Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, rofl είπε

Πως να σοβαρευτουμε σε ενα νημα μια σειρας που ειναι για γελια?:P

ακομα κι η nvidia γελαει με τη σειρα 20χ

Το βλέπεις ότι είστε παπάρες και βγάζετε κόμπλεξ.

Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε κανέναν άλλον να αγοράσει την 20χχ. σειρά.

Το αν είναι για γελια άστε να το ξέρουμε όσοι τις έχουμε.

Ναι είναι ακριβές αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές της πράσινης.

Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό μερικών ,τι έπρεπε να γίνει; 

Να πάμε σε κάποια amd ώστε να κάνουμε "μποϊκοτάζ" στην πράσινη; Δεν νομίζω να άλλαζε κάτι.

Και στην τελική ήθελα το τοπ.Η άλλη κοιμάται όρθια δεν έχει να μου προσφέρει κάποιο δυνατό προϊόν συν ότι πλέον τιμολογει τις νέες της κάρτες σαν την πράσινη με απόδοση για γέλια και λιγότερες δυνατότητες. Αρα για μένα η πράσινη μονόδρομος στην παρούσα φάση.

Εάν δω ότι δεν με παίρνει οικονομικά απλά δεν αγοράζω.Οταν βγάλει αμπέρ ti και την κοστολογήσει 2000€ εννοείται ότι δεν θα τα δώσω και θα την βγάλω με κάτι λιγότερο αλλά δεν θα βγάλω τα εσώψυχα και την χολή μου σε όποιον μπορεσει να αγοράσει

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με high very high θα σε βγαλει ναι.

αν οι κονσολες ερθουν με ~2070 οπως λεγεται και διπλασια vram θα χαρω πολυ να μου εξηγησεις πως θα γινει αυτο...

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Το βλέπεις ότι είστε παπάρες και βγάζετε κόμπλεξ.

Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε κανέναν άλλον να αγοράσει την 20χχ. σειρά.

Το αν είναι για γελια άστε να το ξέρουμε όσοι τις έχουμε.

Ναι είναι ακριβές αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές της πράσινης.

Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό μερικών ,τι έπρεπε να γίνει; 

Να πάμε σε κάποια amd ώστε να κάνουμε "μποϊκοτάζ" στην πράσινη; Δεν νομίζω να άλλαζε κάτι.

Και στην τελική ήθελα το τοπ.Η άλλη κοιμάται όρθια δεν έχει να μου προσφέρει κάποιο δυνατό προϊόν συν ότι πλέον τιμολογει τις νέες της κάρτες σαν την πράσινη με απόδοση για γέλια και λιγότερες δυνατότητες. Αρα για μένα η πράσινη μονόδρομος στην παρούσα φάση.

Εάν δω ότι δεν με παίρνει οικονομικά απλά δεν αγοράζω.Οταν βγάλει αμπέρ ti και την κοστολογήσει 2000€ εννοείται ότι δεν θα τα δώσω και θα την βγάλω με κάτι μικρότερο αλλά δεν θα βγάλω τα εσώρουχα και την χολή μου σε όποιον μπορεσει να αγοράσει

Oχι ρε ολα καλα. να φυγουμε και να σας αφησουμε να κανετε ενα κυκλο και να χαιδευεστε με το ποσο super ειναι η nvidia.

το νημα των 2080ti δε σας φτανει?

προσωπικα γουσταρω να βλεπω fanboys να δακρυζουν με αυτα που γραφω. βιτσια ειναι ολα:P

Επεξ/σία από rofl

5 λεπτά πριν, rofl είπε

αν οι κονσολες ερθουν με ~2070 οπως λεγεται και διπλασια vram θα χαρω πολυ να μου εξηγησεις πως θα γινει αυτο...

Oχι ρε ολα καλα. να φυγουμε και να σας αφησουμε να κανετε ενα κυκλο και να χαιδευεστε με το ποσο super ειναι η nvidia.

το νημα των 2080ti δε σας φτανει?

προσωπικα γουσταρω να βλεπω fanboys να δακρυζουν με αυτα που γραφω. βιτσια ειναι ολα:P

Οι κονσολες θα ερθουν σε 1.5 χρονο. Θα δουμε και με τι δυναμη θα ερθουν. Τωρα αν στο 1% των παιχνιδιων δεν κραταει 60αρι τοτε ριχνεις medium shadows και παιζεις ανετα. Καποιες ρυθμισεις βαρανε μεγαλο hit στα fps. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οι κονσολες θα ερθουν σε 1.5 χρονο. Θα δουμε και με τι δυναμη θα ερθουν. Τωρα αν στο 1% των παιχνιδιων δεν κραταει 60αρι τοτε ριχνεις medium shadows και παιζεις ανετα. Καποιες ρυθμισεις βαρανε μεγαλο hit στα fps. 

ευτυχως που δεν εχεις 2060 γιατι θα χτυπουσες απογοητευση...την εφαμιλλη 1070ti εχεις πει πως θα την αναβαθμισεις.

το χω ξαναπει guys. οποιος δεν εχει ζησει αλλαγη φρουρας κονσολων δεν μπορει να το καταλαβει. η 560 που ηταν και πολυ καλη 60. ε για βρουβες πηγε... η 570 το ιδιο. η 580 αντεξε περιπου ως~660. οταν θα θες 8gb του χρονου αν οχι παραπανω σε dx 12 ελα να μου πεις ποσο πρεπει να πεσεις.

ακομα και αναλυση...

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όχι θέλουμε να πιάσουμε όλα τα νήματα.

Εγώ ως πρώην κάτοχος vegas-polaris την έβγαζα και εκεί.

Σιγά μην δακρύζω με τον κάθε μαλακά και την μαλακία που λέει στο κάθε τοπικ.

Οι άλλοι δακρύζουν και πονάνε.Το δείχνουν με αυτά που γράφουν κατά των τιμών... πράσινης, κόκκινης,μπλε

να σαι σιγουρος πολυ κλαμα. εχουμε στερεψει απο δακρυα.

καλα εκανες και πηρες 2080ti  αφου εισαι εχων.

εσυ πανε παιξε παιχνιδια με την καρταρα, και ασε τους φτωχους να συζητανε στα φορα.

η τη φυσας και τη περνας με το πινελακι και τρεχεις κανα benchακι?

Spoiler

(εγω ακομα σε χαβαλε mode ειμαι να ξερεις:P )

Επεξ/σία από rofl

5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όχι θέλουμε να πιάσουμε όλα τα νήματα.

Εγώ ως πρώην κάτοχος vegas-polaris την έβγαζα και εκεί.

Σιγά μην δακρύζω με τον κάθε μαλακά και την μαλακία που λέει στο κάθε τοπικ.

Οι άλλοι δακρύζουν και πονάνε.Το δείχνουν με αυτά που γράφουν κατά των τιμών... πράσινης, κόκκινης,μπλε

Από μια μείωση τιμής κέρδος θα είχες και εσύ πάντως. Δε θα σε χαλούσε να είχες 2080ti στα 600 ευρω σε πουμε και να σου έμεναν αλλά τόσα. 

Αγορασε σε όποια τιμή θέλεις, πλήρωσε το premium όσο μπορείς απλά αυτή η πρακτική δε βολεύει εσένα σαν καταναλωτή και βολεύει την εταιρία.

Όλους μας συμφέρει να αγοράζουμε φθηνότερα. Εκεί είναι το ρεζουμέ.

Για αυτό έχει φάει κραξιμο και η AMD. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, rofl είπε

ευτυχως που δεν εχεις 2060 γιατι θα χτυπουσες απογοητευση...την εφαμιλλη 1070ti εχεις πει πως θα την αναβαθμισεις.

το χω ξαναπει guys. οποιος δεν εχει ζησει αλλαγη φρουρας κονσολων δεν μπορει να το καταλαβει. η 560 που ηταν και πολυ καλη 60. ε για βρουβες πηγε... η 570 το ιδιο. η 580 αντεξε περιπου ως~660. οταν θα θες 8gb του χρονου αν οχι παραπανω σε dx 12 ελα να μου πεις ποσο πρεπει να πεσεις.

ακομα και αναλυση...

Spoiler

Παρομοια σε καρτες επιδοσεις εχω μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. Την εχει η asus τωρα και απο βδομαδα θα μου πουν νεοτερα. Αν ξανα δωσουν την ιδια η ανακατασκευη ισως την δωσω 300 και παω με ακομα 200 σε καποια 2070super μεχρι τον Δεκεμβρη. Για παραπανω δεν το συζηταω καν. 

Η αληθεια ειναι οτι πολλα ακουμε για τις κονσολες αλλα ακομα και πανω στην αλλαγη γενιας βρισκονται πισω απο εναν καλο υπολογιστη με μια gpu του 500αρικου. Δηλαδη σκεψου να βγει ps5 τελος 2020 με επιδοσεις λιγο πανω απο 1080 του 2016. Οταν θα παιζουμε με ampere με διπλασιες επιδοσεις απο τις κονσολες. Κονσολες=exclusives για μενα. Ανεκαθεν. 

Επεξ/σία από Arkin

Μόλις τώρα, rofl είπε

να σαι σιγουρος πολυ κλαμα. εχουμε στερεψει απο δακρυα.

καλα εκανες και πηρες 2080ti  αφου εισαι εχων.

εσυ πανε παιξε παιχνιδια με την καρταρα, και ασε τους φτωχους να συζητανε στα φορα.

Όχι ρε για κορνίζα την πήρα.

Εγώ δεν εκραξα ποτέ κάποιον που δεν έχει να πάρει.

Έχεις βγάλει ότι απωθημενο εχεις και το μεταφράζεις χιούμορ.

Δεν μπορώ να συνεχίσω τις κόντρες με κουράζουν ειδικά με άτομα που δεν μπορούν να μιλήσουν για λεπτό σοβαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παρομοια σε καρτες επιδοσεις εχω μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. 

απο το μεχρι στιγμης, μεχρι να λες στον αλλον που σκεφτεται αγορα οτι θα ειναι οκ για 4 χρονια σε 1440p ειναι τεραστιο leap.

εγω σου λεω λοιπον οτι θα ειναι για 2 χρονια οκ.

εσυ με την 1070ti θα βγαλεις δηλαδη 6ετια τζετ με τετοιες επιδοσεις? και ενω τα pc games θα εχουν αλλες απαιτησεις απο  του χρονου?

Επεξ/σία από rofl

3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Από μια μείωση τιμής κέρδος θα είχες και εσύ πάντως. Δε θα σε χαλούσε να είχες 2080ti στα 600 ευρω σε πουμε και να σου έμεναν αλλά τόσα. 

Αγορασε σε όποια τιμή θέλεις, πλήρωσε το premium όσο μπορείς απλά αυτή η πρακτική δε βολεύει εσένα σαν καταναλωτή και βολεύει την εταιρία.

Όλους μας συμφέρει να αγοράζουμε φθηνότερα. Εκεί είναι το ρεζουμέ.

Για αυτό έχει φάει κραξιμο και η AMD. 

Ρε μαζί σου σε ότι λες.

Αλλά η amd  δεν μου δίνει κάτι που να με καλύπτει.

Όπως είπα δεν υπάρχει περίπτωση αν αύριο της ξυπνήσει της πράσινης να πουλάει 2000€ να τα δώσω για κάρτα

Μόλις τώρα, rofl είπε

απο το μεχρι στιγμης μεχρι να λες στον αλλον που σκεφτεται αγορα οτι θα ειναι οκ για 4 χρονια σε 1440p ειναι τεραστιο leap.

εσυ θα βγαλεις δηλαδη 6ετια τζετ με τετοιες επιδοσεις? και ενω τα pc games θα εχουν αλλες απαιτησεις απο  του χρονου?

Δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα τα πηγαινει μια καρτα μετα απο n χρονια. Αν οι κονσολες βγουν τελος 2020 εχουμε κοντα 2 χρονια μεχρι τοτε. Απο εκει και περα με ριξιμο ρυθμισεων δεν θα υπαρχει θεμα στο 99% των παιχνιδιων. Η 2060 ειναι μια πολυ τιμια καρτα σημερα. Κρατα το ποστ bookmark και βλεπουμε σε 4 χρονια παλι πως θα τα πηγαινει με τα τοτε παιχνιδια.

3 λεπτά πριν, Arkin είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παρομοια σε καρτες επιδοσεις εχω μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. Την εχει η asus τωρα και απο βδομαδα θα μου πουν νεοτερα. Αν ξανα δωσουν την ιδια η ανακατασκευη ισως την δωσω 300 και παω με ακομα 200 σε καποια 2070super μεχρι τον Δεκεμβρη. Για παραπανω δεν το συζηταω καν. 

Η αληθεια ειναι οτι πολλα ακουμε για τις κονσολες αλλα ακομα και πανω στην αλλαγη γενιας βρισκονται πισω απο εναν καλο υπολογιστη με μια gpu του 500αρικου. Δηλαδη σκεψου να βγει ps5 τελος 2020 με επιδοσεις λιγο πανω απο 1080 του 2016. Οταν θα παιζουμε με ampere με διπλασιες επιδοσεις απο τις κονσολες. Κονσολες=exclusives για μενα. Ανεκαθεν. 

Το gaming στην κονσόλα έχει πολύ καλύτερο optimization λόγω σταθερού hardware. Δε με χαλούσε καθόλου ούτε το xbox one που είχα πριν ούτε το x που θα ήθελα να έχω. 

Ότι πρέπει είναι για Gaming στην τηλεόραση αραχτα από τον καναπέ αλλά και στο pc μέσω του streaming και προς το παρόν πολύ οικονομικοτερο. 

2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε μαζί σου σε ότι λες.

Αλλά η amd  δεν μου δίνει κάτι που να με καλύπτει.

Όπως είπα δεν υπάρχει περίπτωση αν αύριο της ξυπνήσει της πράσινης να πουλάει 2000€ να τα δώσω για κάρτα

Με Κουλη ολα γινονται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...